החזר כספי

שירקאן12

New member
החזר כספי../images/Emo13.gif

זוג נכנס למרפאה של טרפיסט מיני והגבר ללא היסוס שואל את הרופא האם...האם תהיה מוכן להביט בנו בזמן קיום יחסי מין הרופא קצת המום אבל מסכים לאחר שהזוג סיים לעשות את שלהם הרופא אומר להם אני לא רואה שום דבר חריג בדרך שבה אתם עושים אהבה... גובה מהם 320 ש"ח והזוג הולך לדרכו העניין חוזר על עצמו בשבועות הקרובים,הזוג קובע פגישה מגיעים למרפאה מקיימים יחסי מין, משלמים ועוזבים בפגישה האחרונה הרופא מחליט לשאול לפשר העניין מה בדיוק אתם מחפשים? הוא שואל... ואז הגבר עונה...אני נשוי ,אצלי אנחנו לא יכולים לקיים יחסי מין היא גם נשואה אז גם אצלה זה בלתי אפשרי. הולידי אין גובה 500 ש"ח, הילטון 780 ש"ח, הנסיכה 1200 ש"ח, צימרים 400 ש"ח כאן זה עולה רק 380 ש"ח ואנחנו מקבלים החזר מהביטוח המשלים 280 ש"ח.

שירקאן12

New member
שיתוף../images/Emo13.gif

זוג במקלחת כשברקע נשמע צילצול הפעמון בדלת הבית... לאחר וויכוח בין בני הזוג האשה מתעטפת במגבת ונגשת לראות מי בדלת פותחת האשה את הדלת ורואה את השכן... עוד לפני שהאשה מספיקה להגיד משהו, השכן מציע לה...אם אתן לך 1,000$ תורידי את המגבת?!" האשה חושבת מעט איפה תרוויח 1,000$ בשניה... ומסירה את המגבת!!! השכן מגיש 1,000$ האשה מבולבלת ונרגשת מהצלחתה,מתעטפת במגבת ונכנסת למקלחת. שואל בעלה: "מי זה היה?" "השכן מהדירה ממול" היא משיבה "נו האם הוא אמר לך משהו לגבי 1,000$ שהוא חייב לי?..."

ben 911

New member
חחחח שירקאן. ../images/Emo6.gif

והכל תחת פיקוח רפואי...ממש כללית מושלם.

ben 911

New member
שתיים קטנות לפני שאלך להביא פרנסה. ../images/Emo9.gif

הגננת הביטה בילדים מציירים במהלך שעת ציור בגן מדי פעם היא הסתובבה בין הילדים ובחנה את עבודותיהם. כשהתקרבה לאחת הילדות שציירה במרץ, שאלה הגננת את הילדה מה היא מציירת .. הילדה ענתה "אני מציירת את אלוהים." הגננת עצרה וענתה "אבל לא יודעים כיצד נראה אלוהים." הילדה, מבלי להסיט את מבטה מהציור אף לא לרגע, ענתה: "עוד דקה כולם ידעו ." ========================================= המורה אמרה שמבחינה מעשית לוויתן לא יכול לבלוע אדם, כיוון שלמרות גודלו העצום, הגרון שלו קטן . הילדה הקטנה הזכירה שיונה הנביא נבלע ע " י לוויתן . המורה המתוסכלת חזרה ואמרה שוב שלוויתן לא יכול לבלוע אדם, זה בלתי אפשרי באופן מעשי . הילדה הקטנה אמרה "כשאני אגיע לגן-עדן, אני אשאל את יונה הנביא אם זה נכון ." "ומה יהיה אם תגלי שיונה הגיע לגיהינום ?" שאלה המורה . " אז את תשאלי אותו." ========================================= להית' ...שיהיה יום מקסים לכולם.

שירקאן12

New member
לא מקובל שמשווקים

את האישה כאובייקט מיני. אדל לפני זמן לא רב בימ"ש קווה "שכוסית" זו לא פגיעה באישה אני חושב שכן.

../images/Emo6.gif

תודה בן ויום נעים לך חמוד מתי אתה בכלל מצליח לנוח עם שעות העבודה שלך ? בבקשה תשמור על עצמך שם בעבודה הזו שלך אתה לא ישן מספיק , הגוף שלך זקוק ליותר מנוחה

ben 911

New member
בגילי המתקדם(לצערי בצעדי ענק)מספיקות כמה שעות

בודדות...ואני רענן כמו.... כמו... לא יודע כמו מה..

טומי*

New member
אספר איך עשית עם הפה בXXXX של הדוד../images/Emo6.gif

וזה ממש לא בדיחה

WOWWWWW

טומי זה ממש לפוצץ מסיבה וגם אם האבא והאמא ישלימו כל המשפחה יודעת ותזכור את המעידה של האמא זה מה שנקרא גילוי עריות

תשמע טומי צריך להזהר ממציצה כזו

ילדה קנאית כזו צריכה לעבור חינוך מחדש היא תפרק את המשפחה ומסכנה אחותה

הילדה צריכה לעבור חינוך מחדש?../images/Emo12.gif

שוב הילדה הקטנה עלולה להיות אשמה בפירוק המשפחה? או שהאשמה המלאה אצל האמא שלא חשבה פעמיים לפני המעשה.ואיך הגיעה למצב שהילדה ראתה?
........... מזעזע.

למעלה