החיים שאחרי

החיים שאחרי

הפסיכולוג יהודה איילון, המעביר הרצאות במסגרת הסדנא "להיות ביחד", יתארח היום ב-19:00 בפורום גרושים גרושות ויענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו לפורום ולשאול

אנימל

New member
תפוז אנשים, אתם ממש מגעילים!../images/Emo46.gif

לא די בכך שאתם מציקים לי עם הבהובים על הודעות שונות ומשונות שמחכות לי מטעמכם, אלא שכשאני כבר פותחת הודעה, אני מוזמנת בנחמדות למסיבה, ומיד חוטפת סטירה, כי מסתבר שמי שמעניינים אותו האנשים שבפורומים, אלה רק בני 25-35, לפי דעתכם !!!!!!!!!!!!!!!! מעניין איך הפורומים שלכם יראו, אם כל בני ה36+ יעזבו אותם !! מ-ע-צ-ב-נ-י-ם !

באמת לא הבנתי

למה בחרתם בתפוז להיות הבית שלכם. זה המקום הכי לא מתאים... לא, חלילה לא שמחה לאיד. אבל היה לי יותר נעים כאשר הייתם השכנים שלי באותו הבניין. וגם לא היה צריך להיחשף לכל הפרסומות המהבהבות האלה למעלה ובצדדים.

אפיפני

New member
אני דפקא אוהבת להרגיש צעירה

ונורא נחמד לי פה בתפוז. נכון אני מודה שלא ניסיתי לגלוש בפורום פוקימון מצד שני גם בפורטל שלך היו לא מעט פורומים שכף האצבע המקישה שלי לא דרכה בהם. אבל חס וחלילה אל תגידי שמחה לאיד -כי יש אנשים מרוצים פה ושמחים בחלקם ההפך פעמיים ביום אני מבקשת סליחה מאבי-שונשון שבזמנו כשיואל התפרק הוא התחנן שנעביר את הפעילות לפה ואולי אם היינו עושים את זה אפשר היה לפרק את אוהל הקרקס מוקדם יותר ולא היינו מפסידים אותו בדרך :) כל זה לא כל כך חשוב, הממשק פה נחמד לי, ונקלטתי ממש יפה בפורום נוסף שמהווה בעיני הצלחה לפלורליזם של תפוז. בפורום השני שבו שאני נוהגת לגלוש יש פעילות פנטסטית בכמות (אני לא מנסה ולא מצליחה לעבור על כל ההודעות בו באופן שוטף) ובעיקר באיכות**** יש שם קבוצה בלתי נגמרת של גולשים חכמים מצחיקים ומעניינים שבכל יום רק הולכת וגדלה. אנשים חובבי ספר שהפיזור הגילאי שלהם רק עושה לפורום ההוא טוב. באופן אישי ופרטי אני אוהבת אותך נוסעת, אבל תמיד אפשר להשתמש ברכב (אימייל או מכונת מסע סמויה) כדי להפגש וירטואלית ולא מוכרחים לגור צמוד. הפורום הזה קצת יותר בעייתי מעצם ההגדרה שלו ולכן כשנכנסים לפה חדשים הם כאלו מתחכמים וציניים אבל זה לא קשור לתפוז דווקא. ואגב תפוז ראוי לציין, ואולי חשיפה ראשונה פה, בהנהלה קיבלו אותנו ממש יפה כבר בשלב הגישוש הראשוני שעשיתי הם הציעו לנו פורום אמנות משלנו אם רק רצינו אבל לאף אחד מאיתנו לא התחשק לקחת אחריות על הניהול ובכלל גילינו שאנחנו אוהבים לדאוג לרווחתו הכלכלית של רפרם בתמורה לארוחים שהוא מארגן לנו ולסקרים הביזריים שהוא מייצר (מי זה ה"היה אחלה" היחיד בין כל ה"ככאים" דרך אגב?) . ומתי הארוח הבא? המפגש עם רועי השאיר אותי סמוקת לחיים ועם טעם של עוד . ואני לא אתחפש לבת 16 ולא אגיע למסיבת יומצמאות בתפוז רק בגלל שלא אהייה אז בארץ. ועוד משהו אחרון: הייתי אצל שמונת הצילומים של שמחה שירמן בגלריה גורדון. לכו לראות: תערוכה חמימה ותמציתית בעיקר למי שיש מקום חם בלב לשמחה. וגם לכו לראות את אדם רבינוביץ בדביר, מיצב אנין שכולל מוסיקה פיסול ותאורה ומדבר על החוויה הישראלית שנעה בין עבר להווה

