החלטנו לכתוב

החלטנו לכתוב

אנחנו קוראים לאחרונה בפורום שלכם ונפעמים מהגיבוש והפתיחות יודעים שאתם כגרושים למודי נסיון, חיים את היום (ולפעמים גם את הלילה
) מגלים את העולם מחדש חווים התנסיות ובעיקר מעיזים. אנחנו מחפשים צלע נשית שלישית לאהבה בצוותא ולשבירת מוסכמויות מטופשות. שלכן זוג מושחת בהחלט

אם קראתם את הפורום לאחרונה..

היתם מגלים שאתם לא כלכך מושחתים.. אפילו דוקא מקובלים מאוד..במחוזות הפורום. למה רק צלע נשית..מה עם שאר החלקים..

בדד1

New member
אם קראתם את הפורום לאחרונה

הייתם שמים לב שכאן מנסים ליצור שוויון בפעם הבאה נא לאמר שההודעה פונה לגברים ונשים

jdpworld

New member
אנחנו

גם מתנסים ומגלים...יום יום וזה שאחריו. אני היא כמו גם האגו שלי.

יש לי צלע ספייר..

אמנם לא אמרתם את זו השלישית מלמעלה או מלמטה, וגם לא אם זה משנה אם היא צלע שמאלית או ימנית, אבל אפשר לסדר משהו.... שיהיה לכם בהצלחה בחיפושיכם. רק עצה קטנה... חפשו ב: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1288 או http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=740 (מתעצלת לעשות לינק בשעת בוקר זו) הם אולי קצת יותר פראיים...

שלום זוג מושחת

ראשית אני שמח שהתחלתם לכתוב, יותר נכון שיש לכם יכולת לכתוב. אני מכיר איזור שיש בו במון צלעות שלישיות ואולי אף רביעיות מדוע לא תפנו עצמכם לשם ? זה באיזור ר"ג יש שם המון "יהלומים" הייתם רוצים צלע רוסיה ? מרוקאית? פיליפינית ??? אתם לא זוג מושחת אתם שני אנשים סתומים שאין להם די שכל להבין שהם לא זוג! זוגיות מבוססת על רגשות אהבה (בין השאר) ואינה מתירה לשום צלע ליכנס בתוכה (ואולי ...... רק בזכות העובדה שהיא נקראת... ממממ.... זוג!!!) לגבי שבירת מוסכמות מטופשות אי בעד!!! לכו שניכם לפסיכולוג וטפלו לפני שיהיה מאוחר - מה דעתכם על מוסכמה זו ?

דעתינו היא

שאתה פשוט ניאנדרטל שנשאר תקוע הרחק בשלב האנאלי שלו ברוטאלי עם גינונים של פיתקטנתרופוס שנסביר לך חמודי מה כתבנו שתבין?

איך אני אוהבת לראות

אנשים ששמעו באיזה תוכנית טלביזיה מילה עם יותר מ 3 הברות והם פתאום מתחילים להשחיל אותה במישפטים שלהם ואפילו נהנים מזה... דרך אגב אם התחלתם לשעמם אחד את השני אז אולי זה הפיתרון.. שבו ביחד מיתחת לפוך..ותיקראו מילון אבן שושן.. תחזרו בעוד חודש עפ אוצר מילים חדש, נשמח להיתעדכן. בהצלחה

רגע לא הבנתי....

אני ניאנדרטל הומו ???? מה הקטע עם השלב האנאלי ? שמישהו יוציא אותי כבר מה קורה פה? לגבי ברוטאלי.... איך אתה יודע ? חברה שלך סיפרה לך ???? פיתקטנתרופוס..... רגע פיתה אני יודע.... קטן גם... תרופוס את זה אני לא בטוח רגע אני אלך להביא את הנבוט שלי יש דינוזאורים בחוץ הו הו הו הו הו תקשיבו לי זוג של שימפנזים... אתם לא יותר "מתקדמים" אתם בסך הכל שני אומללים שמצאו אחד את השני ומנסים לספק משהו במסווה של נאורות. לא הצלחתם לעבוד על אף אחד כאן אני מציע לכם להתייעץ עם האחות במחלקה שתסייע לכם למצוא פורום אחר... ולגבי הכדורים... לא לערבב יותר בבקשה. זה מסוכן!

../images/Emo6.gif

תשובתך מדברת בעד עצמה אבל זה מובן עם האף בעננים בטח לא ראית את הפח...

מה????

אח... שיט! מי שם פה פח ? איזה ריח יש פה לעננים.... תגידו במקום לחפש צלע שלישית אתם מבזבזים פה זמן ???? מה אני אגיד ממש זוג מושחת!!! מושחתים נמאסתם... להחליף את המושחתים. ואו איזה מושחתים אתם כל היום פה בפורום...

זוגיות היא שניים ואחד

יש משהו במה שאתה אומר. אבל אם המתכון מתאים לשני הצדדים, תן להם לאכול את התבשיל. רק כשיטעמו יוכלו להבין מה משמעות הזוגיות שלם. אם מתאימה להם צלע שלישית למה הם צריכים פסיכולוג. הוא ידע לבשל משהו טוב יותר עבורם? <שובבת תוהה>

שובבה....

זה לא זוג זה ילד מפגר בן טיפש עשרה שלא יודע עדיין שחוץ מהיד שלו יש גם בחורות בעולם. אם יואלי לרגע להסיר ידו מהקטן שלו יוכל להקליד אתרים ברשת ואולי להבין שאינטרנט זה לא רק סקס. ואחר כך יתפנה לגלח את ארבעת השערות שמעטרות את זקנקנו הדלוח. ואז ילך לאימו ויקח את דמי הכיס השבועיים.

לא הבנתי שום דבר

מה זה ניאנדרטל, פיתקטנתרופוס ולמה הוא תקוע בשלב האנאלי? זו אמורה להיות מחמאה? וואלה, אולי גם אני ניאנדרטאלית? זה נשמע כזה אקזוטי... ניאנדרטל... וואו!

מצוטטת

New member
מזכיר לי את....מה פו היה אומר על זה

"מי שמתגנב לכיס הקנגורו שנייה לפני שהקנגורו מתחיל לקפוץ ולדהור, שלא יתלונן אחר כך שהוא סובל מכיסי אוויר..."

למעלה