החלטה קשה
בנות יקרות, הנה פרק חדש בסדרת המתח/אימה שלי
היום הייתי אצל סוריאנו לדבר על הניתוח שנקבע ליום שני הקרוב. הוא אמר שאין מצב שבניתוח אחד מוציאים גם את הציסטה (שהיום בגודל של יותר מ-8 ס"מ
) וגם את המוקד הרקטו-וגינלי. זה ניתוח מסוכן מדי. אז אם אני עושה את הניתוח ביום שני, בוודאות אצטרך שני ניתוחים. יש אופציה אחרת. אני לא עושה עכשיו ניתוח, אלא לוקחת זריקת לוקרין ל-3 חודשים. זה יקטין קצת את הציסטה ואת המוקדים האחרים. בעוד 3 חודשים אני עושה ניתוח. אז יש סיכוי שנצליח בניתוח אחד (אבל לא בטוח, יכול להיות שגם אז אצטרך שניים). ההחלטה היא שלי. הוא לא יכול להגיד לי מה האופציה העדיפה. הוא אומר שאם למשל מאוד הייתי רוצה עכשיו להיכנס להריון, אז היינו עושים עכשיו ניתוח ומוציאים את הציסטה. במוקד האחר היינו מטפלים אחרי הלידה. הריון זה לא דחוף לי עכשיו (אני ללא בן זוג כרגע, למרות שבעקבות ההתרחשויות האחרונות כבר התחלתי לדמיין איך אני מביאה ילד לבד
) אז איכות החיים שלי יותר חשובה. זהו. אשמח מאוד לשמוע את כל מה שיש לכם לומר, לכאן ולכאן. מה הייתן עושות? מה השיקולים שאתן רואות כאן? כמה מההתלבטויות שלי: 1) תופעות לוואי של הלוקרין. סוריאנו אמר שזה בכלל לא שיקול, אבל בשבילי אקנה, נשירת שיער ושיעור יתר הם בהחלט שיקול. למישהי היו כאלה תופעות? 2) יש חשש שהציסטה תתפוצץ בגודל הזה... או תסביב שחלה. שניהם מפחידים. למרות שסוריאנו אומר שברגע שהלוקרין מתחיל להשפיע (בעוד שלושה שבועות) זה כבר לא אמור לקרות. 3) המוקד הרקטו-וגינלי. אם משאירים אותו, אז זה יכול לחדור למעי, לא? אצטרך כל הזמן להיות בדיכוי עד הניתוח השני... תודה רבה לכולכן!!!
בנות יקרות, הנה פרק חדש בסדרת המתח/אימה שלי