החיים הם ...

thankful

New member
החיים הם ...../images/Emo35.gif

איך אתם מגדירים את החיים (חיים באופן כללי , לאו דווקא חייכם הפרטיים) ? לי עלו היום 2 הגדרות בראש : 1. החיים הם כמו משחק תופסת : צריך לתפוס אותם בזמן ובשתי ידיים , אחרת הם יברחו לך !
2. החיים הם כמו מטוס סילון : הם "טסים" !
עכשיו תורכם : החיים הם כמו ... ? ליאור . נב . החלפתי את ה - SIGNATURE שלי כאן בתפוז (ראו SIGNATURE חדשה למטה) . פירוש החתימה הקודמת הוא : "אם מקשיתים את ה - R בשמי , מקבלים אריה !" כלומר , אם מקשיתים את האות r בשם Lior , מקבלים Lion - כלומר , אריה.

200611

New member
החיים הם כמו בצל

עשויים שכבות, הכרחיים בכל תבשיל, ויכולים להביא לדמעות כשנתחים אותם.

thankful

New member
הכרחיים בכל תבשיל ? לא הבנתי

מה זה נקרא "כל תבשיל" ... (אולי : כל תרחיש אפשרי ? זאת כוונתך ב "תבשיל" ? , כאילו "מה שאתה מבשל לעצמך זה מה שתאכל ? מי שטרח בערב שבת יאכל בשבת ?) , "דמעות כשנתחים אותם" ? מה זה "נתחים אותם" , חותכים אותם לנתחים ? ליאור .

200611

New member
זה דימויים מעולם הבישול

כל תבשיל שמכבד את עצמו מכיל בצל. זאת עובדה. ואילו החיים (שזה מכלול חוויות ותובנות) == בצל, כך שכל מה שקורה בחיים חייב להכיל את כל מה שהיה עד כה בחיים. כלומר החיים משתתפים בכל קטע/אירוע של החיים עצמם. (זה קצת פילוסופי אבל לא קשה להבנה). אז החיים/בצל הכרחיים בכל תבשיל/אירוע בחיים. זה לא מי שטרח בשבת יאכל בשבת כי גם אם לא טרח בשבת אלא ביום שישי הוא עדין יאכל בשבת... מה שאתה מבשל לעצמך זה מה שאתה מבשל עם הנסיון הקודם שיש לך, אבל אתה לא חייב לאכול את זה אחרי שבשלת. אתה יכול לבשל רק בשביל הכיף... לגבי "דמעות כשמנתחים אותם" את הבצל אפשר לחתוך לקוביות או נתחים או לקלף שכבה אחר שכבה וזה מביא דמעות. כך אפשר לעשות גם לחיים, וכיוון שהחיים זה גם שמחה וגם עצב וגם אושר וגם כאב אז אם אתה מנתח אותם, או מחלק את ההיסטוריה שלך לחלקים או מקלף שכבה אחר שכבה מהחיים שעברת וכביכול הופך למודע יותר ויותר זה פעולה שיכולה לגרום לדמעות התרגשות או שמחה או של כאב. מקוה שהארתי קצת יותר.

thankful

New member
הנושא נשמע רקורסיבי למהדרין

בהנחה שידוע לך מה זה רקורסיה ... ואם לא , חפש ב - GOOGLE
(אני מדבר על המשפט "החיים משתתפים בכל קטע/אירוע של החיים עצמם" , כשאני מתכוון לרקורסיה - זה כמו "יהודי הוא מי שאימו יהודיה ...") ליאור .

200611

New member
בהחלט, החיים הם רקורסיביים ../images/Emo88.gif

אחרי הכל החיים הם רצף של אירועים הקשורים זה לזה. ונקודת העצירה שלהם הוא המוות, הרוב המקרים.

RainDrops

New member
לדעתי...

החיים לא נמדדים במספר הנשימות שאנו נושמים, אלא ברגעים שגורמים לנו לעצור את נשימתנו.

thankful

New member
מה שמזכיר לי את החידה

שהופיעה בפורום "חידות" : מה עושה אישה כל יום וגבר פעם אחת בחיים ? תשובה : אישה נושמת , גבר נושם - מת ...

למעלה