החיפוש אחר הT SHIRT

נימשון

New member
החיפוש אחר הT SHIRT

חשבתי שזו לא דרישה מוגזמת מידי להתחדש בכמה חולצות T חדשות וצבעוניות לכבוד הקיץ שהגיע אך מסתבר שלא כך הם פני הדברים בנוסף חיפשתי גם חולצות קצת יותר אלגנטיות לערב אך לא משהו מחוייט מידי. מחיפוש דיי רציני העלתי את הממצאים הבאים: מתאים לי- החולצות שלהן ארוכות מידי ונראות עלי כמו שמלות מיני בורדו- החולצות שהיו לטעמי היו יקרות מידי (140 ש"ח) ואלה שהיו במחיר חצי שסביר היו ממש ממש פשוטות ולא לטעמי. ג'אמפ- קטן לי מידי המשביר 365- מצאתי חולצה אחת חצי אלגנטית של דיסקרט אפילו במחיר סביר (99 ש"ח) לעונות נכנסתי אך לא השקעתי שם מספיק זמן כדי באמת לחפש אז אולי משם תבוא הישועה ואם יש למישהי המלצות על לקומות נוספים אשמח לשמוע

אשהה

New member
ממליצה

ממליצה על מטושקה בדיזינגוף סנטר. (מוכרים גם דיסקרט )

לא יודעת אם יש עוד את המבצע הזה

אבל לפני כמה שבועות היה מבצע, 3 חולצות ב 129 ש"ח בקאסטרו החולצות הגיעו עד מידה 5 או 6 נדמה לי. אני קניתי מידה 3 והיה גדול עלי (אני מידה 42)

ליקש

New member
קסטרו??לא עולה לי על החזה השמאלי

אם תשימי לב רוב הכותבות כאן הן לא במידה 42 ולא מעיזות אפילו להיכנס ל "קסטרו" -כך זה נראה לי ... שהרי מידה 42 היא לא מידה גדולה ...???וסטרו ידועים במידות מאוד מאוד קטנות !!! מידה 42 שלהם הרבה יותר קטנה וצרה ממידה 42 ב"מתאים לי " .

לא צריך לקחת קשה

כתבתי שאני מידה 42, לא שהמקסימום שם הוא 42. כתבתי שאני שהמידה שלי 42, לקחתי חולצה במידה 3 והיא אפילו טיפונת גדולה עלי ולכן מכיוון שיש שם מידות יותר גדולות של החולצה הזאת, אולי היא תמצא שם. אם אני 42 ולקחתי מידה 3, אני משערת שמידה 5 יעלה על מידה 46 (זה כבר כן נחשב אצלך מידות גדולות?) למה להתעצבן? בסך הכל מנסים לעזור.

ר V י ט ל

New member
רוב החולצות שאני הספקתי לקנות עד

עכשיו הם גם של דיסקרט. אהבתי את הסגנון שלהם לעונת הקיץ. אצלנו בחיפה דווקא מצאתי מבחר די גדול של חולצות במשביר (התחדשתי כבר עם איזה 5 חולצות של דיסקרט). אתמול הייתי בעונות, ורכשתי טי שירט חמודה שאחרי הנחה עלתה 100 ש"ח. מבחר גדול לא מצאתי.. ומה שכבר אהבתי, כרגיל היה יקר.

בראשון מצאתי מספר מקומות

של טי שירטים במחירים ממש מצחיקים. יש ברוטשילד צמוד לקניון מעין פסג' קטן שבפנים יש תופר. לידו יש חנות שמוכרת טי שירטים (גם מודפסים ב 25 ש"ח. חוץ מזה בקניון הזהב ליד המתחם של האוכל (צמוד ל kfc) פתחו חנות עם המון בגדים ויש להם טי שירטים חלקים ב 19 ש"ח.

naamon

New member
תמנון ועוד

ראיתי בתמנון טי שירטים פשוטים ביותר בשלושים שקל. הגדול ביותר הוא XXXL אם אני לא טועה. ממליצה לנסות גם בקרייזי ליין, למרות שהמידות לא ענקיות. באישה אישה יש טי שירטים גדולים אבל לא זולים בכלל (עכשיו יש פריט שני בחמישים אחוז הנחה, אבל פריט ראשון עולה יותר ממאה חמישים שקל...).

לצת

New member
מה לגבי אביזרי הוספה לטריקו פשוט?

אני קונה בתמנון את חולצות הטריקו הפשוטות או אלו עם ה- V (באחד מהסיבובים בשוק מצאתי גם ב- 10 שח) ואשמח לקבל רעיונות איך אפשר לשדרג אותן..

fire witch

New member
רעיונות לשדרוג

טלאים לתפירה / הדבקה שמוכרים בכל מיני חנויות סידקית וצרכי תפירה , בדיוק היום ראיתי מישהי עם T לבנה שיש עליה טלאי בצורת עוגן עם חבל מוזהב שהולך חזק מאד עם טרנד המלחים שהולך עכשיו והחלטתי לארגן לעצמי אחת כזו ...
רעיון שדורש קצת עבודת יד אבל הוא שווה את זה - לצלם במכונת צילום רגילה ציור שנראה לך , להניח על החולצה עם הצד המצולם כלפי מטה ולעבור על זה עם צמר גפן טבול בטינר , הציור עובר לבד ונשאר עמיד , ניסיתי את זה ויש לי עכשיו שתי חולצות עם ציורים של סנופי שאני מאד גאה בהן .
ציור בעזרת צבעי בד והדבקה של כל מיני נצנצים , פאייטים ושאר קשקושים
אם את יודעת לתפור תמיד אפשר להיות יצירתית עם כל מיני כיווצים בכל מיני מקומות , ראיתי פעם באיזה פורום חולצה שמישהי לא אהבה את איך שהיא נופלת על הכתף אז היא הוסיפה סרט עם חרוזים לצד ויצאה לה חולצה מאד יפה מקווה שעזרתי

רעיונות נוספים לשדרוג :

אפשר להעמיק את פתח המחסוף בעזרת מספרים לקפל ולתפור בתך שליבה בחוט רקימה צבעוני ,\באותה טכניקה אפשר לרקום גם את תפרי הצד ואת אורך השרוול והמכפלת . אפשר לקנות תמונות להדבקה בד בגיהוץ ביתי ,אפשר להוריד תמונות או ולסרוק ולהדפיס במחשב על דפים מיוחדים להדבקה על בד בגיהוץ .אפשר לקנות טושים בצבעים שונים ובעוביים שונים .70, 90 ,100 של חברת ARTLIN ולצייר או לשרבט או לכתוב מה שרוצים . למראה זרוק אפשר לפתוח את המחסוף במספרים ולהשאיר אותו במצב החדש ( הבד לא יפרם ) באותה שיטה אפשר לעשות חתכים במכפלת ובשרוול באורכים שונים במרחק ס"מ אחד מהשני . שיהיה לך בכף ,זו הנאה גדולה לשדרג בגד .

נימשון

New member
אז היא טעתה...לא צריך לצעוק בגלל זה

קצת סובלנות לא הזיקה לאף אחד.

nikol 2 0 0 5

New member
תיקון קטן../images/Emo41.gif

החולצות שמחירם 140 אינן טישרטים אלו הן חולצות של המעצבת "דורית", טישרטים יש 2=100 ש"ח עד מידה 6 (תואמת מידה 50-52 ) וטישרטים אחרים ב- 99 ש"ח בקרוב טישרטים אופנתיים נוספים במידות 52-54 לדוגמא:

למעלה