החלום שלי

יערית 1

New member
החלום שלי

החלום שלי - לפזר ענני ערפל מעיניך, למלא ליבך באהבה ואושר, לצבוע חייך בשלווה אינסופית. החלום שלי - להתכרבל במצעיך, להתעורר בין זרועותיך, לצעוד איתך בשבילים מוארים של תקווה וחיים.

שמים1

New member
החלום שלי ../images/Emo79.gif

החלום שלי נוגע לא נוגע מלטף רקיעים רחוקים, כוכב שנוצץ מליבך אלי מנגב דמעה מלוחה. חובק חיוך מרפרף מגע מלטף , שמורות עיניים שממאנות להיפתח. לנצור עוד כמה דקות רגעי חלום קטן על אהבה.

חולמת

חולמת איתך ברקיעים רחוקים מרחפת איתך בשמים שקופים מנצנצים כוכבים מאירים את הדרך חבוקה בזרועותך - ממשיכה וחולמת.

המונשרי

New member
אשת החלומות

החלום שלי לגמוע את המרחקים שבין השתיקות להפריח בלונים ססגוניים, כאלו שיזכירן לך את הילדות החלום שלי הוא להפסיק לברוח מעצמי לשחק במחבואים שאף אחד לא ימצא אותי מלבדך

niva99

New member
החלום שלי

צופנת אשת החלומות שלעולם לא יתגשמו פורכת כפיה מתכסה בשביס תכלכל מזליפה על עצמה מי בושם ויוצאת לבמת החיים לשחק את תפקיד חייה ידייה עדויות בצמידים מרשרשים עיניה קרועות בכחל ( נגד עין הרע) בהליכתה תנענע אגן וירך שטה כספינה טרופה לאבדון במשולש ברמודה מבטה רושף אש אשה ארוגנטית לא מכאן אשה מפעם.

טאKילה

New member
חלומות../images/Emo79.gif

כשנפגש בחושך חבק אותי חזק אתמוסס בין זרועותיך כמו שעווה המטפטפת חלומות. , תנמיך את ידיך אל פסנתר תשוקתי נגן אותי לאט לצלילי מלודיה ענוגה. , אפרוש גופי ללהוט לקצב תנועות אצבעותיך הסערה לא תחדל. , ידי רופסת על יומן והחשק ביתר גופי העט כמעט לא כותב את המילים אור השמש קורנת בפני מסמנת שתי הברות, אוהבת אותך.

בחלומי

בחלומי אני רואה אותך בחלומי רואה דמותך נוגעת לא נוגעת בך ובחלומי אתה קרב אלי מרפרף על שפתי מעורר את חושי מאיר את לילותי מבעיר את חשקותי מער את רגשותי בחלומי אני איתך צמודה ומרגישה בחום גופך בחלומי, בחלומי , בחלומי.

למעלה