החלטות האקדמיה:

אני בטוחה שבפורום שאתה מנהל

יש סקרים, שלתוצאותיהם יש מובהקות סטטיסטית הרבה יותר חזקה. אבל מה לעשות, אצלנו זו דמוקרטיה של איש אחד (להזכירך, מנהל הפורום מצדד עד מאוד במילה המנצחת), ולכן מככב לו הסקר הזה כבר כמה שבועות, השמרבול מנצח ואין פוצה פה ומצפצף. (פתאום גיליתי כמה אבק יש לי על המקלדת. אני חייבת לקנות שמרקלדת!)

ויש לי בשביל זה שם:

דמוקטטורה. אבל מצד שני, זו הלחמה בין שתי מילים, אז אולי לא כדאי כי אם המילה תתקבל עלולות להשתכח המילים המקוריות. ומה נעשה בלי דמוקליטוס ורסטטורה? את יודעת, אש"י- לא חשבתי על זה עד היום, איזה כלי יש לי בידיים. במו שמירקלדת אני יכול להשפיע, וכל מה שאני צריך לעשות כדי לשלותתת!!! זה לא להחליף את הסקר. הלוואי והייתי מוצא את הסקר שעשיתי בכיתה ח' (את צעירונת, אבל פעם היה דבר כזה, ולפיו ידעו אם התקבלת לתיכון או נדונת לחיי נפל ומחסור. המבחן המסכם של ילדותנו - הסקר). הוא לבטח היה נותן לי שלתתת111ון עולם. תודה לך שהערת את עיני.

בחיי אני לא מבינה את התפוז הזה

כתבתי פעם אחת, ראיתי שלא עלה, כתבתי עוד פעם בשינוי קל בנוסח והנה שניהם הופיעו, זה לא פעם ראשונה, למה זה קורה?

rachelea

New member
שכחת להצביע על הפורפרה עצמה

הפורפרה, במלוא הדרה, נראית בתמונה לרגליו של הילד היושב משמאל. לא כך?

בּני

New member
לא בטוח...

מה שבטוח שהם משחקים בפורפרות.

בּני

New member
לא מסתדר לי משהוא...

בפעם האחרונה שבדקתי, גם כיס היה סגור משלושה צדדים... אז למה כיס-מגן זה בסדר לעטיפה שעוטפת והיא מחוברת רק מצד אחד ועטיפון לא? נכון, גם עטיפון וגם כיס-מגן לא מתאימים בגלל אותה בעיה תיאורית שהצגת. ובקשר להצעות האקדמיה, אין ספק שהם מלומדות, רציניות מחזיקות אחריהן שלל צידוקים לשוניים, היסטוריים ומשקליים אבל "מגן ראוה"? "שקף מגן"? קצת ארכאי בעיניי. ולגבי ההשתעשעות שלנו במציאת מילה חדשה, כבר כתבתי במקום אחר שמדובר בכיף בלבד, לעניות דעתי הוא קצת הולך לאיבוד עם כל הרצינות הזו (הכיף) כן מסכימים, לא מסכימים, כן משכנעים, לא משכנעים, זה לא העניין! רובנו כאן כי נחמד לנו עם השטויות שלנו, עם אוספים מכל התחומים ועם רחל ופיתון שלא מוותרים על העטיפון, לא משתכנעים, מה נעשה? נגרש אותם מהפורום?
בקיצור תקרע מצחוק, אבל גם תנשום לפעמים, עמוק.

Markup

New member
קודם כל תודה

סוף סוף מישהו מתייחס גם להצעות האקדמיה. בקשר לחיבורים של כיס, בגלל זה גם אני העדפתי את העטיפון. לגבי האחרים - ניתוח פשוט של תפקיד ההוויד - קודם כל הגנה על הבול, ולאחר מכן תצוגה. שהרי בגלל זה הוא שקוף. המונחים שהצענו מנסים לכסות גם על שני תפקידים אלו, וגם על העובדה שיש כאלו בגודל דף פוליו. מגן ראווה ושקף מגן זה בדיוק זה למרות שלא מכיל את המילה בול בתוכו, שהרי המונח לא נאמר סתם אלא בהקשר כלשהו. זהו. נשמתי עמוק.

elcool

New member
אייל הצלם זה מישהו מהחתימה שלי.

זה לא חשוב. אבל אתה לא זוכר ששאלתי אותך מה דעת האקדמיה בקשר לראשי התיבות שהבאתי: מחמ"פ למחזיק מפתחות. (ברבים: מחמ"פים)?

שקיפון - מילה יפהפיה

לתאור הטלפון השקוף שהיה לי פעם (ממש ראו לו את המנגנון והחוטים. היתה לו גם תאורה שנדלקה כשהוא צלצל). אבל ליבי עם השמרבול.

Markup

New member
ההקשר ההקשר

תן לי טלפון שקיפון לן לי שקיפון לבולים/גיליונות/מעטפות

למעלה