neoM

New member
שבחי תפוז

טוב לא ממש בא לי לשבח, אבל רפרם מבחינתי עשה לי את המעבר לתפוז קל מאוד. כפליט יואל, ואף כמנהל פורום ב-וואלה למשך 3 חודשים היה לא קל להיכנס לתפוז לאחר התפרקותו הרעשנית של יואל (מייד אחרי הארוחה המפוארת שנתנו לנו).

גם אני ממושקף....

וניהלתי את פורום אמנות ביואל עד למעבר לואללה ( וקצת גם אחרי...)

גם אני אוהבת אותך, אפיפני,

ואהבתי את הקרקספורום נודד. זה היה מאוד משעשע ומי שלא נדד אתנו (או לא עקב אחרינו) - לא תמיד היה יכול להבין על מה אנחנו מדברים. אבל את תפוז אני לא אוהבת. אלמלא הפורום הזה - הייתי מבקרת בתפוז אולי פעם בשבוע-שבועיים, בפורום "משפט ואינטרנט" שמעניין אותי לפעמים.

אמק

New member
אני אוהב מכות

מודה זה נחמד וזה טוב לבריאות וזה עושה שמייח. אבל כבר באמת נמאס לי מהסיפור הזה איזה פורטל הוא טוב יותר ,בגילוי לב כנה ....חחח ,אומר שכל הפורטלים כאחד מעניינים לי את קצה ..לא חשוב. אנו מה שחשוב תסלחו לי על המליצה ,ולא איזה פורטל מיסחרי ענק לעומת פורטל אחר שמחכה להפוך לענק. אנו התוכן ואנו האסתטיקה ואנו הצורה ואנו חוסר הצורה והכל אנו לא הם החארות ואני מרשה לעצמי לירוק לבאר שאני שותה ממנה כי זוהי זכותי כמשתמש לנצל עד כמה שניתן את הגופים האלה. איך בכלל אפשר להתיחס פרסונלית לפורטל? האם זה איש אחד או אישה אחת ,אגב צודקת אנימל ,גם אני נכנסתי לפרסומת הזאת בעצם הזמנה ,למזלי יש לי לא רק תדמית צעירה אני נראה כזה ,(חחח) אז אני מתכוון לבוא לשם וכאשר אהיה בפנים הוכיח להם שאני בן ...(נו טוב לא צריך לגלות הכל) ושיקפצו לי השרלילים ושרלילות של הפורטל החביב הזה תפוז. אפורופו תפוז או יואל המהולל ,בואו נהיה כנים ,יואל למען הדיוק היתה אהבה ראשונה שלנו ,בה פגשנו אנשים שלא הכרנו לפחות במימד הוירטואלי ,יואל היה המקום שבו החויה הזו למעשה הפכה למציאות עבור רובנו. יואל לא היתה כליל השלמות ,כן היה מימשק נוח והיו קטעים ,אבל גם שם היתה ביוקרטיה וגם לא מעט ציניות שתמיד היא חלק מספק שרות בביצה הזו שלנו .. יואל כאהבה ראשונה מעלה לנו ריר של תמימות של איבוד בתולין מתוק ובוסרי. אבל יואל היה רע הרבה יותר מאשר רוב הפורטלים ד-היום ולו מהסיבה שהיום כבר אנשים הם בעלי נסיון ,אני מכיר חלק מהכותבים של אז והיום ,וכולנו יותר טובים מאשר אז ,הכתיבה כבר יותר רב מימדית ,היא לא כל כך חד-פעמית ואנו כבר מבינים את מיגבלות המיקלדת ,אולי הגיע הזמן שבאמת נכיר בעובדה שאנחנו בעצם הכל ,תפוז מעניינת לי את השרביט ,אני לא מבין מה ההבדל התהומי בין תפוז לפורטל הקודם. בהבדל אחד ,שם החליט מי שהחליט לרדת לחיי המנהלות שלנו ,ולא נעלה לפה את התוכן של הדברים כי זה לא ממש מסקרן ומעניין. יש יתרון לחויה הזאת של הפורום הזה שרפרפם מנהל ,הוא קצת שונה מהפורום האמנותי הצר ,ונראה לי שאפשר קצת להתרווח ולא להיות כל כך טרודים שמא חס ושלום לא מתפתח פה דיאלוג על פני זמן,הרי השתיקות של הפורום הזה הן עניין מרתק. אני לא רואה שום פגם בתפוז ככזה ,למרות שגם כשכתבתי שם לא ראיתי כל פגם במקום ההוא. האמת על הזין שלי הפורטלים נדמה לי שכבר כתבתי את זה בעצם. לא איכפת לי ללכת מכות קצת ...אבל בדחילו -כאילו כזה. בלוא הכי החג המחורבן הזה שיבש לי את מנגנון הזמן ואני לעיתים חושב שיום הוא לילה ולהיפך. אגב הספריה פה והקשר לרסלינג טוב בהרבה מכל פורטל אחר(אם כי גם ביואל היתה מין ספריה אבל אין מה להשוות) ,אבל זה חסר חשיבות מה שהופך פורום למעניין אלה הנשים והברנשים ,מלבדנו בעצם איש לא שם זין ,לא מעניין את קצה הזרבובית של מנהל פורטל או מנהלת מה התכנים וכיוצא בזה ,מה שבאמת מזיז לטיפוסים האלה הוא רייטינג....שמתי לב אגב שהשם של הפורטל ההוא הוא בוש ,נו עוד יגידו שזה מיקרי...

