החייאה בטראומה

sbenzvi

New member
לגבי זה שהלך - אני אסכים

בעניין הטוב.... נחכה, נראה ונקווה....
 

sbenzvi

New member
נראה לי ש- 6

הרי כל המרבה הרי זה משובח.... הם כותבים מבחנים - אני הסתייגויות....
 

berrale

New member
ומה זה נותן לך ?

התייאשתי אחרי הפעם הראשונה. הרי הם אפילו לא מחזירים תשובה (בניגוד לתקנון !!!) לדעתי כלל לא מתייחסים לכך. (בתקווה שידיו הארוכות של מנהל המגמה יגיעו עד הלום)
 

sbenzvi

New member
ראשית - לא ידעתי שהם אמורים

להחזיר תשובה. שנית - להפסיד מזה אי אפשר ויש לי הרושם שאם בערעור אתה מסביר מדוע 2 התשובות מתאימות אתה מגרד כך כמה נקודות נוספות. אחרת - אין לי איך להסביר את "מצבי חירום פנימיים" ובייחוד את "נתיב אוויר". חוץ מזה - זה עושה לי את הבחינה צבעונית עם כל הטפסים ומה רע בלשגע אותם שיקראו קצת (בייחוד עם כתב היד שלי). מלבד לעובדה - שיילמדו לכתוב שאלות בניסוח הולם! וכאמור - הם כותבים מבחנים, ואילו אני הסתייגויות - למה להפר את הסטטוס קוו הכל כך נפלא הזה?
 

berrale

New member
תתפלאי

אבל גם לוננפלד לא ידע זאת.. אבל כה אמר התקנון, אגב, דני (שעוד לא התחיל ללמוד) ואנוכי נשמח לקבל טיפים למצ"ח מילדותיים... אבל בינינו כן ..
 

sbenzvi

New member
ראשית - יש שחזורים (הקלסר שלי

משנה שעברה אצל חנה), אבל הוא כותב מבחנים חדשים. טיפים? המממ.....ללמוד טוב, להמר טוב ולשבת ליד מי שצריך
(בקיצור - כמו כל המבחנים....). OBSTERICS של WILLIAMS ספר מומלץ. לשלוט במה משמעו של דימום בכל טרימסטר - האם מלווה בכאב או לא, נושא של גופיף צהוב מדמם. אה... וטיפ אחרון - ערעור = טרטור, הוא מטרטר אותך בשאלות קשות?! תחזיר. זה עוזר להרגשה הכללית. והכי חשוב - שיהיה בהצלחה!!! שרון (שכבר בחופשה....)
 

paradan

New member
חבל שלא ראיתי זאת קודם

אלו בדיוק השאלות שהיו ולא ידעתי לענות עליהן. כמו על רוב שאר השאלות...
 

sbenzvi

New member
ויש כבר ציונים

עניין הערעורים הזה WORKS EVERY TIME לא ברור אם הציון משוכלל עם המבחן המעשי או לא - אבל הציונים כבר באינטרנט....
 
למעלה