החלום שלי

stkachov

New member
אתם מדברים פה

על תיאוריות וכד'. מה שצריך להבין זה שאצל כל אחד הגימגום שלו שונה ממישהו אחר. מה שעובד עבור מישהו אחד, בהחלט יכול לא להשפיע בכלל על מגמגם אחר. אני אתן דוגמא. לאחד מחברי הפורום יש בעיה בצלעות, והוא משוכנע שהגימגום שלו תלוי חד משמעית במצב הצלעות שלו. אני לא יכול להגיד לו שזה לא נכון או לא קשור, בגלל שיכול להיות באמת שיש איזשהו קשר. לי אמנם לא קרה שום דבר כזה, וגם לא למגמגמים אחרים, אבל אצלו דווקא כן. לכן, מה שיכול לעזור לו, לא בהכרח יעזור לי או למגמגם אחר.

sahar sh

New member
הסקתי את זה...

על סמך זה שדיברתי עם מישהי במשך 10 דקות רצופות בשטף מוחלט מבלי שהתכוונתי לכך. אני דיברתי בלי הפסקה והיא רק הקשיבה לי. כלומר, זה יצא לי לבד בקלות ונינוחות. זה לא קרה לי בעבר - רק איתה זה קרה לי. לכן הסקתי שזה בעיה של "מצב נפשי", ולא של טכניקת דיבור. סהר.

hanhan003

New member
אילנית זה מוזר

הכי קשה לי לדבר כשאני נמצא עם המשפחה של אשתי. למרות שהם אנשים נחמדים ואוהבים. קשה לי להסביר את זה. הדיבור הוא קשה כשאתה צריך להוכיח שאתה משהו. אולי בתת ההכרה אני רוצה להוכיח להם שאני "שווה" ואז אני נופל.

אילנית31

New member
hanhan003

אולי קשה לך להסביר.. אבל קל לי כמגמגמת להבין אותך. עם המשפחה שלי שהיא משפחה תומכת ואוהבת הגמגום קל עד בינוני, אבל (ואבל גדול) עם המשפחה של בעלי עדיף כבר שאני אהיה אילמת..... אני מרגישה שהם בוחנים אותי כל הזמן,ואולי אני כבר פרנואידית אבל לפעמים נדמה לי שהם רק מחכים שאני אגמגם... ***מישהו מכיר את ההרגשה הזו? שנדמה לכם שאנשים מסוימים (ולא נחמדים) רוצים שתגמגמו? - וזו שאלה לכל חברי הפורום

טינה 18

New member
מכירה את ההרגשה יותר מידי..

אבי היקר והתמים שיתף את הבעיה שלי עם אחיו.. ויש כמה דודות שבה לי פשוט לפרק להן תפרצוף המעוות שלהן. מתנהגות כאילו הן תמימות.. יותר מכל בעלה של דודתי היקרה.. שואל בכוונה שאלות סתמיות כדי לראות אם אני אפול וכו'...

R O N Y1

New member
איזה עולם מסריח ומרגיז... טינה 18

איזה קטע מסריח ה"דודות" שלך מחכות שתגמגמי והאבא ה"חכם" שלך שיטף את כולם בגימגום הנורא הזה. במה זה יעזור אני לא מבין . למה אנשים מנוולים מנצלים את הגמגום כדי לתפוס עלינו תחת? לעצתי בפעם הבאה שהבעל המנוול של הדודה שלך ישאל אותך בכוונה שאלות סתמיות לראות אם תפלי בפח. פשוט קומי קחי מקל/פטיש ותדפקי לו מכה בכל הכח בראש המנוול והמיתנשא שלו הבן אדם לא צריך שום כבוד תישלחי אותו לטיפול נימרץ ,וזהו אני לא מבין מה קורה לנו אנחנו פוחדים מזבלים מדודים דודות מהמישפחה של האישה די תרימו את הראש !!!!!!!!!!! לפי מה שאני זוכר האחרון שצחק עלי נישלך לבית חולים .... תהיו בראים רוני

רוני צודק אני הייתי יורה

אם היו מפריעים לי בגלל הדיבור שלי מי אנשים האלה שקוראים משפחה? אני מציע לך תקחי אקדח ותראי בהם.אחר כך אף אחד לא יצחק עליך שיהיה לנו חתימה טובה

טינה 18

New member
../images/Emo6.gif ואני עדיין צוחקת...