מרתק

לראות את התפתחות התיאור שלך את האיבר המתעניין בפורטלים... מ"קצה ..לא חשוב" ועד "קצה הזרבובית"...
מה רע ב- בוש? בוש זה שיח.
לא בא לי על מכות. מה יהיה? אפשר לאכול יחד פסטה במקום? (פרטים אצל ניאו)

אמק

New member
אה זה נחמד

שיח נו יפה חביב כזה. אני ממש מיציתי את עניין המכות. אבל בל נהיה תמימים ,באמת כל הפורטלים זה עניין לגילים שמתאימים למסיבה העצמאית הזאת. ליואל היתה כביכול תדמית אלטיסטית נניח ביחס לוואלה ,אבל במציאות ליואל נדמה לי היו יותר פורומים שחלקם מזכירים את תפוז ,משהו בנוסח -האפיה של מוצי לעומת האפיפון של גוצי...

לא זוכרת כאלה.

אבל היו שם פורומים לתה ולקפה, ולכל מיני חיות - כל חיה והפורום שלה, אף פעם לא הבנתי מה יש לדבר כל כך הרבה על תה (ולחוד על קפה). תפוז נהיו מוטציה של פורומים. נדמה לי שיש פה כ- 600 פורומים. לכל פוקימון - פורום משלו. לכל בלונדינית אנורקטית - פורום משלה. ורוב הפורומים בתפוז הם מה שאפיפני פעם תיארה כ"פורומים הורמונליים" (היי, אפיפני, מקווה שאת לא כועסת שאני מצטטת אותך. מאוד הצחיקה אותי ההגדרה שלך). באמת מוזר שהם הגבילו את הגיל לכל מזילי ההורמונים האלה...

nooriko

New member
תראו מה מצאתח

זה מסו מהמם. כאילו - מומה אתר בסטייל כזה, וגם השם כמובן עלק כמו המוזיאון. אבל האתר הזה - זה כבר סיפור אחר. יש שם קבצים לקריוקי וגם קבצים מלאים. והעיצוב שלו זה ... תחליטו בעצמכם. גם הסיפור של בעלת הבחורה שהקימה אותו הוא סרט בפני עצמו. והאמת שהאתר נורא חמוד ונוגע ללב בעצם. אולי אתם כבר מכירים אותו. אז בסגנון היי הופ שרים ביייייייחד הצטררררפו נא ושיור נא את השיר הזה

