*********החידה השבועית**********

לא הובנתי כראוי... ולא באשמתך...

לא התכוונתי שהיא היתה מוכנה להיות עם מייקי עצמו... אלא בחברתו... (איכשהו קשור לאלו שנמצאים לידו ברגעים אלו...) אבל לא חשוב... לא קיבלתי את אישורו לספר... אז אני אשתוק... להתראות לכולם... ניפגש כאן מחר... ואז החיוך יהיה הרבה יותר גדול...

sahr12

New member
צריך להיות איינשטיין.....

בכדי לדעת ששחקני מכבי חיפה בקפריסין לפני המשחק מחר... יפית??????????תני תמספר כרטיס אשראי שלך...חחחחחחחחח

sahr12

New member
יההההה...

יש מישהי שמוכנה לשלם מיליון להיות בשנייה זו לידי??????? (כדאי לכן אני לא רחוק......חחחחחחחח) כמו שאני מכיר את מייקי העיראקי..הוא ישלם 2 מיליון בשביל שלא תהיי לידו בשנייה הזו...חו"ל זה חו"ל!חחחחחחחחחחחחחחח.... הבלונד הטיבעי..הפתיחות...לא צריך להכיר את ההורים בשביל נשיקה.. לא צריך לצאת 7 חודשים בשביל מיזמוז....חחחחח הכל קליל שם...

ב"אידיש" אומרים על זה....

סאממממקקק עליך...
אם הוא נהנה... זה האושר שלי...

sahr12

New member
חחחחחחחחחחחח......

סתם,סתם....הוא בטח קורא תהילים, מסתכל על התמונת פספורט הקטנה שלך ....וממלמל מילות געגוע וציפייה.......וסופר דקות,שניות,ומאיות,(יש לו סטופר).......חחחחח תנחתי חמודה המסלול פנוי......חחחחחחחח מפרגן!

בדיוק התפנתה משרה...

אתה רוצה להחליף את איה קרמרמן או את שירלי גליק... מ-פ-ר-ג-נ-ו-ת... לפחות תוריד את האודם לפני שאתה נותן נשיקה

sahr12

New member
תתפללי.....

שלא יקפיצו תשירשור הזה מחר.....:) הוא קנאי.....חחחחחח

דיאטה

אנו מתחילים (כל שני וחמישי), כלל לא בטוח שנסיים כמנצחים (ראו דוגמא אישית - אני), שווים הרבה פחות (עדיף לא להסביר...), וגם ההמשך, מעליב אותי אפילו לחשוב על להסביר את זה.... ישפיע על הכלל ? (ישאר להם הרבה פחות לאכול.... .............................................

שייכת

New member
משהו על החידה שלך. גם אם לא התכוונת

על פי תורת המספרים - כל המספרים הלא רציונליים, דהיינו השברים, שבהם ככל שהמכנה גדול יותר הם קטנים יותר, שווים פחות... ובהקשר לפתרון החידה, המספרים הלא רציונליים הפסידו ובגדול... ו... אפס כמו אפס, כשהוא מופיע מצד ימין הוא משפיע וכשהוא מופיע מצד שמאל הוא סתם אפס... עדיין לא החלטתי אם זה עצוב או לא... שייכת.

sahr12

New member
הגזמת שיוכה......

אני שואל חידות עממיות.......חחחחחחחח

למעלה