דוקא....לא
לא. טעיתם. לא היה לי נסיון רע עם גברים. ואני לא בוחרת אותם מאצ'ואיסטים במיוחד. דוקא ידעתי מערכות עם חברות, עם הרבה אהבה , אך במקום בו אני נצבת היום, אני לא מדברת רק מתוך החויה שלי. אני מביטה לצדדים, ומסביב. וזו התמונה המרכזית שאני רואה. נשים נופלות תחת עול במסגרת הנישואין. מצופה ממנה גם להיות אשה בתפקידים המסורתיים, במקרה הטוב הגבר עוזר, במקרה האידאלי והנדיר הגבר שותף מלא, ובמקרה היותר שכיח ונפוץ הגבר עושה טובה, וכמו ילד צריך להזיז אותו לעשות דברים שהם "נשיים " בעיקרם. מעבר לכך היא עדיין זו שמגדלת את הילדים ואחראית על כל מה שסובב את הבית, אחזקתו השוטפת, והילדים. ומעבר לכל היא צריכה בימנו לעבוד, ולא סתם עבודה, יש לה כבר מופנמת בתוכה דרישה חברתית לממש את עצמה. דהיינו לעשות משהו רציני. ולהיות שותפה מלאה או כמעט מלאה בפרנסת המשפחה . אז מה...אתם לא רואים את זה. או שאני מדמיינת את הקושי והקיטורים של כל חברותיי, . תתעוררו, זה שהמצב נתון לא אומר שהוא צריך לספק אותנו..כבני אדם...כדאי שנשאף ליותר. וכן אני שואלת האם הגברים בפורום הזה אמיתיים. בעיקר מספר גברים פה השותפים באופן פעיל במתן תשובות. כי היכולת לענות ממקום רגשי נדיר אצל גברים. תודו בכך או לא. ולגבר "חזקוש" היום חושבת שגברים כמוך אכן משלבים בתוכם משהו שקל יותר לחיות לצידו, וכמובן שזה דורש לזנוח בצד את מה שרובנו גדלנו עליו...את דמות הגבר המחוספס . לא הוכיח עצמו סוג הגבר הזה. אולי במלחמות....לא בחיי היום יום.