החלום שלי

li991

New member
החלום שלי

החלום שלי לשנה החדשה הוא די מפתיע "לא רוצה שטף לא רוצה מחמאות וואו! הדיבור שלך השתפר אתה כבר לא מגמגם(מה הם יודעים..) אני רוצה דבר אחד. קטן. באמת קטן... זה ה-דבר! הדבר הכי טוב שיכול לקרות לכולנו. שפשוט נאהב אותו. נו... אותו... את זה שאנחנו כל כך שונאים בואו נשלים איתו הלואי!!!

R O N Y1

New member
זה לא החלום שלי

למה להשלים איתו ומה הכפת לי מה יגידו אנשים!!!! זו הבעיה שלנו שאנחנו שמים יותר מידי על אחרים!!!זה ברור חוסר ביטחון. ולמה שאני ישלים עם האויב שלי?!! מה זהו? הגמגום ניצח אותך! אני מבין שאת מיואשת אבל לא להגזים אסור להתיאש לדעתי אפשר לנצח את הגימגום.רק אם רוצים ממש לעצתי זה לא יעזור אם נאהב ונשלים איתו זה לא אומר שהוא יאהב וישלים איתנו....... רוני

li991

New member
זה לא מה שאמרתי

דבר ראשון אני זה אתה ולא את... :)דבר שני. אני לא מתנגד לזה שהגמגום יעלם מחיי אבל בשביל שזה יקרה או לפחות יעלם באופן משמעותי אני מאמין שהדבר הראשון שצריך לעשות הוא להיות מסוגל "לגמגם בכיף". אדם שלא מקבל את היותו מגמגם לא יעזרו לו כל השיטות שבעולם.חוסר קבלה שלו פירושו לחית בחרדה מתמדת שמא עוד רגע אני אתקע וכו'. דווקא בשביל לדקבל אותו צריך בטחון עצמי לאו להיפך. כשאתה נתקע היום אתה מתבייש?? (זה חשוב לי לדעת כדי להבין מול מי אני עומד)

stkachov

New member
למזלו

רוני תפס את הגימגום בביצים, כמו שהוא אוהב לומר, עוד לפני הרבה מאוד שנים, והתוצאה היא שעכשיו הוא מדבר בשטף מלא. אבל הוא כבר בטח יסביר לך בעצמו את הדוקטורינה שלו

li991

New member
תודה. היתה לי הרגשה

שמדובר בבן אדם שלא שם על אף אחד ולכן מה שמעניין אותו זה להפטר מהגמגום לגמרי. כיף לו ואני באמת מקנא בכאלה אנשים.יופי! אז כל אחד מהמקום שלו יעשה מה שהוא יכול.. אפשר בבקשה תרגום של הקטע שמצורף להודעות שלך?

stkachov

New member
החתימה

שלי זה ציטוט. בגדול זה מדבר על זכות האדם להיות חופשי, ושאין דבר נעלה יותר מחופש, שאדם יהיה מוכן להקריב למענו אפיו את חייו. אבל אני לא מתוגמן מדופלם

shoshyyy

New member
אולי אצל כל אחד זה אחרת רוני ?

אני יכולה להגיד לך מה עזר לי. לא להתבייש בעצמי (עד כמה שאני יכולה בינתיים) , בגמגום שלי , כלומר להשלים איתו הפחית לי את הגמגום. נשמע מגוחך ? אבל ככה זה. אני בשלווה עם עצמי (אפשר יותר). וכייף לי . כייף לי יור , כאשר אני בשלום עם גמגום.

shuky63

New member
זה גם החלום שלי.אני מאמין שגימגום

בכיף מתוך קבלה של 100 אחוז את הגימגום אמור להיות שוטף ב99 אחוז לפחות. זה משום שהחלק הפזיולוגי בגימגום הוא קטן מאד ורובו של הגימגום נובע מהגורם הפסיכולוגי.קבלה אמיתית של הגימגום אמורה לבטל את הגורם הזה. אני חוזר ואומר קבלה אמיתית כי אני חושב שרוב המגמגמים שמצהירים על קבלה של הגימגום שלהם ב100אחוז קצת מרמים את עצמם.זו רק תחושה שלי קשה להוכיח כזה דבר,ואולי זה רק הרצון שלי להאמין שאם אקבל את הגימגום ב100 אחוז השטף שלי יהיה כמעט מלא.

li991

New member
שוקי השאלה היא

האם דפוסי התגובה של הגוף שלנו, (שעד כמה שאני מכיר אותם הם נורא "חזקים") יכולים להשתנות לגמרי בזכות הקבלה העצמית. נראה לי שרוב האנשים שרוצים לקבל ולא מצליחים לא עוברים את השלב הקריטי הזה שבו הגוף מתנגד לקבל הרגלים שונים..? זאת אומרת שאנשים שרואים שלמרות שהם החליטו לקבל את הגמגום הגמגום שלהם מתגבר מפסיקים להאמין שזו אכן הנקודה.

sahar sh

New member
כל העניין הוא...

