*********החידה השבועית**********

sahr12

New member
*********החידה השבועית**********

בלי תחרות וללא מתחרים אנו מתחילים, לפחות המספרים הראשונים.. וכלל לא בטוח שנסיים בסוף כמנצחים..זהו הכלל בתורת המספרים ככל שערכה של הסיפרה-מספר גבוה יותר.. אנו שווים הרבה פחות...ובחישוב מתמטי קל.. בסוף האפסים (כך לפחות אני חושב) הם שישפיעו על הכלל... בהצלחה למתמודדים-ות...

הגשם... הקור...

והגעגועים... חסמו לי את המח... אז אוותר מראש על ההתמודדות
אחלה יום לך סער...

נשית~37

New member
זה קשור איכשהוא...

להתמודדות בפריימריס, על המיקום במדרגות החשיבות של כל חבר שנבחר. על כך שדיין וביילין בסוף הרשימה ולא יצאו מנצחים. אבל בטח הדארמן יגיד לי לשבת בשקט חחחחחחח טוב נו...אני לא מרגישה היום...

sahr12

New member
100! נקודות!

בחיי צדקת UUUUUUUU.......חחחחחחח עלייך נאמר.."גם תרנגול עיוור תופס גרגיר"...חחחחח כל הכבוד.

sahr12

New member
חחחחחחחחחח...

את מאמי את. תני פרופיל קטן...אתמול כשלא הייתי...הסכמת..נכון?????? אז יאללה.....חחחחח

yafit75

New member
כל יום פורים אצלך?????.

מספיק פעם אחת נתתי פרופיל,,,, אבל אתה לא היית,,, הפסדת,,, כי אתמול פירסמתי את התמונה לי עם בגד ים,,, פספסת!!!

sahr12

New member
את עם בגד ים?????? ביקיני??????

אפשר להגיד משהו באמהרית???? (אמהרית זו שפת האתיופים למקרה שלא הבנת..חחח) יאקננא מגננא קולימנא....חחחחחחחחחח בתרגום לעיברית זה.."שאלוהים יקח אותיייייייי" חחחחחח...

yafit75

New member
גם בקיני וגם מנומר,,,,

וואאאאאאאאאאאאאהההההההההווווווווווווו (שארת הנמרה) לאאאאאאאאאא שאלוהים לא ייקח אותך,,,, אחרת,, מי יעשה לנו סקרים,, וחידותתתתתתת?

sahr12

New member
זה בסדר..נוותר לך..

גם כך לא היית יודעת......חחחחחחח גם לך מחוייכת,יום טוב...

../images/Emo13.gif פחות מ- 12 שעות...

למען הדיוק... 11 שעות... 45 דקות ו- 40 שניות... מחר בשעה הזאת... נהיה כבר אחרי הספירה ואחרי...

sahr12

New member
אז החידה של ....

"המספרים" מתאימה בול......חחחחחח זה נראה קצת לא נורמאלי...ההמתנה הזו...הציפייה,הספירה לאחור.. אבל אוליי אני סתם קנאי.....חחחחחחחחח

אמממ.....

אתה סתם קנאי
יש דברים ניסתרים... לא נבין לא נדע... (יש מישהי מהפורום... חוץ ממני... שהיתה מוכנה לשלם עכשיו... מיליון שקל... בשביל להיות בשניה זו ליד מייקי... אם הוא ירצה... הוא יספר מחר למה....)

נשית~37

New member
אם היה לי מיליון...

הייתי מוצאת לזה שימושים אחרים...עם חבר פורום אחר..חחחחחח אבל אין לי..

למעלה