החיים שאחרי המוות

• פותח הנושא T.Z
  • פורסם בתאריך

T.Z

New member
החיים שאחרי המוות

בהתחלה היה לי חם בקצות האצבעות. חם כמו אש! אחר כך היה קר. קפוא. נהייתי כחולה מרוב קור. נהפכתי לקוביית קרח אחת גדולה. אחר כך המון סכינים ננעצו בי. בכל מקום אפשרי. וזה כאב. אבל הכי כאב לי- הלב. הסכין נכנס לתוך הלב וקרע אותו לחתיכות. גלגלתי את העיניים מרוב כאב. צרחתי. אף אחד לא שמע. הלב שלי צרח מכאבים. הוא בער. בער מתשוקה ואהבה אינסופית כל כך גדולה שאף אחד לא ידע שהיא קיימת בכלל. בער כל כך שהוא נשרף. והסכין ביתר את הלב השרוף. דמעות זלגו מהעיניים. זה כאב. פתאום רוח נושבת. מתחזקת ולוקחת אותי איתה. עפתי עם הרוח. היא לקחה אותי למקום נוראי. היו שם הרבה אנשים סובלים כמוני וגם הרבה אש... והאש לא הפריעה לי כמו מה שידעתי שהולך לקרות. הסיוט הכי גדול שלי צריך להתרחש. ופחדתי, כי אפילו לא ידעתי מהו הסיוט הכי גדול שלי. מצאתי את עצמי באש. כולי בוערת באש! הרגשתי איך הכל נשרף ומתפורר. השיער שלי. הציפורנים נמסות בלהבה. הרגליים שלי. אחר כך הידיים. וזה כאב אבל לא כמו הכאב הנוראי שהרגשתי כשהלב שלי התמוגג לו לאיטו. איך יכול להיות שאני חייה בלי לב? ואולי אני כבר לא חייה? XXX מצאתי את עצמי על הדשא בחוץ. הסתכלתי למעלה וראיתי את הרקיע זרוע הכוכבים. תמיד הכי אהבתי את הירח. הוא היה נותן לי מן אנרגיה כזאת שאי אפשר להסביר. חייכתי אל הירח והכוכבים. ואחר כך פרשתי את הכנפיים הלבנות שלי ועפתי משם.

*קסנדרה

New member
חוויה רוחנית מענגת

מטאפורה נפלאה. נתת לקורא להרגיש מהו שברון לב מאהבה ואכזבה. והדימוי הכ"כ ציורי שלך, פשוט נפלא !!! רעיון יפה ומיוחד. קסנדרה

T.Z

New member
תודה רבה רבה לך!!

אני לא יודעת מה לומר..... אני ממש שבורת
אז זה מה שאני מרגישה.... כתבתי את זה עם דמעות... תודה רבה קסנדרה!

למעלה