החלום שליייי,,,,,

החלום שליייי,,,,,

איך מכל משפט נוצר לו סרט ואיך מכל מבט נוצר לו רטט מביט בי בעיניי ואוהב את כולי מחזיק בידיי ורוצה אותיי בואי,, היי שלי נפסע יחדיו בשביל האהבה יד ביד לכל אורכה וניתן האחד לשניה מכל טוב שבלב ונספק האחד לשניה את היצר האוהב פינה קטנה ריקה מחום זקוקה לך למילה לליטוף או אפילו לסתם חלום חלום מתוק,,, מתוק החלום,, שימלא את הפינה הקטנה והריקה מחום,,,

שבוייה של אהבתך..../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

לא ידעתי עליו דבר - ביקשנו אני והוא להיות נווה מדבר להרוות שיממון ושיגרה שנשחקה את הטוב עוד לא טעמנו... במשעולי הזמן זרמנו יחדיו רק אלוהים כסה עלינו משכבו בלילות קרים בו היינו רעבים חום גופנו הפך לאחד ומיוחד ואז הכל המאבק של המוח והלב כל אחד מהם תפס חיים משלו מי יפסיד?.. מי ינצח? כל אחד משניהם ניסה לגרום לנו לפעול על פי רצונו לרגעים הרשנו לשניהם.. אבל הבטחת שתהיה כאן לצידי בכל שעה בכל דקה שאזדקק לחומך לי קסמת ואותי קנית בתשוקתך פחדתי בהתחלה לא ידעתי מה יהיה כה נורא לצאת איתך למסע אהבה קסומה שמה... כמכושפת עקבתי תמיד אחרי מגעך ניגנת במשעולי גופי שירה ארכאית ממיסה אצבועתיך בי גילו לאיטן המסה רגעית השבת את חדוות נעורי חזרה לצמיחה.. ומאותה פעם ראשונה פתחת שערי תשוקה כלואה תאווה שהייתה תבועה בי כתבערה לא מרוסנת לא אכלתי לא שתיתי לא ישנתי כמו שצריך את שנתי רק אותך ראיתי במוחי אחרי שהשתלטת על ליבי כמו נוצה לבנה שהדיו עוד נוטף ממנה ללא הפסקה כותבת פה מילה במילה כי אתה בדמי בתוך מוחי פורטת על הדף את מנגינת התשוקה הערגה לך.. שוב התשוקה חדרה לה לנשמה בתנועה מתמשכת בלי פינת עצירה בלי סימן אזהרה כבשה אותה רק הבהובי מילותיך יראו את סופה ואני יושבת פה ותוהה האם גם לפה יגיע הסוף הנורא האם לתשוקה הזו תשאר אותה ערגה כמו בהתחלה.. האם תישאר אהובי עד אחרית הימים.. לפעמים לאהבה אלף פנים..והפתעות באמתחתה.. אוהבת אותך לנצח נצחים..}{

GALI02

New member
אהבה מדהימה../images/Emo23.gif

וגם כשנדמה שהאהבה דועכת תמיד תוכלו להצית אותה מחדש עם ניצוץ ההתחלה שתמיד ייבער!

טאKילה

New member
אתה חלום מתוק..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

אתה בחלומי מאיר,, נרות אדומים,, מתכבים ונדלקים,, מתוך החשכה מבצבצים,, כרוכים יחד מעורסלים,, שותקים בטוחים,, נותנים טעימה,, נגיעה ליטוף,, שפתים בשפתים,, כלגימת יין משובח,, והתשוקה משכרת חושים,, הרוח מביאה קולות,, סערת רגשות אלוהה,, אתה ואני בעלטה,, אהבה באור נרות,, כרוכים גוף אל גוף,, איתך יקירי אהבה,, כי אתה חלום מתוק שלי..

למעלה