החלטתיייי........

Dani Ryan

New member
היי היי!

בוטן כבר מאומץ רשמית על ידי!!!!! אחרי כל הסבל שהוא עובד מהישראליות הרעות שלא אוהבות אותו!חה!!!! ובוטן © לי!

Sababush

New member
אה סליחה??????

את לא יכולה לקחת שניים!! ואם כבר שניים אז אני אקח את בוטן!!!! המכור המסניף הזה!! חחח

Dani Ryan

New member
לירון ווב היקרה!

פרדונה מה!!אבל לא!!! בוטן שלי!!!!אולי....נתחלק? ככה לשתינו יהיה 1 וחצי.?

Sababush

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

סיפרת לך איזה חמוד היה סיימון כשהוא הציג את VS???????

Sababush

New member
חחח

כזה הראו אותו במסך ואף אחד לא ממש מצפה לראות את בלו כי זה אחרי כבר כמה להקות מחממות ושיעמום של איזה שעה ואז הוא עושה כזה "HELLLLLLLLO?" חחח וזה מה זה חמוד ואז הוא מציג אותם וכל הבנות צורחות ואז כל שאר בלו קופצים למסך וכל הבנות עוד יותר צורחות חחח

GlitterKitten

New member
אני רואה ש....

את אמצת לעצמך את כל בלו......לא לא!!! תבחרי אחדדדדדדדדד

Dani Ryan

New member
ברור שכן..

מתי שכולם דיברו עליהם רע(אהמ פורום ווסט) והרבה ירדו עליהם...חוץ מממני ועוד כמה בננות שהיינו נאמנות ליפים שלי.......זהו!אז החלטתי לאמץ אותם והם הסכימו...אח"כ לירון לקחה את סיימון ואני כמובן עם לי ממזמן...עכשיו בוטן הוא שלי חלקית...ודאנקן הוא עדיין נייטרלי

Sababush

New member
מותק

אני אוהבת את בלו מאותה תקופה שאת התחלת!! חחח אז כן, אהבתי את אנטוני עד לא מזמן אבל סיימון מעולםםםם לא היה שלך!! אני לא לוקחת יד שניה, זה יד ראשונה והוא שלייי חחח

Dani Ryan

New member
נו ברור..

לא אמרתי שלא!!!!!!!!!! אמרתי אני ועוד כמה בנות!!! סיימון היה שלי חלקית כי בהתחלה התחלה זה היה אני וסיימון..לפני שהכרתי אתכן!!!אח"כ דאנקן לכמה שבועות ואז בלונדון זה עבר ללי...
והיום בוטן הוא חצי חצי אצלי ואצלך...

Sababush

New member
אבל סיימון

IS ALL MINEEE חחח.... מאז בירמינגהם נעשיתי ממש רגישה כלפיו :-| מסכן שלי, איבד את הפלאפון

Dani Ryan

New member
נו זה מה שאמרתי...

סיימון לי ובוטן תפוסים.....רק דאנקן לא תפוס...אבל...אמממ...טוף הבנתי את עצמי...

brians angel

New member
אני

כבר ממזמן לקחתי לעצמי את דאנקי! אבל לא אכפת לי להתחלק... לירון- רוצה חצי חצי עם סיימון?

Sababush

New member
NO WAY HOZEY!! חחח

לא מתחלקת בסיימון!! חחח שלי שלי שלי!!! חחח ודאנקן גם ככה שוב פעם מפחיד אותי אז אין מצב!! איך הוא הפחיד אותי בבירמינגהם כמעט חטפתי התקף לב!! והוא שוב צחק עלי, בן אדם רעעעעעע

brians angel

New member
חח!!

למה הוא צחק עלייך? ודאנקי שלי! רק ורק שלי!! הה הה הה!!! אין כאן מי שיריב איתי (לרגע זה..) אז הוא שלי!!!

למעלה