החלטה חשובה:

omer 15

New member
גיא,

טוב שהחלטת לאסוף בהתמקדות בנושאים מסויימים. אני מכיר את התחושה הזאת שאתה מתחיל במשהו חדש ואין לך כלום אבל תודות לאריק וכל מי שענה לי אני יודע שאני יצליח. חיפשתי ומצאתי לך די הרבה בולים מקובה וישראל דבר איתי במסר ונקבע.

תודה לך omer 15

תדע לך שאתה ממש סבבה, אם אתה מוכן לשלוח לי בחינם ואכן אדבר איתך במסרים. ודרך אגב גם אריק ששולח לי, תמיר, טל ענבר, פיתון, בר שמואל, גם אתם סבבה, ויצאתם מה זהבסדר. ואני גם מאמין שעוד הרבה מהפורום ירתמו למשימה לעזור לי.(הלוואי).

python 4

New member
../images/Emo104.gifזו משימה לאומית../images/Emo165.gif../images/Emo11.gif

נקראנו לדגל. אזרחים יקרים, אנא הרתמו למשימה
בהזדמנות חגיגית זו, אולי אתה יכול להסביר לחבר את הכינוי שלך? הוִינֶר המָכֶּה המֶקוֹרִי? את מי אתה מכה?

הכווינה פה היא שכשהייתי פעם בפורום

ווינר וטוטו השם היה הוינר המכה(את מועצת ההימורים-מרוב זכיות), והמקורי כי היה כבר הוינר המכה

elcool

New member
אז רגע, תן לי להבין

אם הוא בא לפניך, איך אתה המקורי?

python 4

New member
אה, עוד אדם תמים נפל לקורבן

לרשתם של האספנים התימאטים המרושעים. מספר אוגרי הבולים בפורום הולך ופוחת. עד מתי?
מוגש מטעם התנועה הישראלית לאספנות אנטי-תימאטית (היל"א) (תרומות יתקבלו בברכה).

python 4

New member
אה....

לא משנה. כולם נופלים בשלב כזה או אחר של הקריירה הפילטלית שלהם. הנה, אפילו אני הצלחתי לשכנע אחת מחברות הפורום לבחור לה נושא. לא חשוב מי.

yblumann

New member
Macau

מקאו בחירה מענינת.... אני מבקר כל שנה בהונג קונג, וכמובן אני תמיד קופץ למקאו. מקאו ]18/12/99{ והונגקונג ]1/7/1997] הם Special Administative Region של סין. נקודת התחלה או סוף לאוסף של טריטוריות אלו הם התאריכים שצינתי. מאז 1998משרד הדואר במקאו לא משתמש בבולים אלא בתויות מחשב לביול. בכל מקרה השרות הבולאי שם מוציא 12 סדרות בשנה כולל גליונות זכרון. ההוצאות נמכרות בהונג קונג ובסין.אין כמעט אספנים במקאו. לא תמצא הרבה בולים ממקאו בישראל.לעומת בולי קובה שמשווקים דרך חבילות ומוחמים מראש cancelled to order בולי מקאו לא משווקים בצורה כזאת. yoram

yblumann

New member
Hong Kong

HH =הונג קונג. SAR של סין מיולי 97 ובאותו יום הבולים שהוצאו קודם לכןן הוכרזו כלא תקפים לשמוש. הכלכלה נכנסה למיתון ארוך וככל שבולים קשורים , מחיר הקניה צנח מתחת לערך נקוב. יש הרבה אספנים בהונג קונג ושוק בולים נהדר. Hong Kong International Stamp Exhibition- 2001 ראתה 200,000 מבקרים. ב HH יש כ 7,000,000 תושבים. yoram

למעלה