החיים כאלה קשים!

התכוונתי

שהעולם מושלם, וגם החיים שלך מושלמים.. את פשוט עדיין לא הפנמת את זה. יש אנשים שלא מפנימים את זה אף פעם, ואלה נידונים לחיות חיים של רדיפה וחיפוש מתמיד.

לא כל כך..

הבעיה עם הסרט .. על אף שהוא נראה מאוד חיובי ומעודד, שהוא בעצם מתכון ליצירת יותר אומללות בסופו של דבר, כי את רק תחפשי את הדבר הבא שחסר, כדי שתוכלי "ליצור" אותו, וזה שוב מחזיר אותך למעגל קסמים השטחי שבו את לא מרוצה מהחיים שלך ומנסה להשתמש בטריקים רוחניים כדי להכניס לחיים שלך את מה שאת חושבת שיעשה אותך מאושרת .. כסף, זוגיות, רכוש, עבודה. אבל אני אומר לך.. את חיה בגן עדן.. הכל מושלם, החיים שלך מושלמים, ואת לא שולטת פה.. הכל קורה עבורך ובשבילך בלי שאת מתערבת. ללא המחשבות שלך שאומרות "זה לא טוב" "זה חסר" "זה אמור להיות אחרת", העולם מושלם.

כי אלה החיים ולא נדע

להעריך את הדברים הטובים שקורים לנו לולא נדע כמה רע וקשה יכול להיות. ואם תנסה למצוא את האור בקצה המנהרה, בטוחה שתצליח למצוא נקודות אור בחייך.

efriend

New member
הנה לכבודך אפילו בדקתי איך עושים יד: ../images/Emo45.gif

הבעיה היא בכל האגדות האלה של חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה וכו וכו וכו - אין כאלה דברים לעזאזל! מוכרים לנו את זה כשאנחנו קטנים ואז אנחנו מתאכזבים. אם זה באמת היה ככה, לא היו צריכים לכתוב את זה בספרים, לא? כן, קשים קשים קשים החיים, אני הראשון שאסכים עם זה

ספר על הקושי

מה מעיק עליך בחיים שלך ? אין אדם שהכל חלק אצלו תראה בורטואליה יש אמת שאתה בוחר לספר אז פרסמת מודעה שאתה יורד מהשם למרות זאת אתה כותב תחת השם הזה ספר לנו מה עובר עליך , איפה אתה מתקשה לתפקד והפעם אמת לא סיפורים

the black nick

New member
../images/Emo7.gif

כתבתי שאני יורד מהשם מסיבות ששמורות עימי.... אבל כל מה שכתבתי היה אמיתי לצערי..... אני בסוף התיכון והרסתי לעצמי את התקופה הזאת..... אני בבדידות גדולות......אף אחד לא מקשיב לי ואף אחד לא אוהב אותי....... למה לי לחיות?

זה תקופה בחיים

זו תקופה שחולפת , הלחץ של הלימודים וכעת השביתה מוציאה אותך משועמם אתה אוהב את עצמך? אז תן לעצמך קרדיט סיים את הלימודים בציונים גבוהים ותפתח לך עתיד מקצועי ושם תמצא חברים ואהבות

the black nick

New member
לאאאאאאאאא

לא רוצה שם!!!! רוצה בתיכון!!!! כל החיים חלמתי שבתיכון יהיה לי כיף....ובסוף לא היה!!!!! הכל באשמתי!!!! אהההההההההההההה דיייייייייייייייי יוצאת לי הנשמה כואאאב לי בצורה לא נורמלית!! אם רק היה לי ק-צ-ת שכל....... אני רוצה להישאר בבית ספר לנצח.....

אל תתמקד בכאב

תנסה להתמקד בחיים עצמם , בית ספר זה שלב אחד מיני רבים אולי תשקול פניה לקבל סעד נפשי מהיועצת של בית הספר אוו מהרופא שלך ? אם אתה סובל כל כך אולי הרופאה תבדוק אותך משוכנעת שיש לה פתרון לעניין טוב יותר מלכתוב כואב לי שזה מקבע את הכאב

the black nick

New member
אני מתמוטט.....

כואב לייייייייייייייייי אני כל הזמן חושב.....אם רק לפני שנה-שנה וחצי היה לי שכללללל.....גם אז ידעתי שרע לי.....וניסיתי לתקן... אבל זה לא הלך.... זה כל כך פשוט דייייי רעעעע ליייי דייייייי דייי נמאס לי כואב לי מלחשוב על זה כל יום.....הראש שלי מתפוצץ.......דייייייי רע לי מאוד!!!!

