החידה של חמיצר

New Boy

New member
אז ככה

בחידות האחרונות שלו שהתפרסמו ברדיו הפותרים הסבירו כיצד הגיעו לתשובתם וכיצד פיצחו את חידותיו. מרבית ההסברים שלהם לא קלעו כלל וכלל לאסוציאציה שעליה חשב חמיצר! יתרה מזו, מרבית הפותרים הגיעו לפתרון רק בעזרת הרמזים העבים שחמיצר נתן, לאחר כמה ימים של ניסיונות כושלים ומעייפים, והחידות המקוריות בעצם היו "בלתי מועילות" במידה מסוימת. הפותרים הצליחו לעשות זאת רק לאחר ששלחו המון מסרונים (SMS-ים), לטענתם. עלי לציין שכמה מהתשובות שאנשים נתנו היו הרבה הרבה יותר יפות ובעלות בסיס מאשר הפתרון של חמיצר... בקיצור, אני נאלץ לומר שמדובר במסחטת כסף, במיוחד כשהפתרון והסבר לחידה קלושים ביותר. אילו לא היה מדובר בכסף רב ספק אם מישהו היה טורח לשבור את הראש על האסוציאציות האלה. מכל מקום, שיהיה לך בהצלחה...

amitzitzman

New member
פתרון משוער

לדעתי התשובה היא עומר גולן לדרישת הקהל: גול יש רגל מסיימת: ן סופית גולן 5:4 הייתה התוצאה המסכמת בין פרטיזן בלגראד למכבי פ"ת אולי ? :\

ד"א : שנה לפני ...

הם ניצחו עוד קבצוה 5:0 בגומלין כשבמשחק הראשון הם הפסידו 4:0 חח ככה שגם זה 5:4

הפיתרון לא קשור לספורט../images/Emo128.gif

זה רק כדי להסיח את הדעת כמו בכל החידות שלו..

אני עקבתי אחרי כל החידות שלו

באופן יומיומי ואני בטוחה בזה מניסיון שזה ממש אבל ממש לא קשור לספורט תנסו לפרש כל מילה במשפט או אפילו ראשי תיבות ואז זה יפנה אתכם למסמך מסוים כמו תמיד ו5 4 אולי זה שורה בטקסט או שיר אני לא יודעת בדיוק אני מנסה גם ואני על סף התייאשות

שמעי מה אני חושב לגבי עומר גולן

כמו שעמית זה שהעלה את ההשערה שזה הוא.. לדרישת הקהל יש רגל מסיימת:גול גולן הוא סקורר וחלוץ יש לו רגל מסיימת כשבתום הדקה האחרונה עוד כיבוש של השחקן המופלא, עומר גולן בדקה ה87 מול פרטיזן..לא מסתדר כלכך חמש ארבע – זו התוצאה. בין שני המשחקים בסוף.. . מהנקודה הלבנה על הפתיחה :יה פנדל על תחילת המשחק 3. חפשו את איש השנה איש השנה זה גאידמק 4. הישוו גם ללא בלם הם השוו בפנדל ומגול פשוט..לא קשור לבלם 5. נבדל בדקה ה61מצאתי רק מול מכבי נתניה..של עומר בקיצור זה לא זה..

../images/Emo4.gif אני לא חושבת שאתם בכיוון מצטערת

מה שאני חשבתי עד עכשיו היה ככה: "לדרישת הקהל"-> אולי אושפיזין ואז יש רגל מסיימת= רגל זה גם חג, אחד מהחגים זה פסח שבועות או סוכות (אולי) אח"כ כשבתום הדקה האחרונה---> הדקה האחרונה היא 59 בגלל שבשעה יש 60 דקות ואחרונה זה 59 ואת ההמשך אין לי מושג אולי משהו שקשור בשנת 59 וחמש ארבע זה כנראה השורה שצריך להסתכל על המסמך/שיר שקשור בחג מסוים
מה אתם אומרים???

אני לא יודעת אבל..

אני חושבת שהרמזים זה רק כדי לאמת את התשובה אחרי שהגעת אליה אבל אי אפשר דרך הרמזים להגיע לתשובה. אלא רק ע"י המשפט: לדרישת הקהל יש רגל מסיימת: כשבתום הדקה האחרונה עוד כיבוש של השחקן המופלא, חמש ארבע -זו התוצאה.

izhar222

New member
ממממ....???

הדבר הנדרש כאן הוא להיכנס לחידות ישנות שלו (חמיצר) ברשת ב' בתוכנית של רזי ברקאי. ישנן חידות עם הפיתרון הסופי ועם התשובות לכל חלק בשאלה ולכל רמז.... רק אז תבינו איך הראש שלו עובד...בהצלחה.

izhar222

New member
תוספת רצינית

" כתב החידה 2.1 כתב החידה יכלול מספר משפטים שנקשרים לעולם הכדורגל." הקטע למעלה , לקוח מתוך תקנון כתב החידה והמבצע. לכן צמד המילים הוא מעולם הכדורגל ולא מתחום אחר

אתה בטוח??../images/Emo4.gif

אתה בטוח שזה שזה מושג שקשור לכדורגל?? כי אף פעם אין קשר בין הרמזים לתשובה באופן ישיר בכל אופן אני לא חושבת שזה קשור לכדורגל
שיהיה בהצלחה..

שלזי

New member
זה לא קשור לכדורגל

בכתב החידה יש משפטים מעולם הכדורגל - אף אחד לא אמר כלום לגבי התשובה.

לי זה ברור כבר

שהפיתרון של החידה הוא לא מושג מכדורגל אבל הרמזים קשורים לכדורגל

פופילה75

New member
חמיצר בשידור חי

האם משיהו יודע האם חמיצר מעלה צופים שמנסים לפתור את החידה בשידור חי ? תודה.

למעלה