להיות נינוח !!! כשנינוחים לא מגמגמים, נקודה! צריך לתבל את זה עם קצת ביטחון עצמי ורוגע וזה מוכן להגשה. תבדקו את זה על עצמכם. סהר.

מה שאני חושב על הגימגום

הגימגום זה מעגל בו אנחנו מסתובבים סביבו הכל מתחיל כשאין שתף דיבור ויש הרבה אנשים שיגידו לי שאין מצב כזה שאין שתף דיבור אני לא מסכים איתו אני חושב שיש רמות שתף שצוברים במוח כמו סוללות>תסלחו על העברית זה לא שפת אם שלי אז אני מנסה להסביר את שלי כאן כשאנחנו נמצאים לבד יש שתף דיי טוב כדי לדבר בלי גימגום אבל כשאנחנו רואים מישהו קורה משהו במוח שמונע מאיתנו לדבר רגיל. שם נכנס הקטע פסיכולוגי שלנו של כשלונות וירידות השפלות על עצמנו ואני גם הגעתי לרמות דיבור שממש לא יצא לי כלום אפילו שניסיתי טכניקות לא עזר כלום ממש כלום.אבל יש טכניקות שעוזרים לצבור שתף וזה אני אומר לכם מנסיון.הקטע זה לנסות לשבור את המעגל ולצאת ממנו אבל לעבוד על עצמנו לא כל יום אבל מידי פעם כדי לא להיכנס במעגל המכוער הזה. מה אני אגיד לכם אף אחד לא יודע מה קורה שם במוח שלנו אבל יש משהו שפגום בדיבור שלנו וזה לא ממש רואים כי זה משהו חשמלי מה אתם חושבים? אשמח לקבל תגובות

ואני מסכימה עם החלומות של כולנו

גם אני מצד אחד כעסתי מאוד על הגמגום ןחלמתי לקבל אותו , זה היה בגיל צעיר , לפי דעתי כיום אני משלימה עם הגמגום , זה לא אומר שקל לי ונפלא איתו , אך הוא לא מצליח לפצח לי את הנשמה כמו פעם. נכון זה אולי פונקציה של גיל. . . החלום שלי , וזו גם היתה תפילתי לבורא עולם בראש השנה , שיפטור אותי מהחרדות שמציפות את חיי . . . הם קשות הרבה הרבה יותר מהגמגום אז בריאות לכולנו ושנה טובה ושמחה

sahar sh

New member
אז איך אתה מסביר את זה שאני...

מגמגם גם כשאני מדבר לעצמי כשאני לבד??? זה רק מוכיח שלא נוכחותם של אנשים משחקת פה תפקיד, אלא, זה משהו פנימי אצלנו. זה מחזק את תיאוריית "הרוגע" שלי. סהר.

אילנית31

New member
כשאני לבד - אני לא מגמגמת!!!!

כשאני מדברת עם הילדים שלי, אני לא מגמגמת!!!!!!!!!!!! כשאנשים נוכחים, אני מגמגמת וזה לא משנה אם אני נינוחה, רגועה, או מבסוטית מהחיים...

sahar sh

New member
אילנית...

כשאת עם אנשים אחרים אז הרוגע והביטחון שלך פשוט נעלמים ברגע שאת פותחת את הפה... תנסי לשים לב לזה. יש מין מיפלס...כמו של הכינרת, רק שאצלנו זה לא מים, אלא, מין לחץ (או אי נוחות) בילתי מוסבר כזה, שכשאנחנו רוצים לדבר אז הוא פשוט עולה. כשאת מדברת עם הילדים שלך אז הוא לא עולה ולכן את לא מגמגמת. עם זרים הוא עולה. זה שאת ביישנית ומפוחדת זה רק מחזק את מה שאני אומר. סהר.

RobinhooDw

New member
sahar רד מזה אתה טועה

אם זה היה כולה עניין של להרגיע את עצמך אז היו לך עוד 5 מליון מגמגמים בישראל.

אילנית31

New member
כשאני עם המשפחה הקרובה (הורים, בעל)

"בסביבה שמשרה ביטחון", למרות שאני רגועה - אני מגמגמת. סהר - לפי דעתי התיאוריה שלך לא נכונה (עובדה שזה רק תיאוריה...)

stkachov

New member
אף אחד לא יודע באמת

מה נכון ומה לא נכון. אני למשל גם מגמגם לבד(לפעמים) וגם מגמגם במצבים בהם אני נינוח. אז אני יכול לסתור את שניכם. אף אחד לא ערך כאן איזשהו מחקר מקיף על המגמגמים, לכן לא צריך לקבוע בוודאות כזאת מה כן גורם לגימגום ומה לא.

אילנית31

New member
אף אחד לא ניסה לקבוע בוודאות מה

גורם לגמגום, בסה"כ מתייעצים, מחליפים רשמים וכ"ו... הרי לשם כך מיועד הפורום לא? ויטלי- על סמך מה הסקת בכזו "וודאות" שקבעתי (או סהר) מה גורם לגמגום?

למעלה