החלטתיייי........

Dani Ryan

New member
אני אריב..

דאנקייייייייייי...כבר הודעתי ליעל שאני ממששת!!!!חחחחחחחחחח

brians angel

New member
גררר!!

טוב, אני מוכנה להתחלק בו... אבל אני רוצה חצי! שכל השאר ייתחלקו בחצי השני...!

brians angel

New member
אויש, זה קשה..

למעלה יש את הפרצוף והשיער... למטה יש... *אהם*
אווף....
אפשר לקחת גם את הלמטה וגם את הראש? תתחלקו בבטן..

Sababush

New member
מה שמזכיר לי

יש לי תמונה חדשה מיום שישי מעיתון אנגלי שהם בתצוגת האופנה הזאת במנצ´סטר רואים בתמונה את דאנקן, סיימון ובוטן והם מורידים את המכנסיים וכרגיל מראים את התחת אבל לא רואים את של סיימון כי המעיל שלו מסתיר :-| אני אסרוק אותה אחר כך

GlitterKitten

New member
פליז פליזזזזזז

לא "הכל"....תסרקי איזה משהו נחמד וחדש עליהן.....פליזזזזזזז

Sababush

New member
אוקי

אני אסרוק איזה עמוד או שניים אבל זה יקח לי קצת זמן, יש לי המון דברים לעשות (כולל מבחן באזרחות ביום חמישי, וGOD KNOWS כמה אני קקה באזרחות)

Sababush

New member
חחחח

כי הוא רעעעעע סיפרתי לך למה הוא צחק עלי כשפגשתי אותם ביולי? נכון? כשהצקתי לו איזה שעה שאני רוצה תמונה ושהייתי ראשונה והכל? חח... בושות אז הפעם, חיפשתי את המלון שלהם בבירמינגהם והגעתי לאחד המלונות ולא היה שם אף מעריצה, כלום... הייתי בטוחה שזה לא המלון והתחלתי ללכת... פתאום אני רואה מכונית גדולה עוצרת ודאנקן יצא משם מן הסתם חטפתי התקף לב כי הוא רק נהיה יותר ויותר חתיך עם הזמן וניגשתי אליו וביקשתי תמונה, אבל לא היה מי שיצלם אותה כי אשכרה, לא היה שם אף אחד! הנהג שלו כבר הלך... ואז הגיע איזה זוג ושאלתי את הגבר "Can u take a picture of us?" והוא כזה "No..." והמשיך ללכת.. והייתי מה זה נבוכה... ואז הוא הסתובב ושאל "Wait, u wanted me to take a pic of u?" ואני כזה "כן..." ואז הוא אמר "Oh, I thought u wanted to sell me ur camera" ודאנקן צחק ונהייתי אדומה כמו סלק עוד פעם אבל לא נורא, העיקר שהוא צילם אותנו והוא גם צחק עלי ועל חברות שלי בCDUK אבל זה היה בגלל שצחקנו עליו, חחח

Sababush

New member
חחח

אבל זה היה כל כך מביך!! דווקא לפני דאנקן מילא, לפני אנטוני... לי... אפילו סיימון אבל דווקא דאנקן?!! אההה

Dani Ryan

New member
אז זהו שדאנקן הוא הבעייתי

כי יש אותך יעל איילת ועוד מלא כאן...אז...כל אחת תיקח שליש.. ואף אחת לא נוגעת בלי וסיימון ובוטן כי הם תפוסים....אני מרשה לכן לקחת את ג´וני!!!

Sababush

New member
ג´וניייייייייייייייי

JOHNNY ROCKSSSSSSSS הוא ואלי (הטריינר שלהם) היו צריכים להיות חלק מבלו!!!!! אני חולה עליהם!!!! למרות שאלי רשע... אבל גם דאנקן אז :-| אהההה וקארל!! הנהג!! חחח.. חמודי נתן את המכתב שלי לסיי

Dani Ryan

New member
אז זהו ש...

נויה-לא!!!!! קודם כל יש מלא בנות שרבות עליו כבר....חחח ולך יש את שיין ואודריך....שהוא שלי גם כמובן....חיחי... ודיי עם התמונה הזאת!!!חרשו עליה פהההה

noy love shane

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo9.gif

את צודקת.. אבל אני כן מעריצה את דאנקי.!!! ושייני שלי!!!ואודי שלנו!!משותף..

Sababush

New member
אההה

חחח... סתם סתם, אני אתן לך אותו הכי אהבתי אותו עד יום ראון שעבר!! חחח והוא עדיין ההכי נחמד אבל משום מה עברתי לסיי :-| DOH... לבוטן יש חברה בשם לוסי, הוא סוף סוף הודה בזה בטלויזיה בתכנית CDUK (שהייתי בהההההה)

למעלה