החייאת פורום.

InvisibleTouch

New member
החייאת פורום.

כמו ששמתן לב, הפורום מתדלדל לו לאט לאט. אז חשבתי שננסה ביחד להחיות אותו- נפרסם אותו, נביא בנות חדשות, נכין להן מדריכים שישתלבו פה בקלות, ונרענן את כל נושא הפינות וההתתנהלות של הפורום. אתן מוזמנות לזרוק רעיונות מה לדעתכן יעזור להביא לפה בנות חדשות (או להחזיר את אלה שפרחו להן). יאללה שפכו.^^

../images/Emo80.gifנמנמנממ...

טוב. קודם כל אנחנו בעצמנו צריכות להיות יותר בפורום!
אפשר קצת להוסיף ספיישלים ודברים מיוחדים לחגים מועדים וכד', שיהיה כזה יותר שמח וחגיגי D: צריך לארגן את הפינות. הן ממש לא מסוגרות
ובאמת, לשנות קצת את הגלריות וזה, ולהוסיף טיוטראלים, ולפעמים לפתוח שרשורי פלטות וכד'. סתם הצעות

../images/Emo80.gifאויי שחכתי את ההכי חשוב!

החייאת השדחם! צריך את הפינה שהייתה וכל כך עזרה, (שכבר לא קיימת) שנותנת השראה. השדחמים כל כך רייקים שזה מטריד. ולהחייאת הפינות, הרבה בנות פרשו וזה, אז אולי כדי שנעשה טיפה יותר סדר שם, שכולם יהנו מהפינות הכייפיות שהיו פעם? (אני לא אומרת שעכשיו אין פינות. אבל לפחות חצי נעלמו לי מהעיינים)

../images/Emo80.gifשמחה לעזור ../images/Emo9.gif, או, ואם..

את צריכה עזרה או משהו, אשמח לעזור
אני מאד רוצה שהפוורם יחזור להיות כמו שהיה, ואני יודעת איזו עבודה קשה זו יכולה להיות להחזיר אותו למצב הזה. >.<

o0Invisible0o

New member
אמממ...

לא באמת יודעת. אולי מבצע חבר מביא חבר? [בלי באמת מבצע..פשוט שכולן יתחילו לספר על הפורום ולהפיץ אותו..XD] אולי מישהי שמבינה בציור תפתח פינה של "בסיס בציור" או משהו כזה..שמסבירה איך להצליל נכון קפלים, כיווני אור, פרופוציות נכונות? צבעים שמשתלבים טוב ביחד? אולי פינת אופנה- אופנות של פעם, היום, מדינות שונות..שיתנו השראה ויעשירו את הידע של הבנות, שנפסיק לצייר רק טי שירט ומכנסיים, או בכלל..רק דברים רגילים ומוכרים?
אולי תחרות כמו טופ מודל שהייתה [וככה נקטעה באמצע.
] רק יותר מרוכזת בזמנים, ועם פחות בנות-בשביל שבאמת תחזיק מעמד? אני לא יודעת אם זה יעבוד עכשיו..
רענון טויט', וגם להוסיף מגוון. גם להסביר על אביזרים נלווים, על בגדים מיוחדים, איך להצליל בדים מסוגים שונים? אולי תחרות טויט' [כמו שהייתה פעם!] רק במקום טויט' של מכנסיים, אז טויט' של מכנסיי עור. חצאיות ג'ינס. כאילו קטגוריות יותר מגניבות בתחרות...
לא יודעת.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo45.gifאהבתי את הרעיונות D:

ואני עצמי אשתדל להיות גם קצת יותר פעילה

רעיונות שווים:]../images/Emo96.gif

גם אני רוצה תחרות כמו הטופ מודל, אבל אני לא רוצה לנהל אותה, כי אין לי זמן, ואני רוצה להשתתף בה:p.

LudaGirl

New member
אני באמת

תומכת בלעשות עוד ועוד תחרויות. וכמובן להביא עוד אנשים. לי אין מושג איך.. הפורום שלי בעצמו מת ואני מנסה להחיות אותו..

GalGul000

New member
חח טוב.

האמת שבהתחלה זה עלה לי בראש בתור צחוק... אבל זה יכול דווקא להיות מגניב. לקבוע איזה יום ופשוט להתחיל להציף את זה... כל אחת לותיקות שהיא מכירה. איכשהו לגרום לכולם לדעת על זה. זה גם יכול להיות מגניב ונוסטלגי.... חוצמזה שהנוסטלגיה יכולה להשאיר אותם פה. לא יודעת. אולי זה מטומטם. אולי לא.

Shusho

New member
אממ..

אני מציעה להוסיף מנהלת.. מישהי שנמצאת בפורום רוב הזמן, יחד עם ספיר :)

הממ,

אולי לפרסם אותו בפורומי דוליז אחרים? או בפורומי הציור בתפוז אפשר גם ^^. (אם אבא שלי יקנה מחשב משלו אולי אני גם אוכל לחזור לעשות דוליז ;; הוא נמצא במחשב עם המסך הטוב כל הזמן ><). אפשר גם לעשות עוד פעם שרשור "איך לעשות תגובה בונה" כי יש מלא חדשות שלא ינברו בארכיון וכאלה. אפשר בכללי גם להתאמץ ולעשות תגובות בונות, ולהחזיר את העד"ש!! למה הפסיקו אותו? הוא היה נחמד ;; אפשר לעשות חתימה של הפורום עם קישור בפנים (לפורומים שאפשר לשים בהם תמונה בחתימה) יו נואו, משהו קטן וחמוד כזה, שיסקרן ללחוץ ^^. (נראה אם אני אצליח להשיג את המחשב השני כדי לעשות משהו). זהו נדמה לי P:

Y A B I

New member
יאא,אני חדשה.^^

אגב נעים מאוד, אני ענת, בת 12 [בפברואר 13] מת"א.:)

ראיתי שמישהי כתבה פה../images/Emo96.gif

על פרוייקט חנוכה, אני יכולה להיות אחראית על זה :].( אני אחשוב כבר על משהו:p) כל מי שרוצה לעזור שתשלח מסר!.

צומייייייייי../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo96.gif../images/Emo70.gif

אממ כן:]. אני מתכננת כמה דברים לחנוכה, אחד מהם הוא דל"צ ענקייייייייייייי-מיוחד לחנוכה. כל מי רוצה לעשות מוזמנת להצטרף, כמה שיותר בנות, ככה יהיו יותר אפשרויות:]. אם אתן רוצות להשתתף שלחו לי מסר ואני אשלח לכן את הבייס/בייסים שיהיו בפינה:].

למעלה