הדמות של החיה מזכירה לי את...
הכלב המעופף מהייצוג הקולנועי של הסיפור שאינו נגמר. הדמיון מדהים, האם הוא מכוון או שזה סתם אני? בכל אופן אני חושב שרקע יותר כהה עם כוכבים וירחים וכל השטויות באמת יכול לעזור. אבל אולי אתה גם יכול להוסיף מין כדור אש שחולף בשמיים ומשאיר אחריו שובל (או במילים אחרות, מטאור) או מין כדור קרח שחולף בשמיים ומשאיר שובל לבן כחול של קרח ואבק כוכבים
כמו כן על ההרים/גבעות אולי תוסיף מין כזה מקדש/מגדל עשוי בוץ או אולי ארמון בנוסח הטא´ג מאהל או אולי ארמון כמו בעליזה בארץ הפלאות (נראה לי שעלית פה על משהו, עטרה
). או אולי תצייר ירח שפרה קופצת מעליו, או אולי תוסיף תחנות רוח, או חלליות, או את האלה הקאלטית בעלת שלוש הראשים שהשתקפותה מופיעה על פני אחד הירחים. או אולי עוד פטריות (אני לא שמתי לב לשמפניון בציור שלך). או עוד פיות או את גרגאמל והדרדסים. או אולי תצייר יד ענקית שמחזיקה את כל העולם הדמיוני הזה בתוך ידה במין כדור נוסח כדור שלג, אבל כאשר מנערים אותו, במקום שלג נופלים פטריות
כפי שבוודאי כבר הבנת אני קצת מסטול ולא לגמרי מרוכז, אבל בכלליות אם תמקד אותי טיפה אני יכול להביא לך 1,000,000,003 עצות או אולי אפילו יותר
או אולי כבר הבאתי לך איזה רעיון מהפכני שיפתור לך את כל הבעיות (כי ברור לך שאם תצייר פטריות נופלות מהשמיים, אז כל הבעיות שלך יפתרו. כלומר, תמצא אהבה תרוויח מיליונים ותפגש עם אלוהים לתה כל יום בשעה שלוש)...