החיים עם 4150.

2cookie

New member
../images/Emo26.gif

Skype for Palm may be available next month. ואז מה? המכשיר היחיד שיצל יכולת זו כמו ביעילות הוא ה-TC, בעל הסאונד הגרוע יחסית לדברי השד...

2cookie

New member
מכשירי סוני ייעלמו מהשוק המערבי

כליל עד שהתוכנה תושק. מה גם שהתאימות לא תהיה טובה כמו בין מכשירי ה-PPC והתוכנה תדרוש זמן הרצה מסויים לפתרון בעיות, כמו זו שהיתה להם עם ה-X30 למשל.

AYELET1

New member
מהיכן ידיעותיך לגבי התאימות?...

ואם אתה מדבר על עתיד מכשירי הסוני, בוא נראה מה יהיה עתיד ה-WI FI בפאלם
הבנתי שאני=חנו מדברים על ההוה... אגב, אני מעדיפה לוותר על סקייפי ב-PC, בפוקט ובפאלם ומעדיפה "שיחה" בכתב... (אלא אם כן מדובר בשיחה עניינית, ואז אכן בע"פ נוח יותר)

2cookie

New member
מה לעשות שיכולת הזנת הטקסט לפוקט

לא כל כך מהירה ושוטפת, ובמצבים כאלו דיבור עדיף. בענייני תאימות: נחכה ונראה...

mikeoreli

New member
סתם שאלה

כאשר מדובר בארץ. לא עדיף לדבר עם הסלולארי מאשר לחפש איזה AP ואז לדבר בצורה לא נוחה? אני מבין ולדעתי זה גם מצויין עבור דיבורים מחו"ל לישראל, אבל שיחות בתוך הארץ?

2cookie

New member
אם כבר יש AP.. בכל מקרה גם אם

אני רוצה להתקשר לחברים מהבית אני משתמש בזה, כי אף אחד לא רוצה שאני אשחרר את הטלפון ואיכות הסאונד טובה יותר.

mikeoreli

New member
לכמה אנשים יש סוני?

לא מדובר חס וחלילה בזלזול, אך באמת כמה מהאנשים שמשתמשים בפאלם אכן הם בעלים של מוצר של סוני?

shed

New member
---> לצרכי סקייפ

המונו של ה-TC בהחלט יספיק. אתה לא באמת חושב שסקייפ מעבירה סטריאו... נכון?

2cookie

New member
לא, אבל האם הווליום גבוה כמו

במכשירים אחרים? אני חושב שזה דורש בדיקה... (בד"כ כשמפצלים אוזניה אחת לשניים הווליום נחלש, אם פאלם לא הגבירה את הווליום של היציאה לעומת האחרים הוא אמור להיות חלש ב-50%)

shed

New member
--->

הווליום ברמקול הפנימי של ה-TC סביר, לא יותר מזה. באוזניות לעומת זאת העוצמה בהחלט גבוהה.

2cookie

New member
דיברתי על האוזניות כמובן

גם ב-DELL העוצמה לא טובה במיוחד (אם כי עדיין טובה מרוב הפאלמים ששמעתי).

iagadi

New member
נפלא. שאלה לגבי תוכנת פורטריט

תוכל להסביר בכמה מילים (אולי באשכול חדש) איך זה עובד ? האם בבית מחוברת המצלמה שלך ל-PC עם IP קבוע ? איך אתה מתחבר למצלמה ?

CarpeDiemIsrael

New member
אתה לא בסדר

4150 זה נורא יקר, וככה אתה גורם לקרובי המשפחה להגדיל את ההוצאות שלהם במצב מיתון? גועל נפש, תתבייש! :) ואילו אני לא מצאתי עדיין רשת אלחוטית הולמת בשום מקום שבו נחגג ארוע משפחתי שלנו מאז שיש לי 4150.. באיזו מסעדה זה היה בהרצליה? אני אנסה לשכנע את המשפחה להגיע לשם כדי לחגוג את הארוע הבא.

4eib

New member
שאלה...

1)האם התוכנה לVIOP (הסקייפ) בשלה ונקייה מבעיות? איך איכות השמע? 2) באיזה תוכנה השתמשת לבדוק את מצב הבית דרך המצלמה? - הסבר ונמק
נ.ב יש לי DELL X30 הכולל WIFI ו BT.

4eib

New member
עוד שאלה ../images/Emo13.gif

יש לי DELL עם מעבד 312 MHZ יעבוד או לא? (קראתי שצריך 400???!!! ) תודה מראש נ.ב איזה גרסה היא האחרונה?

למעלה