החיים שאחרי

אפיפני

New member
פסטה יקירתי

מזכירה לי שעוד לא נפרדתי מכם. ואני כמעט נוסעת.מנת הפסטה הבאה שלי תהייה ברומא. להתראות בעוד עשרה ימים :)

nooriko

New member
ואללה תודה

כי אני בכלל לא הבנתי כלום. חוץ מהצער שהיה לי על מות IOL אין לי בכלל ידע פרומיסטי. אז עכשיו אני מבינה. אני אוהבת רכילויות. עד גבול מסויים כמובן. חבל שאין כאן את כל הטלנובלה .. נשמע עסיסי.

מסכת מלKות

קר כאן, וגם יורד גשם לעיתים כך שאפילו לים אי אפשר ללכת. וזה בסוף מאי. דבר שלא מותיר לי ברירה. אז במת, אין לך רצון ללכת מכות עם אמק, אבל איתי עושה רושם שאת מתגעגעת לחילופי מהלומות, אז הנה קבלי את מה שביקשת. במת שלא היתה לי שום כוונה להגיב לשרשור זה. שכן, מימיי לא הייתי בפורום או בשרת אחר, נכון נכון, צר עולמי כעולם נמלה. אגב, דומני שכל קוראיי פורום זה יודעים ידוע היטב שעולמי צר כנמלה, והבינו שמימיי לא הייתי במקום אחר, דבר שמובן שלא הפריע לי. סביר שלהם הוא כן הפריע. ניחא. לא רציתי להיכנס לשרשרו זה שכן הוא נראה כמו שורה של יהודים נודדים שדנים במקומות מהם זרקו אותם בימה"ב ובאיזה פריץ היה ידידותי יותר ליהודים. והרי כולנו יודעים שהשאלה היא רק מי ימות קודם, אז במת מה הטעם. או לחלופין, בביצפר ההיסטוריה של יהדות ימה"ב היתה הדבר המשעמם ביותר שלמדתי. יותר מגיאוגרפיה אפילו. (לא שזה אפשרי לדעתי) פעם בארבעים שנה היהודים נזרקים ממקום אחד למקום אחר כיון ששליט אותו מקום צריך קצת כסף וליהודים יש. ואז הם עוברים למקום אחר, מתלוננים על השליט האכזר וחוזרים לנסות לחיות, תוך כדי הסבר כמה השליט הנוכחי טוב ומיטיב עד שקם פרעה שלא ידע את יוסף. וכל דור ודור עומד עלינו שרת לכלותינו, והשם אלוקינו מקים לנו שרת חדש. מוזר, כמה קשה להפנים סיפור שחוזרים עליו רק פעם בשנה. אבל אז בא אמק ואמר בדיוק דברים אלה. אומנם עם חוכמה וניסיון של שנים ובסגנון שכמובן שמעולם לא הייתי משתמש בו, ובכל זאת. והוא אפילו לא רצה מכות. או שכן. אבל. דומני. שמאז תחילת ימי הפורום אני פה. בלי שהייתי במקומות אחרים, ובלי שידעתי איך להתנהג. ועד היום הכל היה בסדר גמור. אבל כנראה שלא. כנראה שכן, משהו מתרוצץ בי בפנים זולג החוצה לעיתים קרובות. תמיד חשבתי שדם זורם בעורקיי. כחול כחול ועמוק עמוק העצב בעיניים. אבל מסתבר שלא. אפילו ניסיתי להפוך פורום זה למה שזורם בעורקיי. ועתה סוף סוף הנוסעת עלתה על כך. שכן, מה אפשר לעשות, מבחינה כרונולוגית, והרי עושה רושם שרבים מדרי עולם זה, ופורום זה, חיים את חייהם מבחינה כרונולוגית. אישית, חבריי תמיד טענו שאני נמצא בגיל זהה מאז שהם זוכרים אותי ואני זוכר אותם. ומדי פעם