החיסרון

החיסרון

הי, גיליתי את המשיכה שלי לנשים לפני שנתיים כשהתאהבתי באישה, היינו יחד שנתיים ונפרדנו. תוך כדי הקשר וגם עכשיו אני עדיין מתוודעת לחוויה שהיא עדיין חדשה עבורי. אני מרגישה את הכיף הזה שאתם מדברים עליו לפעמים פה בפורום של המשיכה לשני המינים אבל גם קושי, שלא ראיתי ביטוי שלו כאן. אם אני נמשכת גם וגם זה מצמצם את האפשרויות שלי לחברוּת מהלב כי אני יכולה להיות בקשר ידידותי רק עם מי שאני לא נמשכת אליו. זה מבאס לא? בתודה מראש (ובהבנה באם תחשבו שהשאלה דבילית) פ.פ.

blackwish

New member
זה שונה

מבחינתי זה לא בעיתי כי זה לא שאני נמשכת לגברים\נשים, יש אנשים ספציפים שמושכים אותי בלי קשר לג'אנדר. אולי זה עניין של הגדרה. זה שנגיד אדם הטרוסקסואלי לא אומר שכל אישה שהוא יפגוש ברחוב הוא יראה אותה בצורה מינית. את מרגישה משיכה לכל אדם?

הי

אני לא יודעת איך זה עובד אצל אחרים אבל אני נתקלת במעט בחורות שבא לי להכיר מהלב ויותר בבחורות שאליהן אני נמשכת, נראה לי שזה בגלל שאני בנדם סגור

blackwish

New member
וכשאת נמשכת

את לא רוצה גם להכיר את האדם לעומק או שזה הופך אותך למתוחה יותר מולו? תנסי אולי לבוא קודם כל כאדם בעל שיחה,לדעתי אין ניגוד בין להמשך לאדם ללרצות להכיר אותו, ובחלק מהפעמים את גם מבינה שההמשכות הראשוניות יותר נובעת ממתח מאשר משיכה ממשית..

כשאני נמשכת זה מקלקל

כי אני פוחדת להחשף וגם פוחדת להתאהב כי אני לא רואה את עצמי עם אישה לנצח, זה בין היתר מה שהביא לסיום הקשר עם מי שהייתי איתה שנתיים...

uvita

New member
לא מסכימה איתך

נכון, יש קושי והוא נובע מסיבות רבות אך אני לא מתחברת לקושי שהצגת כאן: שאי אפשר ליצור חברות אלא אם את לא נמשכת לבנאדם. יש לי שאלה: את לא מאמינה ששני סטרייטים (כלומר בחור ובחורה) יכולים ליצור חברות (אפלטונית) אלא אם שניהם לא נמשכים זה לזו? האם אי פעם נמנעת ליצור קשר אמיתי אם מישהו/י בגלל שהרגשת משיכה? האם לא קרה לך שלא נמשכת למישהו/י (אוף עם זה! הנה קושי בביסקסואליות: כל הזמן צריך לכתוב גם בנקבה וגם בזכר!!!!!) אבל נרקמה ביניכם חברות ועם הזמן גילית שהיא/הוא דווקא כן מושך/ת בענייך? ועוד נקודה קטנה למחשבה: אני חושבת שחברות אמיתית היא כזו שהמשיכה יכולה להיות קיימת אך היא לא עניין למבוכה.

לא יודעת

אני מרגישה שאני לא מכירה מספיק את החיים בשביל לענות לך. מפחדת מכל העניין של משיכה מינית כי מפחדת מאיבוד שליטה. מניחה שאני לא מספיק חופשיה עם המיניות שלי אבל אוהבת מאד את הרעיון שלך, אצלי משיכה מיד מתורגמת לפעולה.

Sensorium

New member
כנראה

שזה מאוד תלוי באדם ובאיך וכמה הוא נמשך אני מכירה סטרייטים שנמשכו לבן אדם אחד בלבד ואותו דבר לגביי בי סקסואלים. זה נראה כאילו בי סקסואליות "מרחיבה" את טווח האנשים אליהם את עלולה להמשך, אבל אני לא יודעת עד כמה זה נכון באמת הרי כולנו כל כך כל כך שונים בסופו של דבר... זה פשוט לא מתמטי, נניח ואת אישה סטרייטית ואת נמצאת במועדון מלא גברים, סטיסטית יש יותר סיכוי שתמשכי לאחד מהם, מאשר במקום אחר נניח אבל בתכלס יש מצב שתמצאי את עצמך תופסת מונית ומגיעה לעבודה בהנג-אובר. אני מרגישה לפעמים, שהייתי מעדיפה שלא לראות אנשים מסוימים בהקשר מיני בכלל אני אסתבך אם אני אתחיל להסביר
אבל לרוב אני מדברת על זה, וזה גם עובר לי ממש מהר

SSAAMMEEYY

New member
אוקיי

קודם כל שלום :) וברוכה הבאה לפורום אני שמח לשמוע שהצלחת לממש את האהבה הזאת ולחוות את היתרונות שבביסקסואליות. בנוגע לשאלה שלך... זה נכון... יש בכל דבר גם חסרונות... (ואנחנו גם דנים בהם) אבל האמת היא שאף פעם לא הפריע לי להיות ידיד של מישהו/י אם אני נמשך לבני המין שלו/ה יש לי ידידים וידידות וכן, לפעמים גם קורה שאני יכול להימשך לחלק מהם/ן (אויש, כמה שאת צודקת uvita...) זה אף פעם לא הפריע לידידות איתם... כמו שאמרו כאן לפני, גם לסטריטים יש ידידות ולסטרייטיות יש ידידים וחברות אמיתית לדעתי לא קשורה בכלל ל"כמה אתה נמשך אליו/ה" ככה שזה לא מצמצם לי את מספר הידידים והידידות. אני לא חושב שזה באמת צריך להפריע לך... מקווה שתביני:) איתי

למעלה