החלטה גדולה

ללנד

New member
החלטה גדולה

שלום אני תיכף בת 19 קיבלתי פטור רפואי מהצבא ולכן התחלתי שירות לאומי עשיתי חודשיים ועזבתי כי לא הייתי מרוצה ומאז אני מחפשת מקום אחר אך אני לא מוצאת והאפשרות היחידה שלי כדי להמשיך את השירות היא לנסוע כל יום שעה הלוך חזור ואפשר לומר שאני מוכנה לעשות את זה אך אני לא כל כך בטוחה שהמקום שווה את זה ואני לא ירגיש חסרת תועלת. אם אני ילך לשם זה רק כדי לסיים את זה וזהו אבל אני מאמינה בלעשות דברים בכוח. הבעיה היא שזה נמשך כל הרבה, עוד שבוע ועוד שבוע זה משהו שאצטרך להשלים ולעשות שנה הבאה אני לא רוצה. האפשרות השניה שלי היא ללכת לעבוד ואני ממש מתלבטת כי יש לי את החיים לעבוד אבל שחושבים על זה אין הרבה הבדל בין זה לשירות לאומי אבל אני גם ממש דואגת לרזומה ועד כמה זה יפריע לי בעתיד. ההחלטה הזאת דיי גדולה עליי...

שומאן

New member
נראה לי

שאם העניין הבעייתי הוא רק הנסיעות, שווה לך לעשות שרות לאומי. כמו שאמרת זה טוב לרזומה שלך וזה יתן לך בעתיד הרגשה שכן תרמת בצורה מסויימת למדינה. אני חושב שאפילו אם זה ייגזול שנה מהחיים שלך, זה לא סוף העולם ויש לך את כל החיים לפניך. בראיה ארוכת טווח זה שווה לך

ללנד

New member
הזמן זה לא בעיה

אין לי בעיה עם זה שזה לוקח לי שנה מהחיים הבעיה היא איפה אני עושה את השירות ומה אני עושה ושהמקום לא שווה את הנסיעות כי וואלה זה לא מרכז לחירשים או ילדים בסיכון שאני מרגישה שאני תורמת וזה שווה את הנסיעה ועד כמה זה טוב לרזומה ואם אפשר להסתדר בלי או פשוט לבלוע את הגלולה

ההחלטה היא שלך בלבד...וחשוב שתזכרי זאת../images/Emo13.gif.

מה שאני מציעה זה לכתוב על דף, או אפילו פה בפורום לשתף אותנו בחיובי ובשלילי של להישאר בשירות הלאומי לעומת לעזוב. בטוחה שזה יעזור לך להגיע להחלטה
.

LegallyBlonde19

New member
אני גם הולכת לעשות

שירות לאומי בשנה הבאה, בעיני זה דבר ממש חשוב וצריך לתרום לפחות בדרך הזאת. תמצאי איזה תחום שמעניין אותך ואם הנסיעות זה הבעיה אז יש תמיד אפשרות לגור בדירה בקרב השירות, זה משהו שאת יכולה לעשות רק עכשיו ולעבוד או כל דבר אחר תוכלי לעשות כל החיים.. בעיני- אל תוותרי על זה כדי שלא תצטערי אחרי זה..

למעלה