החטא ועונשו...

סוג ב

New member
מה זה השטויות האלה- עדי אשכנזי

הייתה לא תכנית מוצלחת על ירושלים. אין אין על ירושלים- באמת אין שם כלום. גרתי במרכז, גרתי בחו"ל וגרתי בירושלים. באמת שאין על ירושלים. למה? ככה. טיול מעניין, אני לא אמליץ (בטוח יהיו כאן חברים שימליצו) אבל אמליץ לך על אוכל טוב. אז ככה: פוקאצ'ה (לא כשר) מומלץ. פוקצ'טה (לא כשר) מומלץ. ריבר סושי (כשר) מומלץ. בית אנה טיכו (כשר) מומלץ. קפה קדוש (כשר) מומלץ. ספגטים (לא כשר) מומלץ. אל גאוצ'ו (כשר) מומלץ. הכל במרכז העיר. בתאבון ותהנו..

רותם 36

New member
וכמובן כמובן צ'אקרה

אחלה אוכל לטעמי אחד המקומות הכי טובים בירושלים וגם מסעדת אדום. קצת יקר אבל שווה כל שקל. וכמובן אווירה נחמדה ואנשים יפים שניהם לא כשרים

סוג ב

New member
איפה זה צאקרה

ומה אוכלים שם? {מה, יש עדיין מסעדות שלא הייתי בהן?}

רותם 36

New member
רק העיר העתיקה או גם מעבר ??

אפשר לשלב אתרים בעיר העתיקה (עיר דוד רובע יהודי סיור על החומות וכ'ו) גם ימין משה שלא כ"כ רחוקה מהעיר העתיקה. לטעמי איזור יפיפה לטיולים וסיורים + מסעדות טובות יש בעין כרם

גבעון 1

New member
אם להמליץ אז

טיול בעיר דוד ממש מקסים, גילו שם הרבה דברים חדשים... מבחינת אוכל מי שאוהב שיפודיות ובשרים על האש יש בסביבות השוק אחלה שיפודיות, ובתלפיות יש את "ציון הגדול". וכמובן מול העיר העתיקה את "ממילא" גם נוף גם אוכל טעים גם שופינג...

עין כרם

עין כרם אזור מדהים וגם מסעדות טובות. אי אפשר לטייל בירושלים 3 ימים בלי לחוות את עין כרם.

mister xy

New member
ברוך הבא !

אתה מוכר לי מאיזשהו מקום.
אתה מוזמן להשאר איתנו...

משיח יוולד

כשהגוילם יזדווג עם הצדקנית הידועה בימי נידותה השטן יודע את זה ומפריע לכן זה לא יוצא לפועל

גבעון 1

New member
תגיד עוד לא מיצינו?

תגיד עוד לא מיצינו את עניין הגוילם שלך... אני לא רוצה להעליב אותך, אתה בחור נחמד, אבל נראה שתעבור למשהוא יותר אטרקטיבי... וחוץ מזה נראה שאמרת שלגוילם אין ביצים, אז כיצד יזדווג עם הצדקנית....

אכן כן זו ההודעה האחרונה של חעלמער רבי

לא אכתוב יותר בפורום זה ובשום פורום אני מחפש תעסוקה אחרת ופתוח להצעות

למעלה