החיים הטובים . . . .

be_roo

New member
די../images/Emo70.gif מספיק../images/Emo70.gif הבנו../images/Emo70.gif

חבר´ה, הבנאדם כבר קנה את האוטו שכבר יושב אצלו בחניה, גם אם הוא נדפק, עבדו עליו, הוא פראייר, כבר לא תוכלו לעזור. די לעשות לאנשים הרגשה רעה בגלל החירות שלהם. בשביל הדורות הבאים יש להתייחס לנושא אבל באופן כללי רק כדי שאחרים ידעו, ולא בשביל שבן אדם אחד יתחיל לחפש מאיפה הביאו לו את ההפוכה. יכול להיות שבאופן כללי באמת קניה כזו היא לא כדאית ושדווקא לו יצא חתול פרסי נהדר מהשק, ויכול להיות שגם הוא נדפק. מה זה משנה, הוא כבר קנה. שכל אחד יציין את החסרונות של קניה מהוצל"פ וסגרנו את הנושא, לחזור ולהסביר לבנאדם שהוא אולי נדפק רק כדי לצאת צודקים
גמרנו.

© DrorZi

New member
../images/Emo45.gif

מה אתם רוצים, הצליח לו הפעם, לא יזיק לפרגן קצת.
דרור זי.

be_roo

New member
אולי שהוא יסביר לי../images/Emo35.gif

אחרי כל הודעה שלו אלי אני רצה לבדוק בין הרגליים, ממש בחרדה, תגידו לו שיפסיק אני מתחילה לחשוב שאני הומוסקסואל.

kitt

New member
גם אם שיקרו לכם אתה לא יכול לתבוע

את הבעלים הקודם של הרכב כי לא ממנו קנית, קנית מהוצל"פ ואותם אין לך מה לנסות לתבוע כי קנית רכב as-is. זה בדיוק הסיכון של מכירה ממכרז אין לך אבא או אמא אח"כ.

sronis

New member
וגם - ניסיתם פעם למכור אופל אומגה?

אני לא יודע אם רשום בפרטי הרכב שהוא היה בהוצל"פ כרגע או לא, אבל גם אומגה יד ראשונה מרופא לא קל למכור כיום... רוני, מקווה שהקנייה שלכם טובה ושתהנו ממנה הרבה!!

עתיד18

New member
לא מה פתאום

הוצל"פ זאת לא יד או בעלות, זה גוף מבצע !! אין שום תיעוד ברשיון הוא גם לא מקבל שום מספר מיוחד 15-00 או משהו כזה הכל נשאר רגיל הם היד השניה של הרכב

יוסי®

New member
אם מבחינת הרישום במשרד הרישוי

זה אכן כך, והאוטו במצב טוב, אז הם עשו בהחלט עיסקה שבסופו של דבר יצאה טובה מאוד.... העיסקה זאת היתה כרוכה בסיכון לא קטן, אולי אפילו גדול, אבל בסופו של דבר ההימור הצליח, ולפי מה שזה נשמע - זה השתלם מאוד.... שרק תהנה מהרכב

redroze

New member
הקדמתי אותך חמוד

יומיים אחרי שהודיעו לנו ש"זכינו" בה אז פרסמתי מודעה באינטרנט באתר אחד ובמשך שבוע קבלנו כמה טלפונים, לא התכוונו למכור את האומגה וגם לא ידענו עליה כ"כ הרבה ולכן רוב האנשים ברחו בגלל חוסר הרצינות (בכוונה) שהפגנו, פרסמתי את המודעה בשביל לבדוק את השוק של האומגה וגם בשביל לראות איך אנשים יגיבו למחיר היחסית גבוה שתקעתי לה 135K !!!!!!! וכן אפשר לתבוע את ההוצל"פ ולא את הבעלים הקודמים של הרכב . . . .

sronis

New member
מותק, במקרה אני מכיר מישהו

שניסה למכור אומגה במשך כמה חודשים ולא הלך לו במיוחד... מה לעשות, מכונית נהדרת, שוק בקנטים. (שמת לב לירידת הערך?) רוני

למעלה