החלטה חשובה:

החלטה חשובה:

לאחר דיבור רציני עם דורוני10, החלטתי שאתמקד בכמה נושאים. עד עכשיו אספתי בולים בכלל, אבל כעת יש לי כמה נושאים(מדינות). הרשימה להלן: הונג קונג מאקאו פולינזיה הצרפתית ישראל קובה. קצת בחירה מוזרה, אבל זאת בגלל שאני רוצה שיהיה לי נושאים מיוחדים. אז מי שמוכן להתחלף איתי או אפילו לשלוח לי בחינם, שיגיב פה או במסר.

אה, ושחכתי לציין גם תודה לדורוני

על העזרה. אז כמו שאמרתי, מי שמעוניין להחליף איתי בולים, או לשלוח לי במתנה שיגיב פה או במסר.

avitalit

New member
טוב ווינר - בולי קובה יהיו לך .

אם תשלח לי במסר את כתובתך . יש לי כמה בולי קובה בודדים שישמחו לצאת מהשקית ולשכון באוסף של מישהו ..

תמיר1991

New member
בהצלחה.

את בולי ישראל הכפולים שלי אני צריך, אבל היו לי כמה מהונג קונג. אבדוק ואכתוב לך. תמיר.

python 4

New member
ברוך הבא!

לחֵבֵר האספנים התימאטים! אתה מוכן לשרוף את כל בוליך בל"ג בעומר הקרוב? זה טקס החניכה שאתה צריך לעבור.

python 4

New member
מהרשימה יש לי רק בולי ישראל

אני אשלח לך אותם, שלח לי כתובת במסר. אגב, קובה זו בחירה מצויינת - יש להם סדרה מדהימה של בולי דגלים דרום אמריקאים, שאני לא יכול לשלוח כי אין לי אותה להחלפה. מפולינסיה הצרפתית יש לי רק בול אחד, ומהונג קונג חמישה. ממקאו אין לי כלום. לאסוף בולי ישראל זה הכי כיף, והכי קל.

תמיר1991

New member
קיבלתי היום את השבל, ואני רוצה

להודיע על הדברים המדוייקים שיונפקו: 1. תווית מס"ד שתימכר לכל יום ב"סרטים". מחיר סרט - 40 ש"ח. 2. תווית "דוארמט" ב- 8 עריכים, מ- 1.3 ש"ח עד 4.1 ש"ח. 3. קונטרס מיוחד למגדלי השעון, 49 ש"ח. 4. גלויות מירב לכל בול מגדלים, לא יודע כמה בדיוק אבל לא יקר. 5. גליון כדורגל מדהים עם 12 בולים ו"כדור" באמצע, 25.2 ש"ח. 6. "צייר לך בול" הנהדר, 36 ש"ח לגליון של 18 בולים. כמו כן - בולי מגדלי שעון וכדורגל בבודדים, דוכן החתמה יפהפה, ועשרות דוכני סוחרים, ביניהם דוכן שימכור בולים מ- 60 מדינות במחיר הערך נקוב בלבד! פשוט מדהים!! תיהנו! תמיר.

תמיר1991

New member
פונים להתאחדות הבולאים

בטלפון 03-6295547, מבקשים טופס הצטרפות לאחת האגודות (איל"ת/מועדון בולאי באיזור מגוריך) וטופס הרשמה להתאחדות, ומקבלים גם את הבטאון של האגודה וגם את השבל. תמיר.

תמיר1991

New member
קיבלתי היום את השבל, ואני רוצה

להודיע על הדברים המדוייקים שיונפקו: 1. תווית מס"ד שתימכר לכל יום ב"סרטים". מחיר סרט - 40 ש"ח. 2. תווית "דוארמט" ב- 8 עריכים, מ- 1.3 ש"ח עד 4.1 ש"ח. 3. קונטרס מיוחד למגדלי השעון, 49 ש"ח. 4. גלויות מירב לכל בול מגדלים, לא יודע כמה בדיוק אבל לא יקר. 5. גליון כדורגל מדהים עם 12 בולים ו"כדור" באמצע, 25.2 ש"ח. 6. "צייר לך בול" הנהדר, 36 ש"ח לגליון של 18 בולים. כמו כן - בולי מגדלי שעון וכדורגל בבודדים, דוכן החתמה יפהפה, ועשרות דוכני סוחרים, ביניהם דוכן שימכור בולים מ- 60 מדינות במחיר הערך נקוב בלבד! פשוט מדהים!! תיהנו! תמיר.

תמיר1991

New member
גיא - עוד משפט ממשפטיה של אמי:

סבלנות, סבלנות - לא קונים בשום חנות. כדאי לך ליישם אותו! תמיר.

למעלה