החייאת פורום.

24sunshine

New member
../images/Emo42.gifאוקי

אני מוכנה לעזור, (או לפחות לנסות...) לא נראה לי שכתבתי את זה איפשהו אבל קוראים לי טלי.

אני אשמח להשתתף../images/Emo13.gif

אבל אני מודיעה מראש שאני לא יודעת לעשות דוליז וגם שיש לי 3 מבחנים אחרי החופש
עבודה במוזיה וביזמות
אז אהה... ייכח לה קצת זמן אבל מאוד רוצה להשתתף

מ א י ו

New member
גם אני רוצה לעשות!!!

כן, אל תשאלו מאיפה צצתיP: אבל אני באמת רוצה לעשות למרות שיכול להיות שלא יהיה לי זמן]: אבל אם יהיה לי זמן אני מבטיחה לעשות! :]

dinora12

New member
../images/Emo210.gifאממ משהוא שצריך לשנות

כל פעם שפותחים פינה לרשום את השם של הפינה. ולא לרשום משהוא כמו 'עוד מעט יש לי מסיבה' והאייקון של השרשור. רצוי להוסיף כל פעם שפותחים פינה את החוקים מחדש לחדשות.

24sunshine

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo42.gif

מסכימה בהחלט, יש פינות שאני לא מבינה אותן בתור חדשה אז לי אישית זה יעזור מאוד...

../images/Emo105.gifנראה לי שפשוט

לפתוח כמה תחרויות מדליקות [טופ מודל-רעיון מדליק] יותר פינות כאלה [גם אם הן לא הכי קשורות לדוליז
] מנהלת/אדומה יותר פעילה בפורום זה גם משהו D:

TheWingedPig

New member
לא יודעת עד כמה זה

יתרום להחייאת הפורום, אבל לדעתי צריך להכין רשימת לינקים ענקית לכל האתרים שעדיין מתעדכנים. ולסמן אתרים עם בייסים וטיוטים וכו'. זה משהו שכל אחת יכולה לתרום. והייתה פעם פינה שעקבה אחרי עידכונים באתרים, היא הייתה מאוד מועילה, אפשר להחזיר אותה?

דל"צ חנוכה!!!../images/Emo96.gif

כל החמודות ששלחו לי מסר או כל מי שרוצה להשתתף בדל"צ חנוכה!!!: תשתמשו באחד מהבייסים האלה(ecandy), ותעשו עליו קווי מתאר של שני סטים של בגדים:] שלחו לי מסר עם הקובץ עד יום רביעי וביום חמישי אני אפרסם את הכל ביחד:]. בנוסף, אתן יכולות לעשות סתם אביזרים ולשלוח לי^^. נ.ב אם אתן יכולות תעשו משהו שקשור לחנוכה, לא חובה אבל:p

LudaGirl

New member
מה שמצחיק זה

שיש לי תחושה שכולן, בדיוק כמוני. מסתכלות באתר כל כמה זמן ורואות שכלום לא השתנה. אני צודקת? לפי דעתי צריך לפתוח שד"חם חדש

TheWingedPig

New member
חח, גם את?

מה זה, אין כמעט הודעות חדשות כבר כמה ימים... (לא רק שרשורים חדשים חסרים, אין בכלל הודעות חדשות, כאילו אף אחת לא נכנסה לפה בשלושת הימים האחרונים) המצב נראה מאוד גוסס פה :(

LudaGirl

New member
ממש!

וזה באסה.... לפחות אני לא היחידה.. חחח מה דעתך שאת ואני נפתח לנו שרשור דוליז, חחחח

TheWingedPig

New member
חח, לא, אני חוששת

מהסקילה שתבוא עלינו... אבל באמת שומם פה...(הו, אני רואה שיש כבר שרשורים חדשים..נו, אני אחכה שמישהו יעלה משהו..שונאת להיות ראשונה...גם אין לי ציורים חדשים..אצטרך להעלות משהו ישן)

למעלה