החיסרון

• פותח הנושא pXL
  • פורסם בתאריך

pXL

New member
החיסרון

חסר לי משהו בציור הזה ולכן קשה לי לסיים אותו. הרקע מאחור יהיה כהה כמובן, סביב הירחים הילה ועדיין... אולי הוא דומם מדי? הצעות לשיפור?

עטרה ב ט

New member
איפה הצבע הסגול אבל ?

אם כבר עסקינן באליס בארץ הפלאות (הכחשות לא יעזרו !) אז חסר לי העשן הסגול שמעשן הזחל

pXL

New member
אחח...עטרה ../images/Emo102.gif

איך הקפצת לי זיק של מוזה

Eran911

New member
הדמות של החיה מזכירה לי את...

הכלב המעופף מהייצוג הקולנועי של הסיפור שאינו נגמר. הדמיון מדהים, האם הוא מכוון או שזה סתם אני? בכל אופן אני חושב שרקע יותר כהה עם כוכבים וירחים וכל השטויות באמת יכול לעזור. אבל אולי אתה גם יכול להוסיף מין כדור אש שחולף בשמיים ומשאיר אחריו שובל (או במילים אחרות, מטאור) או מין כדור קרח שחולף בשמיים ומשאיר שובל לבן כחול של קרח ואבק כוכבים
כמו כן על ההרים/גבעות אולי תוסיף מין כזה מקדש/מגדל עשוי בוץ או אולי ארמון בנוסח הטא´ג מאהל או אולי ארמון כמו בעליזה בארץ הפלאות (נראה לי שעלית פה על משהו, עטרה
). או אולי תצייר ירח שפרה קופצת מעליו, או אולי תוסיף תחנות רוח, או חלליות, או את האלה הקאלטית בעלת שלוש הראשים שהשתקפותה מופיעה על פני אחד הירחים. או אולי עוד פטריות (אני לא שמתי לב לשמפניון בציור שלך). או עוד פיות או את גרגאמל והדרדסים. או אולי תצייר יד ענקית שמחזיקה את כל העולם הדמיוני הזה בתוך ידה במין כדור נוסח כדור שלג, אבל כאשר מנערים אותו, במקום שלג נופלים פטריות
כפי שבוודאי כבר הבנת אני קצת מסטול ולא לגמרי מרוכז, אבל בכלליות אם תמקד אותי טיפה אני יכול להביא לך 1,000,000,003 עצות או אולי אפילו יותר
או אולי כבר הבאתי לך איזה רעיון מהפכני שיפתור לך את כל הבעיות (כי ברור לך שאם תצייר פטריות נופלות מהשמיים, אז כל הבעיות שלך יפתרו. כלומר, תמצא אהבה תרוויח מיליונים ותפגש עם אלוהים לתה כל יום בשעה שלוש)...

pXL

New member
לייצוג הקולנועי של הכלב המעופף

, או בקיצור- Falcor, אין שום קשר דם לבהמה הגסה הזו, וגם לא לחיה עם הקרניים. כל דמיון הינו מקרי לחלוטין ואולי דמיון שכזה מתאבך ומתממש בקלות יתרה תחת השפעת שמפניון מקולקלות, עדיין תן לי להרגיעך כי מקומו של ´פלקור- הפקינז המעופף´ שמור במקומות טובים יותר, מי ייתן וכולנו נזכה לסיבוב על מקשקש הזנב הזה
רעיונות מעניינים. אתה כנראה האסטרונום הכי אובייקטיבי בגלקסיה (פטרייתית- כמובן).

Eran911

New member
../images/Emo8.gif

תודה על המחמאה, אני מקווה שהצלחתי לעזור (או לפחות לבדר)

Eran911

New member
הדמיון שמצאתי מקורו ב...

אוזניים הנפולות, בזקן ובצורת הראש הכללית של הבהמה שיצרת. גם הסמל על התכשיט שמעל ראשו של החיה יש קצת דמיון לסמל מהסיפור שאינו נגמר. אבל אולי זה רק אני
Long live the mushroom king

SC

New member
אני חושב שלא כדאי להוסיף דבר

במיוחד לא לרקע, העין ממוקדת היטב בדמויות הנפלאות והעשירות בפרטים. אני לא הייתי מוסיף לרקע כלום על מנת לא לגזול את תשומת הלב מן האובייקט המרכזי. אם הציור הזה יועבר לשמן, אקריליק או כל צבע אחר, הייתי שם דגש לדשא למשל, לחלקים הקדמיים. ציור יפהפה. שולי

moti80

New member
כאחד שמכיר את הציור מקרוב...

אומר שמצדד אני בדעתו של שולי. הציור מוביל את הצופה אל הפרטים הנכונים. כל טיפול נוסף ברקע רק יעמיס על הקומפוזיציה. עזוב את זה ככה, זה נקי ויפה.

סגול...סגול...סגול......לה לה לה ../images/Emo79.gif

וכמובן שיש לשיר את הכותרת על משקל "מתוק לו מתוק לו..." אחלה אחלה ציור, גםאני עם הקבוצה שטוענת שאין לשים שום רקע, פשוט לתת לציור לדבר (ותאמין לי הוא מדבר! ככה זה - אחד שומע את הפטריות השניה שומעת את העיפרון...
) ציור מדהים, אגב - האם הפטריות רעילות? יש לי חשק לפסטה פונגי...
אפרת

pXL

New member
לינק לעוד יצירות של Brom

כן, הוא בסדר ה-Brom הזה. פה אפשר לראות עוד כמה עבודות שלו. ראיתי איזה סרט או שניים שהשתמשו בעיצובים שלו ללבוש של הדמויות

ציורים מדהימים רק....

הפריע לי משהו אחד, הנשים אצלו - או שהן נראות כמו נער מתבגר עם שרירים מפותחים במיוחד, או שהם רזות כמו ילדות אנורקטיות עם שרידים של ציצים... הציורים והבגדים יוצאי דופן, בהחלט אין מה לאמר - ראוי למחלקת הלבשה אישית, אבל בכל זאת...הנשים...לא מתחברות לי. אפרת

הממ...

מצד אחד הייתי הולכת לצד של כולם ואומרת לעשות את הרקע סגול... אבל מצד שאני אני חושבת שזה יותר יפה ככה ! בלי לשות כלום ולהוסיף... אגב.. זה ציור ממש ממש יפה ! (ארר... כולם כאן כאלה מוכשרים איך אני אשתלב..
) ~שירה~

שלום לך וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

אל תדאגי - אצלנו כולם משתלבים, יש פה מקום ליוצרים וישפה מקום לאוהבי אמנות ויש פה מקום למביעי דיעה...זהו פורום אמנות - וכמו שקשה להגדיר את האמנות קשה להגדיר את המשתתף בפוטנציאלי - לכן ברוך בואך לפואומינו הקט והאינטימי - אני בוחה שתמצאי פה את מקומך אצלנו. שמחים שבאת. אפרת

למעלה