בפעם הם טורחים להזכיר לי גם מהו גילי האמיתי. צמד הזקנים מהחבובות. אני אחד מהם. אבל מבחינה כרונולוגית, אני נמצא בדיוק באמצע הטווח. כן, מזיל הורמונים, כך כוניתי. אני שבכל הזדמנות מתנגד לתיאורים ושימושים במילים מזילות מיניות, ע"ע אמק ואיבריו. אני שבכל הזדמנות מנסה להסיט את הדיון מתיאורים פלסטיים גופניים. שהיו מי ששועשעו מכינויי הקודם כיון שהוא כלל את המילה גוף בתוכו כשאני ידוע כמתנגד להתייחסות גופנית איזשהי. אני שהייתי יכול ללמד את אפלטון דבר או שניים, מוכרז בריש גליי כמזיל הורמונים. אז קודם כל, דומני שאצל בנות המין היפה ההורמונים נתפסים כמסוכנים הרבה יותר בכל שכבת גיל לאחר הבגרות. אההה, אין כמו סקסיזם להגיב על האשמה בעודף הורמונים. ובכלל, לעשות לי רדוקציה להורמונים, ככה יפה? והרי יש לי דם, ויש לי אצבעות, ויש לי עוד כל מיני דברים, שלא ראוי בחברה תרבותית לדבר עליהם. אבל כיון שהורידו אותי לאוסף של הורמונים. שימו לב, הורמוניי, איני יכול לשמור אותם לעצמי, אני הרי מזיל אותם על סביבתי. והרי האסוסיאציה לתינוף היא ברורה מעליה. גם הוא לא שולט בדברים היוצאים ממנו. וכך אני ותינוף חד הם, רק שאללי, אם תינוף עוד מזיל דברים שהם הגיוניים להזיל, הרי אני מזיל הורמונים, אותם חומרים שנובעים מאיזשהו מקום לא ברור והופכים אותי לחיית טרף, כנראה. אגב, נוריקו, האם מלטונין הוא הורמון. שכן אזי גם אמק וגם אחרים כאן מזילי הורמונים אף הם. או לחלופין לא שולטים בהורמוניהם, אולי לא מזילים אותם אבל בכל זאת. מובן שאין אלה ההורמונים שנוסעת התכוונה אליהם, שכן אלה הם הורמונים שכנראה לא קיימים בגי לאים של אנשים שמזילי הורמונים. אלה הם הורמונים שבעליהם כנראה בגיל אחר. למרות שיש לי ידידה שגם לה יש בעיות בהורמון זה. אבל כבר סיכמנו שנקבות זה בעיה מבחינת הורמונים. (יש לי חשד סביר שבניגוד לאמק שמותר לו לעבור מתיאור אחד של איבר מינו למטפורה אחרת על אותו איבר, כשאני משתמש באזכורים שונים לנשים, אנשים לא ייראו זאת בעין יפה וימשיכו להאשימני במינניות). אז אולי פרמונים ולא הורמונים זה מה שאני מזיל. כן. טוב. מה אפשר לעשות. זילות ההוזלה. עכשיו השמש פורחת, דבר שאומר שאולי בכל זאת יש סיכוי ללכת לים ולהזיל שם ריר על כל הצעירונות עם בגדי הים הקטנים מדי, שלא נדבר על המכנסים החושפות, לא, לא הורמונים, אלא את עצם האגן. אחת העצמות המכוערות בגוף האדם. אולם כשאנשים מזילים הורמונים הרי שחוש הטעם שלהם, שלא נאמר חוש הצניעות והגירוי, לא קיימים אצלם. ושוב, עושה רושם שזה לא הורמון שאני מזיל, אלא דוקא ריר. אהה, כמה כלבי מצידי. חברו הטוב ביותר של האדם. לפחות משהו.

ההורמונים כמשל.

