הא? לא.. זה פשוט מפחיד..
T the freaky girl New member 14/8/04 #58 ../images/Emo4.gif כמה "גברי" מצידך, למצוא טעויות אצל אישה..
מ מנסה ניסיון New member 14/8/04 #59 מה לעשות עוד לא התחברתי לצד הנשי שלי. אבל, אני שוקל לקחת קורס בהכנת פשטידות ברוקולי בעתיד אז... מי יודע מה יקרה.
מה לעשות עוד לא התחברתי לצד הנשי שלי. אבל, אני שוקל לקחת קורס בהכנת פשטידות ברוקולי בעתיד אז... מי יודע מה יקרה.
T the freaky girl New member 14/8/04 #60 אל תזכיר לי.. אני עשיתי 100 יחידות כאלה בעבודה בשלושה ימים..
מ מנסה ניסיון New member 14/8/04 #61 מי אכל את זה?? גדוד גולני?? אין פלא שהצבא שלנו מתדרדר. עלק צועד על קיבתו, בטח הם רצו המסכנים..
T the freaky girl New member 14/8/04 #62 אני לא יודעת עשו איזו הזמנה, ואנחנו העובדים צריכים לספק אותה..
T the freaky girl New member 14/8/04 #64 מה הם קשורים? חוץ מזה שעכשיו העלית בי זכרונות מהסרט המחריד שראיתי.. ( בעעעעעעע
מ מנסה ניסיון New member 14/8/04 #65 את באמת מומחית בלהרוס.. שפנים אוהבים ברוקולי!! אז מן הסתם מפגש של חובבי שפנים... זאת היתה התחכמות יוצאת מהכלל שלי (יחסית לשעה) וככה במחי יד הרסת אותה. ואני לא אשאל מה הקשר בין שפנים לסרט שראית כי אז אני אסתכן בזה ש...תעני לי
את באמת מומחית בלהרוס.. שפנים אוהבים ברוקולי!! אז מן הסתם מפגש של חובבי שפנים... זאת היתה התחכמות יוצאת מהכלל שלי (יחסית לשעה) וככה במחי יד הרסת אותה. ואני לא אשאל מה הקשר בין שפנים לסרט שראית כי אז אני אסתכן בזה ש...תעני לי
T the freaky girl New member 14/8/04 #66 אתה רוצה שאני אענה לך? כי אם כן, זה מה שאני עכשיו עושה, ממש לפני שאני עכשיו עולה למעלה לצחצח שיניים ולישון..
אתה רוצה שאני אענה לך? כי אם כן, זה מה שאני עכשיו עושה, ממש לפני שאני עכשיו עולה למעלה לצחצח שיניים ולישון..
מ מנסה ניסיון New member 14/8/04 #67 אל תשכחי חוט דנטלי (לא יעזור. אחרי אלפי שנות אבולוציה, הגיע הזמן שמישהו יגיד את המילה האחרונה ולא מישהי).
אל תשכחי חוט דנטלי (לא יעזור. אחרי אלפי שנות אבולוציה, הגיע הזמן שמישהו יגיד את המילה האחרונה ולא מישהי).