החלטה לגבי גיוס

odedod

New member
לנעמי...

עוד פעם הארת את עיניי בנק' מבט שאני בטוח שתעזור לי בהמשך דרכי. דברייך הם בדיוק המחשבות שעוברות לי כל הזמן בראש-מה אני מפסיד אם אני בוחר במסלול זה או אחר ? כל בחירה שאעשה בכללי ופרט בנושא של צה"ל כרוכה בויתורים ולפעמים נדמה לי שיש יותר ויתורים מאשר רווחים.איך אני יכול להפטר מזווית ראיה מדכאת זו ? תודה מראש על כל התגובות ---עודד---

לבחור כדי להעמיק

כן, בכל בחירה יש ויתור. אבל בבחירה אחת מתוך כמה או הרבה יש גם הזדמנות להתעמק בדרך אחת, ללמוד אותה להתמקצע, להתקשר אליה וכדומה...וזה כמו ללכת לעומק במקום לרוחב (לרוחב הכוונה לעבור בדבר לדבר בלי יכולת להחליט). אתן לך ברשותך דוגמא מבחירת בן זוג, גם זו כבר הזכרתי, נדמה לי, בחירה של אחד מתוך כמה...אז אפשר לא לבחור ולהסתובב שנים לבד, ויש כאלו שזה מתאים להם..ואפשר לבחור ולהחליף כל כמה שנים או אפילו חודשים ויש כאלו שזה מתאים להם...ואפשר להשאר לבד בגלל שאי אפשר לבחור...אבל אפשר גם לבחור ולהחליט שזאת שבחרתי "יש אומנם יפות ממנה , אבל אין יפה כמוה" ולהתחיל את מסע ההכרות והתתקרבות והלימוד והחברות...ולאט לאט לאהוב עוד ועוד וללמד עוד ועוד ולהרוויח באמת....אז זו כמובן שאלה של השקפת עולם ואולי עם הזמן תבחר לך את הדרך המתאימה לך....אם לנסות הכל ....וקצת לקפוץ מדבר לדבר או לבחור, לוותר אבל להעמיק ולהרוויח. בהצלחה נעמי

למעלה