החידה של חמיצר

nimrodgold

New member
אם הרמזים קשורים קשורים לכדורגל

אז יש כיוון מסוים. במונדיאל גרמניה 1974 נערך גמר בין הולנד לגרמניה. 90 שניות מהפתיחה נשרק פנדל לטובת הולנד - "מהנקודה הלבנה על הפתיחה". איש השנה דאז - 1974 - היה יוהאן קרוייף שהיה שותף לנבחרת ההולנדית. אופסייד בדקה ה61 - לפי מה שהבנתי באותו משחק 15 דקות במחצית השניה(משמע אזור הדקה 60) נפסל גול חוקי של גרד מולר. לפני המחצית גרד מולר הבקיע שער(כשבתום הדקה האחרונה, עוד כיבוש של השחקן המופלא?) שהוא השער ה4 שלו בטורניר, אבל בין שתי הנבחרות הוא "הפסיד" ליוהאן נסקינס 5-4 בשערים בטורניר. ומולר היה שחקן מופלא באמת, מלך השערים בכל המונדיאלים עד עכשיו (= ו...כן...אני יודע שאני אפילו לא קרוב לתשובה
אני סתם מביא דברים לא קשורים

macco

New member
גם אני הגעתי לזה

5:4- אולי בגלל שגרמניה זכתה בטורניר, כמו ב54. דרישת הקהל- כי המונדיאל היה בגרמניה שלקחה את הטורניר בגלל השער של מילר. דברים שלא מסתדרים לי: "הנוגח בהרכב הפותח"- לא מוצא קשר למשחק הזה "הישוו ללא בלם"- לא היתה שום הרחקה במשחק הזה עד כמה שידוע לי "בתום הדקה האחרונה"- גם אני חשבתי על הגול לפני המחצית, אבל מסתבר שהוא היה בדקה ה43. בכל מקרה, לא נראה לי שהרמזים כ"כ ישירים (נבדל בדקה ה-61...), למרות שגם אני ניסיתי למצוא מתי בדיוק היה הנבדל במשחק הזה.

nimrodgold

New member
אני יכול להביא לך סרטון מגמר 74

בו מראים שנפסל ברור של מולר והשדרן אומר שזה 15 דקות מהפתיחה של המחצ' השניה. יש עוד אפשרות שליברפול ניצחה 5-4 את אלאבס(ללא פנדלים, זו הייתה התוצאה) - השחקן שהביא את המשחק להארכה עם שער בנגיחה היה ג'ורדי קרוייף, בנו של יוהאן קרוייף. גם אפשרות...

כן...

שלחתי כמה הקשרים של זה ואפילו בהתחלה של עומר גולן...אבל כנראה שזה לא זה כי עד עכשיו הוא ממשיך לתת רמזים...נראה לי בסוף התשובה עצמה לא קשורה לכדורגל כמו כל החידות שלו

נו כן, התשובה לא קשורה לכדורגל

אמרתי לכם זה רק כדי לבלבל חמיצר לא יחלק 100 אלף שקל סתם. זה בטח משהו שממש לא קשור לכדורגל

nimrodgold

New member
(-:

נראה לי שזה ידיעות מחלקים את הכסף
ואפשר לשחק עם המילים ברמזים...נבדל = OFF-SIDE

ידיעות..

אבל חמיצר מקבל על זה אחוזים ומהמיסרונים שאנחנו שולחים בכל מקרה, אולי כל אחד ירשום כאן את המיסרונים שהוא שלח עד כה: אני שלחתי: "שח מט" "חד גדיא" ולא חזרו אלי עד כה

macco

New member
בנתיים רק ניחושים של כדורגל

גרד מילר שתיים אחת (התוצאה בגמר 74) סטיבן ג'ררד (גול בדקה האחרונה מול וסטהאם, נוגח=פיטר קראוץ', אבל כל השאר לא מסתדר) לא עולה לי עוד משהו שקשור לכדורגל, כנראה שאת צודקת וצריך להתחיל לחשוב על משהו חיצוני.

53925392

New member
כל הרמזים שיש היום 21/6

בתוספת הזמן רגע של מחלוקת תשעת כוכבי הקבוצה ההגנות בשמירה אזורית מתמודדים על התואר השיאן שותף ולא עצר צמוד למונדיאל הנוגח בהרכב הפותח מיקום מוצלח ליד הכדור מהנקודה הלבנה על הפתיחה חפשו את איש השנה הישוו גם ללא בלם נבדל בדקה ה-61 רגע של מחלוקת? זה בטח הנבדל לא?

וואייי כל כך הרבה רמזים

ואף אחד לא פתר עדיין?? מישהו יודע אולי מה היו הניחושים של האנשים שחמיצר העלה לשידור? או שחמיצר נתן איזשהו רמז בשידור חי? כיוון מסוים?

michalgef

New member
תשובות שנתנו

לא ראיתי את כולם אבל היו "דה גול", "גולדה מאיר", שער הזהב.... זה מה שאני זוכרת... הדבר היחיד שהוא אמר והדגיש זה שזה שתי מילים... אולי הוא התכוון שזה לא מילים קשורות....לא מצד מילים... אבל אני לא יודעת... יש למישהו איזהו כיוון, או משהו ברמזים... אני כבר התיאשתי....

ומתי הוא מעלה

מתי חמיצר מעלה לשידור ? באיזה ימים ובאיזה שעות? וד"א גם אני אני על סף יאוש

כיוון נוסף לפיתרון

המילה "רגל" בחידה מצביע על האות נון = נ אני שלחתי לו תשובה = "שופר מהופך" הסבר: אחד מטעמי המקרא וסימנו > חמש ארבע = 5 התשובה מורכבת מ 5 אותיות ו 4 אותיות ,באחד הרמזים כתוב תשעת כוכבי הקבוצה לסכם 9=5+4 רמז נוסף = מהנקודה הלבנה זו הנקודה שנמצאת במקלדת ולידה הסימן >. לך אין עיונות נוספים.

כיוון נוסף לפיתרון

המילה "רגל" בחידה מצביע על האות נון = נ אני שלחתי לו תשובה = "שופר מהופך" הסבר: אחד מטעמי המקרא וסימנו > חמש ארבע = 5 התשובה מורכבת מ 5 אותיות ו 4 אותיות ,באחד הרמזים כתוב תשעת כוכבי הקבוצה לסכם 9=5+4 רמז נוסף = מהנקודה הלבנה זו הנקודה שנמצאת במקלדת ולידה הסימן >. לך אין עיונות נוספים.

למעלה