אפיפני

New member
פורומים הורמונלים- זו הגדרה נהדרת

אני מרשה לך להשתמש בה חופשי וגם להפיץ אותה ולא רשמתי עליה פטנט - שיט. הסיפור של ה"בוש" לא התאים לנו. היה שם קלסטרופובי ובצפיפות הזו מתגלים כל מיני עניינים לא נעימים לעין. ולי, בלי לדבר בשם האחרים יש בעית אתית עם מה שראיתי בעיניי שנעשה שם. אני שונאת גניבות מחנויות מכולת. מבחינתי אם אתה רוצה להיות גנב תהייה לפחות עם סטייל של בוני וקלייד בתיחכום ובחן ואז אולי יכול להיות לזה "ערך מוסף אמנותי קצת פריקי" שמצדיק בנניח את השקר. אבל בינינו : השקרים היו קטנים לא נחוצים וגולמיים חדי תא באינטליגנציה, אינפנטילים כאלו. במת שהתביישתי להיות חלק מזה. בסך הכל כמו שאמק חברי אומר ובצדק : האינטרסים מאחורי כל הפורטלים הם אותם אינטרסים ובלי להסביר יותר מידי פה נעים לנו יותר. השיחה פלורליסטית ורחבה יותר, ויש אגב לפורום הזה גם כמה שכנים תרבותיים טובים ולא כל תפוז פוקימון והורמונים : פורום הספרות של תפוז הוא הטוב המעניין והמגוון ביותר שקיים היום ברשת לדעתי. יש בו מגוון של כותבים מעניינים , הפורום פלורליסטי ומפוזר מבחינת גילאי הכותבים שלו ותחומי העיסוק שלהם. יש בו כמה דורות מעורבבים ומעניינת התרומה וההזנה ההדדית הבין דורית. הפורום לא נרקסיסטי ולא עסוק בטיפוח האגו והאלתר-אגואים של מנהליו לא עוסק בפרסומת עצמית ולא מדברים בו על כסף. פשוט פורום של חובבי ספר שבאמת קוראים באופן רציף ולא ספר אחד לשנה, שפיתחו איזו עין ביקורתית ולפעמים אנינה וטובת טעם ושמחליפים דעות וחויות ורשמים ועידכונים. אז חוץ מהפורומים ההורמונלים יש בתפוז גם איי שפיות ונועם כאלו. וחבל לראות רק את חצי הכוס הריקה בכל מקרה תלוי מה הציפיות ומה אתה מחפש בתקשורת וירטואלית. שיהייה לך ולכולנו יום נעים . לי מצפה יום עמוס עד שעות הערב המאוחרות :)

תגובה לפרוטוקול:

אפיפני, חשבתי כל היום על ההודעה הזאת שלך. האמת, שבכלל לא בא לי לפתח את הנושא, דשנו בו מספיק באימיילים. אבל!!! יש אנשים שעוקבים אחר ההודעות שלי, ודרכן מגיעים גם להודעה שלך, ולא כולם יבינו לְמה התכוונת, ועוד עלולים, רחמנא לצלן, לקחת את דברייך כפשוטם. אז למענם ההסבר שלי: כשאפיפני אומרת "אני שונאת גניבות מחנויות מכולת. מבחינתי אם אתה רוצה להיות גנב תהייה לפחות עם סטייל של בוני וקלייד בתיחכום ובחן ואז אולי יכול להיות לזה 'ערך מוסף אמנותי קצת פריקי' שמצדיק בנניח את השקר" - לא מדובר בגניבה. BSH לא גנבו כלום מאף אחד. כל הסיפור הוא במנהלת פורום אחת (שכבר איננה מנהלת יותר בפורטל) שבחרה להופיע במס' ניקים בפורום שלה. נדמה לי, שבמקרה הזה - האמת פחות נוראית ממה שהיה עלול להשתמע מדברייך. ולמען הפרוטוקול גם כן: ברור לי שלא בגלל זה עזבתם, אלא היו דברים יותר מהותיים שהפריעו לך. אני מבינה, יותר ממה שאת חושבת, את עניין הלחץ הקבוצתי.

אפיפני

New member
נוסעת יקרה ../images/Emo24.gif

שחררתי חיבוק וירטואלי שאינו אופייני לי רק כדי להגיד לך שכל מה שקרה אינו קשור אליך או לרגשותי כלפיך. ונניח למעשיה הזו ודי.

למעלה