אין כמוך רוני :) אהבתי את הרעיון שלך!! אבל לא רק שיכריזו בקול שאני מגמגמת קטנה אלא גם ישלחו אותי דחוף לאישפוז.. תהיה בריא.

hanhan003

New member
את צודקת

ישנם אנשים שמחקים שאני אגמגם רק כדי להראות שאחותם יותר טובה ולא משנה כמה מגרעות יש לה.

אילנית31

New member
אני סילקתי את חמותי מהבית - בדיוק

מהסיבה הזו... פשוט תפסתי אותה בצווארון החולצה והראיתי לה באופן אישי את הדלת, ת'מדרגות , ואת הכביש. די! הגיעו מים עד נפש! (אחרי מה שעשיתי לה, אני מתפלאה איך היא לא התחילה לגמגם בעצמה...חה,חה,חה.)

sahar sh

New member
חבל להשתמש באלימות...

פשוט תרדו עליהם בחזרה. למשל, אם דודה שמנה צוחקת עליהם אז תגידו לה משהו על המשקל שלה או משהו מעליב אחר. סהר.

אילנית31

New member
ארי, אני מסכימה עם חלק מהדברים

שכתבת. איזה טכניקות עוזרות "לצבור שתף"? ומנסיון שלך - הצלחת לצבור שתף?

sahar sh

New member
לפעמים אני משתמש...

בטכניקת הדיבור שלי, אבל הגעתי למסקנה שזה קשור להרגשה הפנימית ולא לשיטה, כלומר , אם אדבר לפי השיטה אז כל הזמן אצטרך ליישם אותה והיא גם לא טבעית לי, נראה לי שעדיף לעבוד או להתמקד בהרגשה הפנימית וככה השטף יבוא בטבעיות. דווקא אני מיישם את "שיטת ההרגשה הפנימית" והיא עובדת. אז אני עובד עכשיו על חידוד ההרגשה. סהר.

hanhan003

New member
ימים טובים וימים רעים

לפני שהשתתפתי בפורום היתה לי תיאוריה בקשר לגימגום: שמגמגם לא מגמגם כשהוא לבד או שהוא נמצא בחבורה של מגמגמים לפי מה שאני רואה זה לא תמיד נכון. לפי דעתי הפרמטר הראשי הוא שלמגמגמים יש ימים טובים וימים רעים והמצב שאתה נמצא בו או מיהו הפרטנר שלך לשיחה הוא רק משני. אין לנו שליטה על הימים הטובים או הרעים אולם ניתן למזער את הנזק בימים הרעים עי תירגול.

אין כאן יחס

אני חושב שאני כותב סתם בפורום כי אף אחד לא מתייחס מה שאני כותב אולי אני כותב שטויות נראה לי שאני אפסיק לכתוב דברים כי אף אחד לא כותב תגובות

hanhan003

New member
ארי לא תמיד

יש מה להגיד ואתה לא צריך לצפות לתגובה מידית לפעמים התגובה מגיעה אחרי יום יומיים. אתה לא מדבר שטויות.

R O N Y1

New member
ארי מה קרה לך...

ניראה לי שאתה לא מתיחס להודעות שכותבים לך ,אילנית 31 שאלה אותך על השטף שלך ולא ענית..... דרך הגב אני מסכים למה שאתה כותב וזה מספיק לא צריך להגיב לכול דבר. דבר איתי ב skype מיזמן לא שמעתי אותך.. רוני

למעלה