אני אוהב מכות
מודה זה נחמד וזה טוב לבריאות וזה עושה שמייח. אבל כבר באמת נמאס לי מהסיפור הזה איזה פורטל הוא טוב יותר ,בגילוי לב כנה ....חחח ,אומר שכל הפורטלים כאחד מעניינים לי את קצה ..לא חשוב. אנו מה שחשוב תסלחו לי על המליצה ,ולא איזה פורטל מיסחרי ענק לעומת פורטל אחר שמחכה להפוך לענק. אנו התוכן ואנו האסתטיקה ואנו הצורה ואנו חוסר הצורה והכל אנו לא הם החארות ואני מרשה לעצמי לירוק לבאר שאני שותה ממנה כי זוהי זכותי כמשתמש לנצל עד כמה שניתן את הגופים האלה. איך בכלל אפשר להתיחס פרסונלית לפורטל? האם זה איש אחד או אישה אחת ,אגב צודקת אנימל ,גם אני נכנסתי לפרסומת הזאת בעצם הזמנה ,למזלי יש לי לא רק תדמית צעירה אני נראה כזה ,(חחח) אז אני מתכוון לבוא לשם וכאשר אהיה בפנים הוכיח להם שאני בן ...(נו טוב לא צריך לגלות הכל) ושיקפצו לי השרלילים ושרלילות של הפורטל החביב הזה תפוז. אפורופו תפוז או יואל המהולל ,בואו נהיה כנים ,יואל למען הדיוק היתה אהבה ראשונה שלנו ,בה פגשנו אנשים שלא הכרנו לפחות במימד הוירטואלי ,יואל היה המקום שבו החויה הזו למעשה הפכה למציאות עבור רובנו. יואל לא היתה כליל השלמות ,כן היה מימשק נוח והיו קטעים ,אבל גם שם היתה ביוקרטיה וגם לא מעט ציניות שתמיד היא חלק מספק שרות בביצה הזו שלנו .. יואל כאהבה ראשונה מעלה לנו ריר של תמימות של איבוד בתולין מתוק ובוסרי. אבל יואל היה רע הרבה יותר מאשר רוב הפורטלים ד-היום ולו מהסיבה שהיום כבר אנשים הם בעלי נסיון ,אני מכיר חלק מהכותבים של אז והיום ,וכולנו יותר טובים מאשר אז ,הכתיבה כבר יותר רב מימדית ,היא לא כל כך חד-פעמית ואנו כבר מבינים את מיגבלות המיקלדת ,אולי הגיע הזמן שבאמת נכיר בעובדה שאנחנו בעצם הכל ,תפוז מעניינת לי את השרביט ,אני לא מבין מה ההבדל התהומי בין תפוז לפורטל הקודם. בהבדל אחד ,שם החליט מי שהחליט לרדת לחיי המנהלות שלנו ,ולא נעלה לפה את התוכן של הדברים כי זה לא ממש מסקרן ומעניין. יש יתרון לחויה הזאת של הפורום הזה שרפרפם מנהל ,הוא קצת שונה מהפורום האמנותי הצר ,ונראה לי שאפשר קצת להתרווח ולא להיות כל כך טרודים שמא חס ושלום לא מתפתח פה דיאלוג על פני זמן,הרי השתיקות של הפורום הזה הן עניין מרתק. אני לא רואה שום פגם בתפוז ככזה ,למרות שגם כשכתבתי שם לא ראיתי כל פגם במקום ההוא. האמת על הזין שלי הפורטלים נדמה לי שכבר כתבתי את זה בעצם. לא איכפת לי ללכת מכות קצת ...אבל בדחילו -כאילו כזה. בלוא הכי החג המחורבן הזה שיבש לי את מנגנון הזמן ואני לעיתים חושב שיום הוא לילה ולהיפך. אגב הספריה פה והקשר לרסלינג טוב בהרבה מכל פורטל אחר(אם כי גם ביואל היתה מין ספריה אבל אין מה להשוות) ,אבל זה חסר חשיבות מה שהופך פורום למעניין אלה הנשים והברנשים ,מלבדנו בעצם איש לא שם זין ,לא מעניין את קצה הזרבובית של מנהל פורטל או מנהלת מה התכנים וכיוצא בזה ,מה שבאמת מזיז לטיפוסים האלה הוא רייטינג....שמתי לב אגב שהשם של הפורטל ההוא הוא בוש ,נו עוד יגידו שזה מיקרי...