תגיד אכלת ושתית היום?

קום עזוב את המחשב לך לעשות סיבוב בחוץ באויר הקר ותרגע ואחר כך תאמץ כלב הוא יאהב אותך ויעשה לך טוב בחיים

efriend

New member
אתה לא לבד, איש

אני מבין שאתה במצוקה קשה, ואתה אפילו לא צריך להסביר מה קרה באותו ערב. אתה לא צריך ולא חייב כלום. אני רוצה לעזור לך., וזה קשה מבעד למסך, אבל משהו בכל זאת אפשר לעשות, תאמין לי. אתה לא לבד, גם כי המון אנשים חווים סבל ומצוקות, גם לי היו, יש ויהיו, וגם כי יש בפורום הזה אנשים טובים שרוצים לעזור לך. כולם כאן אנשים שדברים לא באו להם בקלות, ולכן תמצא פה אנשים שיבינו אותך, ורובנו מבוגרים ממך ולכן אנחנו אולי יכולים לספר לך קצת על מה יש בהמשך הדרך. אני תיקנתי דברים שכאבו ונדפקו לי בבית ספר כשהייתי בן יותר מ20, אני אספר לך איך אם תרצה, אין לך מושג איזה דברים אפשר לעשות, אבל אני לא רוצה לדבר עכשיו על עצמי, אני רוצה להקשיב לך. אז תספר מה כואב, אבל תנסה להסביר קצת ולא רק לזרוק רמז פה ושם. אני יודע שכואב נורא ואין כח, אבל תנסה. אם תרצה נחשוב יחד מה אפשר לעשות, אם תרצה אנשים יספרו לך חוויות דומות לחוויות שלך (ותתפלא לראות שיש - תמיד זה ככה), ינסו לתת לך דחיפה קדימה. החיים מלאים חרא, וכשאתה בחרא קשה לראות שיכול להיות אחרת, כי אתה פשוט מוקף בו מכל הכיוונים. אבך יכול להיות אחרת. רק ספר, איש שלי, ספר מה כואב לך.

the black nick

New member
כואב לי ש....

בזבזתי את כל תקופת התיכון שלי בסבל.....בבדידות......למרות שאם הייתי חושב קצת לטווח הארוך והייתי מקבל החלטות נכונות יותר, אז היום לא הייתי מגיע למצב הזה (או שהייתי בבית ספר אחר, או שהייתי עושה החלטות נכונות....) כשאני חושב על כך הסבל שיכולתי לחסוך מעצמי....על כל השנים המבוזבזות....אני נקרע מבפנים. כואב לי כל כך...

efriend

New member
בדידות זה כואב נורא, וגם החמצה

אם בא לך תספר קצת מה ההחלטות הלא נכונות האלה. האם אתה מתכוון שנרשמת לבית ספר שבו האנשים בכיתה לא מתאימים לך ואתה לא מוצא את עצמך שם מבחינה חברתית, ולכן אתה בודד, וזה מכניס אותך לדיכאון, ולכן גם דברים אחרים נפגעו, כמו הלימודים ותחביבים? גם אני הייתי בודד בבית ספר תיכון. ממש חייזר. היתה לי ידידה אחת, אבל מלבד זה, הייתי בודד מאוד ואני זוכר ששנאתי את ההפסקות כי לא היה לי איפה לתקוע את עצמי. הייתי החנון של הכיתה, למדתי המון מדע, ואגב אני גם עוסק בזה היום. תספר לי עוד. אילו החלטות לא נכונות עשית, מה חלמת שיהיה בתיכון ולא קרה? תהיה כמה שיותר מפורט. מחר בבוקר יש לי נסיעה ארוכה לצורך עבודה (בארץ), עם הרבה זמן נהיגה. אני רוצה לעשות איתך עיסקה. אני חייב ללכת לישון עכשיו, אבל מחר בבוקר בסביבות 7:30, כשאצא מהבית, אני אסתכל כאן בפורום, אדפיס את ההודעה שתכתוב עד אז, אקרא ואחשוב עליה בנהיגה. בטוח יהיו לי רעיונות לכתוב לך מחר בערב (מאוחר). אבל אתה צריך לספר לי כמה שיותר - אם בא לך כמובן. אני אקרא הכל. אם בא לך אתה יכול גם לכתוב לי בפרטי, אבל אני ממליץ לכתוב כאן, כי ככה תקבל פידבק מעוד אנשים.חושב שאתה יכול לכתוב הודעה כל-כך ארוכה שאני אתעצל לקרוא? נראה אותך, נראה מי יקרע את מי. הולך? רק אם בא לך כמובן.

למעלה