החלטות

BellA עלמה

New member
החלטות

מכירים את ההרגשה של אחרי שהגעתם להחלטה? הרגשה של חוזק ונחישות הרגשה של ביטחון אז זהו הגעתי להחלטה מסויימת אני בונה לעצמי תוכנית כדי להצליח יודעת שלא יהיה קל אבל אני נחושה להצליח כי יודעת שאין לי אופצייה שלא אצליח זה חשוב לי מידי אז זהו מכינה לי את כל מה שצריכה לוקחת את עצמי ומתחילה לצעוד גב זקוף וביטחון להסתכל ישר ולא לצדדים כי הפעם אני אצליח בזה אני בטוחה

לירננה

New member
כל הכבוד!!

מחזקת את ידיך. מכירה את ההרגשה (החלטתי אחת כזו לא מזמן) וצריך לתחזק את הרגשה כל הזמן. אל תתיאשי. תזכירי לעצמך כל הזמן את המטרה שלך. תזכירי לעצמך כל הזמן שאת חזקה ואת מסוגלת להתמודד עם כל דבר!! תזכירי לעצמך את החסרונות שבהשארותך במצב הנוכחי, ואת היתרונות שבשינוי מצב.
בהצלחה נ.ב מותר לשאול מהי התכנית?

לירננה

New member
זה מאוד כללי

לדעתי (העניה) כדאי לך להתחיל מתחום מסויים ולא לנסות לתקוף את כל התחומים יחד. זה נורא קשה להשתנות בבת אחת. לכי על מטרה אחרי מטרה.

BellA עלמה

New member
אני יודעת

אני הולכת "לתקוף" את הנושא המשקל זו המטרה החשובה ביותר לי כרגע.

לירננה

New member
בהצלחה

ובעצם כל נושא שלא 'תוקפים' הופך לאיזו חפירה פנימית של התמודדות עם עצמך ועם אבנים שאת שמה לעצמך. מה שבעצם עוזר בכל ההתמודדויות האחרות. התמודדות עם משקל ודיאטה היא התמודדות עם הרבה רגשות וקשיים והגבלות. את מכירה את הפורום 'לרזות בראש אחר'? לא זוכרת אם את משתתפת שם או לא. בכל אופן אם לא,כדאי לך להיכנס לשם לראות. בהצלחה

BellA עלמה

New member
ני מעדיפה לעשות

במקום לדבר על זה אגב משתתפת בפורום אחר בנושא אבל בעיקר רוצה להתרכז בעשייה.

לירננה

New member
אוקיי

אם את יודעת מה הכי טוב בשבילך,אז תעשי את זה.מצויין. אבל לפעמים לצד העשיה עוזר גם לדבר קצת... שוב בהצלחה

../images/Emo106.gif שיהיה בהצלחה ../images/Emo140.gif

גם אני אתחיל השבוע לטפל בעצמי ובכל תחומי חיי.

כל הכבוד ובהצלחה ../images/Emo47.gif

מכירה בהחלט את ההרגשה הזאת, של הביטחון, של השמחה שהוחלטו דברים, עם הריח של הדף החדש.

behappy

New member
ממ.... בהצלחה, וכמה מילים../images/Emo13.gif

וואו, את באופוריה! זה כייף לקרוא. ו.. צ'מעי. (אוי, אני מרגישה מבאסת, וכאלה) יש מצב שדברים לא יצליחו, לפי ההגדרות והציפיות שלך, יש מצב שדברים יתעכבו, או יקשו. אל תתני לזה לשבור אותך, אל תתני לדברים קטנים להחזיר אותך אחורנית. האופוריה שאת נמצאת בה עכשיו היא מצב נפלא. היא פתח להמון דברים טובים. גם אם יהיו רוחות פרצים, אל תסגרי את הפתח הזה. שיהיה לך מלא בהצלחה.

BellA עלמה

New member
../images/Emo51.gif

צ'מעי אני באה בגישה שאין מצב שהדברים לא יצליחו. אני פשוט לא אתן למצב כזה להיות. רק צריכה לעבור את השבוע הזה ואני מתחילה

למעלה