החידה של חמיצר

אולי תחלוק איתנו את הפיתרון../images/Emo6.gif

או תגיד לנו בערך מה הכיוון שלך... כי אני על סף יאוש כבר

חידת חמיצר

לו ההיתי יודע את הפיתרון, הפרס היה בידי. הסבר אולי לכיוון: לדרישת הקהל יש רגל מסיימת = גול. כיבוש = עי ( יהושוע כבש את עי ) יחד נותן = עיגול . חמש ארבע חשבתי על משחק = איקס עיגול . אולם אם יש רעיונות נוספים אני מוכן להמשיך לנסות.

חידת חמיצר

לו ההיתי יודע את הפיתרון, הפרס היה בידי. הסבר אולי לכיוון: לדרישת הקהל יש רגל מסיימת = גול. כיבוש = עי ( יהושוע כבש את עי ) יחד נותן = עיגול . חמש ארבע חשבתי על משחק = איקס עיגול . אולם אם יש רעיונות נוספים אני מוכן להמשיך לנסות.

חידת חמיצר

כיוון מחשבה יפה מאוד

אבל נראה לי פיתרון קל מידי בשביל חמיצר

michalgef

New member
???

זה חייב להיות שתי מילים שמביאות לצמד מילים? יכול להיות שתי מילים לא קשורות???

עוד....

אם למישהו יצא לראות את השידור אז שיגיד מה הלך שם ...כי די הגיוני שאפשר להבין גם מרמזים בע"פ שהוא אומר ושלא נכתבים אחרי זה באתר ...עדי אם את רוצה אפשר להתכתב ביחד תכתבי לי אחר כך

פופילה75

New member
צופים בשידור

אני לא סתם שאלתי את זה לפני זה , כי את רב הרמזים אכן עדיף לקבל מ"בין הדברים" שלו...

mrbig1479

New member
כל הרמזים נכון להיום

תשעת כוכבי הקבוצה ההגנות בשמירה אזורית מתמודדים על התואר השיאן שותף ולא עצר צמוד למונדיאל הנוגח בהרכב הפותח מיקום מוצלח ליד הכדור מהנקודה הלבנה על הפתיחה חפשו את איש השנה הישוו גם ללא בלם נבדל בדקה ה-61 אלו הם כל הרמזים נכון להיום בהצלחה

פופילה75

New member
אולפן מונדיאל

האם משיהו יודע האם חמיצר מעלה צופים שמנסים לפתור את החידה בשידור חי ? תודה.

regit knup

New member
איפה יש חידות ישנות כאלה?

אם מישהוא יוכל לתת לי קישור זה יעזור הרבה.

למעלה