איך זה שדווקא אתה פספסת את זה? דווקא כתבת הרבה מאוד, בתור אחד שלא רצה להגיב לשירשור הזה. לא זוכרת מתי כתבת כל כך הרבה, גם כשרצית להגיב.
ודווקא כתבת כל כך יפה. כמעט כמו הטקסטים של אמק. אז אולי תמיד תגיב רק לאותם שירשורים שאינך רוצה להגיב להם... כן, הכינוי הקודם היה הרבה יותר מוצלח. אולי תשנה ל"גופי"? - זה גם כולל את הרמז לגוף, שכל כך הולם אותך, וגם מזכיר את "גופי" הכלב, וכך תרגיש חופשי להזיל ריר, וגם להיות ידידו הטוב ביותר של האדם. גם זה יהלום אותך הייטב. אגב, כלב הוא ידידו הטוב ביותר של הגבר. ידידיה הטובים ביותר של האישה - זה משהו אחר לגמרי, כפי שבוודאי ידוע לך (ותודה למרילין. לא אנורקטית, אבל בלונדינית).

אל תלכי לבדך

אהה, או קיי, עכשיו הבנתי. סליחה. לקח לי זמן לראות למה הכונה בידידיה הטובים של האשה. בהתחלה חשבתי גזר. ירד האסימון. משלים, נו שוין. ומה שבמת רציתי להגיד הוא כמובן שהכינוי הנוכחי שלי הוא טמצוין מאוד מאוד הרבה ומתאים הרבה יותר גם למצבי, גם למצב הכללי, וגם לעובדה שזהו. אין יותר גופמן. מת מזמן. אז כן. כהן בבית קברות זהו בדיוק המצב. כלומר זה מסגיר את העובדה שכזכור לכולנו אני מחכה לבנין ביהמק 3 במהרה בימינו אמן. שישיב לי את זכויותיי ואת הלויים שינקו את ידיי ורגליי. ולדעתי במסגרת הרוח הנוכחית מן הראוי שינקו לי גם את הבית, הבגדים, כביסה, החתול ועוד שאר מטלות שמן הראוי שמשרתים ישרתוני. ומובן שזה יעניק לי את הזמן הפנוי לעשות מה שאני רוצה כיון שאתם כלכם תתנו לי עשרה אחוז מרוחיכם, כולל ילדים בכורים שאתם עושים וכו'. אהח, כמה אני מתגעגע להיות חלק ממעמד הפנאי, וימים אלה של בטלה רק מחזקים תחושה זו. לקום לא לעשות כלום, ללכת לים ולחזור ולא לעשות כלום, אהה הבטלה. שזה לא רע, למרות שכמו שאני מכיר את אנשי פורום זה, כולם לופט גשפטן כלומר עשרה אחוז מ0 זה אפס, ובכל זאת אני עדיין מחכה. ברחובינו הצר גר נגר, 70 שנה מחכה. אני אגב חושב שלא ממש צריך להסביר את ענין בית הקברות. אני שומר לעצמי את הזכות להזיל ריר בכל מקום ובכל שעה בה אמצע לנכון, ללא קשר לגופי או לא, לבחורות במכנסי אגן או לא, הן לא באו היום לים. טפשות. אני לא אוהב את דיסני, היחיד הנורמלי אצלו זה דונלד. כל השאר הם משעממים מחץ. ואגב כשאמרתי ידידו הטוב של האדם, חשבתי שמובן מאליו לכולם שכשמישהו אומר אדם הוא מתכון לגבר. אני לא אוהב כלבים. אגב, תודה על המחמאה, גופי אכן הולם אותי.

אפרופו

אף פעם לא הבדלתי בין שפן לארנב. ראיתי דוקא פעם שתיים. שפנפנות אני חושב זה הכינוי או התיאור לו הן זוכות. כל אותו ערב התלוננתי מרות על האכזבה. זתומרת, כשאתה חושב על שפנפנות מוסמכות, כאלה שאכן בילו אצל מר הפנר, אתה או במקרה זה, חושב על יצורים שיהממוני כשאראה אותן. מה אגיד עוד הוכחה לכך שטעם אף פעם לא היה הצד החזק באמריקה. סתמיות דוקא עוברת שם הרבה יותר טוב. אחת מהן דוקא נראתה איכשהו שאפשר לדמין שהיא שפנפנה. השניה ממש לא. אבל, אולי הסטנדרטים שלי גבוהים מדי. אולי, יותר נכון בטוח, אני לא מבין ב(א)נשים.

