החלטה בין עבודות

shlomii4

New member
החלטה בין עבודות

שלום,אני משחק בשרת סקניה ואני מתלבט,יש לי בשרת הזה אוון רמה 38 שממנו אני מביא את הכסף לשחקנים האחרים שלי שזה ארן רמה 22 ופיראט סיגנוס רמה 20 ושמעתי שתצא עבודת הגב החדשה dual blader וראיתיי סרטונים של העבודה והיא ממש טובה!,אז מה כדאי להעיף? את פיראט הסיגנוס או את הארן? או שאולי אני אעביר את כל הכסף והכל לשחקנים שלי ואמחוק את האוון שלי? כי תכננתי שאני אשיג עם השחקנים האלה כסף בשביל לקנות ממישהו את הספר אבל מה הכי כדאי? תודה לעוזירם :)

Hey Papa Joe

New member
פשוט וטוב יותר: תפתח עוד חשבון

פתח עוד חשבון ותבנה שם איזה דמות שתרצה. יש יתרון לכמה חשבונות - אפשר להעביר דברים בין השחקנים ואם יש לך שני מחשבים גם לשחק עם שניהם, ככה שהחזק עוזר לחדש. זו גם הדרך לנהל מיולים (מחסנים). ויש עוד דרכים יצירתיות לשחק בו זמנית עם שניהם. לפי המקור הבכיר שלי - זאת אומרת הג'וניור - הדיול בלייד יתחיל בחופשת הקיץ, כלומר עוד חודש - חודשיים. הוא כבר רץ במייפל סי והשקתו בגלובל תוקדם. המשמעות לספקולנטים לאסוף סחורה וציוד של גנבים, כי הג'וב הזה יהיה דומה לגנב. אבל אני משחק רק בשביל הכייף.

icy rain drop

New member
אפשר ארבע דמויות בחשבון

תלחץ על החץ <- שיש מימין לשלוש הדמויות שלך ויש שם עוד סלוט ככה ישלי ארבע בחשבון שלי ארן, ווינד, פריסט ומיול

shlomii4

New member
אתה טועה

אני לא ראיתי שום חץ שיכול להוביל אותי לעוד מקום אבל אני זוכר שהיה את זה אבל זה נעלם ואני חושב ששני חשבונות יהיה מסובך אז אולי כדאי להעיף את הפיראט? אבל גנבים צריכים לשחק מי שיש לו הרבה כסף ואני לא יודע איך משיגים הרבה כסף

icy rain drop

New member
כן, יש לי ארבע ואין לי יותר מקומות

זה תלוי מתי פתחת את החשבון אני פתחתי אחרי שיצא הארן אבל לפני האוון כשיצא האוון קיבלתי עוד סלוט שישמש כאילו לפתיחת אוון.

shlomii4

New member
אוקי

לי יש בשרת סקניה אוון השחקן הראשון אחר כך ארן ואחר כך פיראט סיגנוס ולא מופיע לי עוד חץ שכאילו בשביל עוד שחקנים ואני לחצתי על create new characte וזה רשם שאין לי מקום והחשבון הזה אני לא הרבה זמן איתו אני פתחתי אותו לפני 4חודשים

Gods Revenge

New member
לא חשבתי על זה ככה

אבל כן... כל החשבונות שלי הם מהתקופה שהיה רק את סקניה וברה...

למעלה