החטא ועונשו...

ג נ ו ב

New member
החטא ועונשו...

התמזל מזלי והרכב הוצרך להגיע לשירותי רפואה דחופים, קרי מוסך בלע``ז, (איחוי החלמה מהירה יתקבלו בברכה...) ונזקקתי לשירותי התחבורה הציבורית, מה אומר ומה אדבר, נסיעה בשעה כזו של בוקר מוקדמת באוטובוס בינעירוני גורמת לך בחילה. לא אגזים אם אומר שזה ריח של מקווה. לא שכלכך זוכר את הריח אבל מחנק, לחות וחום ועולה על כולנה הסירחון. ותהיתי בשל מה העונש (שכר ועונש, אמרנו?!) אז החטא הוא שהרי נאמר ``שלש פעמים בשנה יראה כל זכורך`` מכאן לשלש פעמים בשנה בהם חייבים הגברים ללכת למקווה, ואני, כשלתי בחטא הנ``ל וכבר מספר שנים שלא זכיתי להריח בריחו של מקווה.... ועל כך העונש... (חשבונות שמיים....) אה, והשכר גם הוא מגיע... יש כאן איזו אשה נחמדה שלוטשת עיניים... (אני עם פון כשר... הוא טבל במקווה לחומרה) שמא היא מן האנוסים?! (כצ``ל)

תגידו יש איזה מצוה לא להתקלח?

פעם היתי עם בחור אחד והבנתי למה אומרים החרדים מסריחים ברחתי מימנו. ואמאל`ה בישיבות של גור אין מקלחות רק מקוה איכס. זה נשמע קהילה של הומאים!

ג נ ו ב

New member
חנהלה,

אני לא חסיד גור. אבל אל תכלילי. פליז. את חכמה מידי בשביל ליפול בבור הזה. נכון שיש הרבה שלא מתקלחים בציבור החרדי, חסידי, יותר, אבל לא כולם... (היה דווקא איזה חסיד שאמר לי מה אתה רוצה אני כל יום במקווה... מה שהוא שכח לומר, שהוא לא מתקלח קודם ומה שאני לא רציתי לומר לו שהוא פשוט מסריח)

לא הכללתי רק אמרתי

שאני מבינה את מי שאומר ככה בגלל החברה האלה שהם מסריחים. ואחים שלי חרדים ששמים בשמים ומתקלחים 5 פעמים ביום. ויצאתי עם אחד גור שהוא היה ממש בסדר

mister xy

New member
מה ? ../images/Emo2.gif את יצאת עם גורי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כן גורי מקולקל עם זקן קצוץ אחד

השוים. ואפלו קיבלתי מימנו הצעת נישואים אז ברחתי

בוקר טוב לפורום

בתור אחד שנוסע המון בקו 402 רוב הפעמים זה זוועה פשוט אני נחנק ואני לא מבין איך אנשים לא מתקלחים בבין המצרים פעם אחת נסעתי באוטובוס ומאז אני לא נוסע בימים האלה איתם

האמת היא

שמי שעטוף בחליפה עבה לא מרגישים מייד שהוא לא רחוץ יתכן שזו הסיבה שלא מתרחצים כל יום הבעיה היא שכשנפגשים כמה אנשים יחד כל האוויר נהיה מסריח כזה ועוד בעיה שאחרי כמה ימים החליפה עצמה מתחילה להסריח ומעניין מי זה השויטה הזה שבא להיפגש עם בחורה בלי להתרחץ הוא כל כך קטן אמונה שהוא בטוח שהחליפה הכבדה תישאר עליו עד אור הבוקר....................

גבעון 1

New member
ולכן אני תומך ברעיון

ש/ל שיווק דאודוראנט מיוחד לבחורי ישיבות , הייתי מציע אפילו שם "מור ואוהלות". להוסיף קריאה של "וועד הרבנים". למרות שאני נגד האוטובוסים מהדרין, הרי שמבחינה זו , גם אני הייתי מוכן להפרדה באוטובוסים, בייחוד בימי הקיץ. היינו אוטובוס לגברים, ואוטובוס נשים ואיסטניסיים(אלה כמוני שלא יכולים לסבול את ריח הגרביים....) כמו כן אני אפנה פנייה נרגשת, לשר הבריאות לסגור ישיבה בה אין מקלחות חמות, משום "סכנה לציבור", והטלת קנסות בנוסח מס מקלחות(שיחליף את מס
הבצורת)

המקום ימלא...

עכשיו קלטתי מה המשמעות של הברכה הזאת.אם אחד מתלונן שחסר לו ,אז שולחים אותו לאלהים במקום לעזור לו ..

mister xy

New member
טעות בידך, ישראל נקיים בני נקיים הם

ועובדי כוכבים הם המזוהמים. וכבר דרשו רז"ל: הבאים ישרש יעקב יציץ ופרח ישראל תני רב יוסף אלו תלמידי חכמים שבבבל שעושין ציצין ופרחים לתורה מפני מה עובדי כוכבים מזוהמין שלא עמדו על הר סיני שבשעה שבא נחש על חוה הטיל בה זוהמא ישראל שעמדו על הר סיני פסקה זוהמתן עובדי כוכבים שלא עמדו על הר סיני לא פסקה זוהמתן. (שבת קמ"ה: קמ"ו.)

נצל"ש לצרכים אישיים

משום מה אני בשום אופן לא מצליחה לפתוח שרשור חדש דרך העבודה, אז אני מתנצלת ובכ"ז מבקשת את עזרתכם. אני צריכה לארגן טיול נחמד ל3-4 חברים (גברים, חילונים, אם זה משנה לאופי המקומות) בירושלים, חוץ מהכותל כמובן, אם יש לכם המלצות למקומות יפים/ נורמליים ושלא יסקלו אותנו באבנים... + מסעדה טובה (עזבו כשרות), אשמח לקבל.

למעלה