החיים פאקינג אינטנסיביים, שבת שלום

alice1803

New member
החיים פאקינג אינטנסיביים, שבת שלום

ולפעמים העייפות הנפשית גומרת, למה אי אפשר לברוח מפה וזהו?
לא כולנו אותו הדבר, וכל אחד וההתמודדות שלו עם מתנות החיים, לטוב ולרע, וזו זכותי לנסות הכל בשביל שיהיה לי טוב יותר, נעים יותר, בטוח, בלי ליפול,
נכון שהחיים הם לא רק חצץ וחול, ושחייבים להתמודד גם עם החרא, אבל למה? אני לא מבינה למה להתעקש לעשות את זה בצורה הקשה ביותר?
בטוחה שיש דרך, ולא מצאתי עדיין מטפלת טובה שמתמחה בהפרעות קוגנטיביות התנהגותיות, ואני כאילו מבפנים ממש מרחמת על אותה מטפלת שתצטרך להתמודד מולי, כי אני בהחלט מאתגרת, פול גז, מודעת לעצמי בהגזמה ובהקצנה, צריך המון כוחות בשבילי, אני גם מודעת לזה, ואולי מפחדת להציק למטפל/ת.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מטפלת זו העבודה שלה..

&nbsp
אולי את חוששת יותר להציק לעצמך? ..כן לפעמים הדרך הכי טובה היא הקשה יותר...מה לעשות? אפשר לבנות בית מקרשים...ואפשר בלוקים יציבים..את מעדיפה בלוקים אני די בטוח..אותו דבר בנפש...הקשה זה לבנות את הנכון אבל זה הכי נכון בטוח ומתגמל
&nbsp
מה שכן אני יכול לאמר לך שהגג לא נופל שמדברים על הדברים באמת..ואפשר למצוא נחמה ותקוה..המצב שלך נראה לעצמך מורכב כי את עם יכולות גבוהות...לפעמים הפשוט של מטפלת מבהיר דברים שאת לא חושבת עליהם תתפלאי...ראיה אחרת קצת שונה..
&nbsp
ואחרון שמחליטים באמת לנסוע לאן שהוא והמטרה חשובה...לא חייב מרצדס...:) צריך פשוט לעלות ולנסוע ..אין לך מחלת נפש מסובכת שצריך טיפולים תרופתיים מסוכנים נזעים אישפוזים...יותר עם מי לדבר ולהבין יחד את עצמך, אל תסבכי גם מה שלא חייב :)
&nbsp
אני איתך לאורך כל הדרך... :)

alice1803

New member
אתה חמוד, תודה ירוני

מסכימה איתך לחלוטין!!! התחלתי לחפש טיפול, פשוט כל דבר לוקח המון זמן, ומשום מה "זמן" אצלי נחשב או נספר רק כשאני מחכה למשהו, וזה זוועה חחחח

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
את יותר הזמן כן מעצבן לחכות חח מחזיק לך אצבעות

למעלה