|עדיין לא עוזר| עזבי, אני מקרה אבוד..
A AeroSlash New member 14/8/04 #34 יש לי רעיון.. שימו אותי על שולחן ניתוחים ותתחילו לבצע בי ניסויים מדעיים עם סכיני מטבח.. יותר פשוט לא?
יש לי רעיון.. שימו אותי על שולחן ניתוחים ותתחילו לבצע בי ניסויים מדעיים עם סכיני מטבח.. יותר פשוט לא?
מ מנסה ניסיון New member 14/8/04 #41 נורא מוזר אני בעצמי חובב חלק ממה שהצעת! כלומר, את הקטע של לשים מישהי על שולחן המממ, אם חושבים על זה, ההמשך באמת דומה לניסוי ..אהה... פיסיקלי.
נורא מוזר אני בעצמי חובב חלק ממה שהצעת! כלומר, את הקטע של לשים מישהי על שולחן המממ, אם חושבים על זה, ההמשך באמת דומה לניסוי ..אהה... פיסיקלי.
A AeroSlash New member 14/8/04 #42 אויש.. נו באמת... למה כל דב רשאני אומרת מפורש עם כוונה מינית כזו או אחרת???
A AeroSlash New member 14/8/04 #47 ../images/Emo93.gif ../images/Emo70.gif פיספסתי את הפרק של אתמול.. מה היה? מי חירמן את מי?
מ מנסה ניסיון New member 14/8/04 #50 היה קשה...קשה בשלב מסוים היו כ"כ הרבה רגליים וידיים בבת אחת שלא הצלחתי לעקוב. אבל תפסתי אותם מפברקים. ספרתי, היו שם 17 רגליים! אז אלא אם כן קפטן קוק הופיע בהופעת אורח...
היה קשה...קשה בשלב מסוים היו כ"כ הרבה רגליים וידיים בבת אחת שלא הצלחתי לעקוב. אבל תפסתי אותם מפברקים. ספרתי, היו שם 17 רגליים! אז אלא אם כן קפטן קוק הופיע בהופעת אורח...
T the freaky girl New member 14/8/04 #44 אחרי מה שראיתי היום בסרט.. זה נורא מפחיד.......... אתם לא מתארים לכם איזה זוועות מטורפות הראו שם!!
T the freaky girl New member 14/8/04 #49 יותר גרוע.. חוץ מזה שבהתחלה הזכיר לי איירון מיידן ) אח"כ זה התחיל להיות ממש רע, מפחיד, אנשים ששרדו את ד"ר שטן.. :| מפחיד..
יותר גרוע.. חוץ מזה שבהתחלה הזכיר לי איירון מיידן ) אח"כ זה התחיל להיות ממש רע, מפחיד, אנשים ששרדו את ד"ר שטן.. :| מפחיד..