החיים משתנים ברגע...

ליאן159

New member
אני בטוחה שיש בעיה אבל לא אוטיזם שמה

הבן שלי מתקשר איתי ואני בטוחה שאם הטיפול המוקדם הזה בסוף תהיה טעות כמו שהנורולג אמר שהיה לו מקרה שהילד טופל ובום הילד פתאום לא אוטיזם אני חושבת שלהגדיר ילד ככה זה טעות הגננת שואלת אותי הוא מסכן את עצמו ואני בהלם ממש לא ההפך הוא נזהר לילד שלי יש בעיה של תקשורת אבל אני לא מכחישה ולא מצפה ואם האבחון בסוף לא יהיה טעות אז מה אז יש לי ילד מדהים ואני נהנית ממנו כול רגע

שלומות0

New member
כן ידוע שאנשי מקצוע

אומרים את זה להורים , והורים חיים בציפייה שאם הם ימהרו וילכו להמון טיפולים
יקרה קסם והילד יצא מזה,
אנשי מקצוע נותנים את{יש כמה הגונים שלא עושים זאת} התחושה הזו להורים ולדעתי הם אמורים להגיד בדיוק ההפך,
להגיד שצריך לטפל בקושי של הילד אבל במידה כי מהאוטיזם הוא לא יצא, ורופא שאומר לאם משפט כזה:
"שאם הטיפול המוקדם הזה בסוף תהיה טעות כמו שהנורולג אמר שהיה לו מקרה שהילד טופל ובום הילד פתאום לא אוטיזם "
זה גובל בחוסר אחריות וגרימת צפיות מעבר למה שהורה יכול לצפות!

dina199

New member
גם טיפול לא מוקדם עוזר

וזה גם לא עוצר במקום כלשהוא (לפחות עד סיום בית ספר ).
תמיד צריכה להיות עזרה כלשהיא. רק עם הזמן הילד לומד יותר טכניקות ומתגבר לבד על הקשיים

ליאן159

New member
האם אני אמא רעה???

בני בן השנה ו7 חודשם אמרו להיכנס למעון שיקומי ואני בחששות לגבי ההסעה האם זה
עושה אותי אמא רעה שאני ישלח אותו אחרי חודש וחצי שאני מסיעה אותו בהסעה
אני בהתלבטות נוראית

TikvaBonneh

New member
אני התלבטתי בהתחלה לגבי ההסעה

אז בהתחלה הסעתי בעצמי, ואז שוחחתי עם אם ששלחה את בנה בהסעה והיא הרגיעה אותי שאפשר לסמוך על הנהג ועל המלווה. כדאי גם לך לדבר עם האימהות הותיקות בגן.

ליאן159

New member
תודה

אני בהתחלה אני יתחיל להסיע בעצמי ואני באמת ידבר אם האימהות למרוות שמנהלת הגן אומרת שכולם באים בהסעה ואין מה לדאוג אני מפחדת שהוא לא ירגיש שאני נוטשת אותו

למעלה