nooriko

New member
גם לי השתבש היום והלילה

זה המלטונין.. זה הכל בגללו. עקבתי אחר ה... של אמק וזה מה שגיליתי: קצה השרביט על הזין שלי לא שם זין קצה הזרבובית הכי מוצא חן בעיני זה -- השרביט התחיל בקצה וגמר בקצה הולך על הקצה או שאולי הולך לו עלה קצה היום בלילה והלילה ביום זזזזזזזזזז..... ראיתי לפני כמה ימים לא זוכרת בדיוק מתי שידור חוזר של דוח אינטימי עם אליעזר זוננשיין ופתאום באמצע התוכנית קפץ לי פתאום לזיכרון הפורום כאן משובץ בכל מיני הודעות של אמק וחשבתי לעצמי: שיו, בואנה, הוא מהזה דומה לאמק... אבל בטח שאני טועה. לא יכול להיות

אמק

New member
נורי-קו

יש לך נטיה לעשות החצנות? לא את טועה. אני יותר יפה. אגב השוער של נבחרת ישראל שמו -שרביט אלימלך.

nooriko

New member
אמק. לא ממש לא

אולי בגלל השעה המחשבות נשרו לי ישר לתוך המיקלדת. אני ממש שונאת החצנות. מכל סוג שהוא. אבל האמת שזאת לא הייתה החצנה. סתם אסוציאציה. לא חשבתי שתקח ללב וזה לא בסדר מצידי.. מתנצלת.. חוץ מזה תדע לך שזאת מחמאה שאתה מסקרן... לילה בוקר טוב... שרביט אלימלך?? זה לא שביט אלימלך? אולי שבתאי אלימלך.. אני מחזיקה מפיגו... נכון קוראים אותו פיגו?... האליל הספרדי הזה... אני כל כלך מסטולה עכשיו שבטוח שאני טועה... לילה בוקר ...סליחה על ההתפרצות

והכי מצחיק

זה שלאמק יש בכלל כXX לפני הניק... איך את יודעת שאליעזר זוננשייין דומה לאמק? מתי ואיפה התכנית? שגם אני אראה. אני פעם ראיתי תמונה באינטרנט וישר אמרתי לעצמי: ככה נראה אמק. בדיוק ככה בול דמיינתי את אמק.

nooriko

New member
לא ראיתי איקסים

אף פעם. כתוב רק 'אמק'. כאן עמק פרי השעה שש ושלושים ושש... היה פעם שדרן כזה עם קול של ...חחחח.... עמק. עמוק מאוד... שמעתי שהוא היגר ללוס אנחלס. הזוננשיין הזה הוא טיפוס עצבני. אהבתי את התתי-מקלע שלו. אבל היה קשה לצפות בו לאורך הזמן המתמשך בגלל שהוא חסר מנוחה כמו ג'אנקי... קרוע. בנאדם קרוע. אמוק. ממש באמוק. ככה זה נראה לי. לא מפסיק לעשן. מוכשר. בקריזה. אין לי מושג מתי התוכנית הזאת תשודר שוב. אני עצמי ראיתי אותה כבר בשידור חוזר. אבל לאור הבעיות של ערוץ חרוץ כנראה שיישדרו עוד מאתיים אלף פעם... זה נוח וזול.

האיקסים היו צנזורה...

הכוונה שלי הייתה לרמוז על המילה שהקדימה את הניק הנוכחי "אמק". בהקשר של אבולוציית השרביטים, בהודעתו של אמק, הצחיק אותי להיזכר במילה שאמק שייך לעצמו בעבר.

nooriko

New member
אבולוציית השרביטים זה טוב

..צחקתי... באמת מעניין הקשר שבין השרביט לבין האמק

אמק

New member
צחוקים

זה טוב. טעיתי באמת שמו שביט אלימלך. טוב נו בטח זה מצחיק ומעיד אפילו.

אמק

New member
על מה חשבת שדה מעיד

מיתממת .... אגב שרביט אלימלך לא ממש עשה את ההבדל ,שביט עמד בשער אבל לא היתה לו עבודה.

nooriko

New member
אני לא מיתממת

אני לא מיתממת בכלל... כנראה שיש פה איזה אי הבנה.. ומה שביט אלימלך קשור גם

למעלה