החזרת עובר אחד

מאיהג5

New member
עדכון בטא שניה

בטא 2529 ופרוגסטרון 41. הבנתי מהמזכירה של באום שצריך להיות מעל 50. יחזרו אלי בהמשך. מה משמעות םרוגסטרון נמוך. האם זה אכן נמוך?

rabbitm

New member
הבטא נראית נפלא

הבנתי מהאחות בבי"ח שההורמונים בגוף גבוהים מאשר נראה בבדיקת דם, לכן יתכן מאוד שהפרוגסטרון יותר גבוה
כמו כן עם כזו בטא את כבר יכולה ללכת לאולטראסאונד לראות שק הריון

בהצלחה!!!

מאיהג5

New member
המשך לשאלה

קראתי שפרוגסטרון נמוך יכול לרמוז על הריון מחוץ לרחם. מפחדת מהאולטרסאונד. תודה.

אם אני לא טועה בהריון מחוץ לרחם הבטא לא עולה

מהר. ממה שאני יודעת דווקא עליה קטנה מדי בבטא יכולה להצביע על הריון מחוץ לרחם.

נראה טוב! הפרוגסטרון אמור להיות מעל ל 40, נראה בסדר גמור. ייתכן והוא ירצה להעלות מעט את התמיכה אבל לא בטוח
איילת

הבטא נראית מצויין

לגבי הפרוגסטרון הנמוך, ייתכן ותצטרכי תמיכה נוספת. תתייעצי עם הרופא שלך. שיהיה בהצלחה.

מאיהג5

New member
היי

דיברתי עם הרופא. אמר שהפרוגסטרון בסדר ולא צריך עוד תמיכה מעבר ל3 פעמים ביום 400 אוטרוגסטן + פרוגינובה 3 פעמים + 1 אסטופם ביום. אמר לחזור על הבדיקה ביום ה'. הבטא נראית לי יותר מדי גבוהה ליום 14 לעובר אחד. מחפשת באינטרנט חגבי ערך כזה גבוה ליום החזרה 14 והכל זה בפורום תאומים ושלישיות. מישהי יודעת למה הבטא גבוהה כל כך?

האמת היא שגם לי זה נראה מאד גבוה

אולי זה תאומים. אני מכירה מישהי שהחזירו לה עובר אחד ובסוף היא ילדה שתי בנות. אצלי הבטא ביום ה 13 הייתה קצת יותר מ 200.

אצלי הבטא שילשה את עצמה כל יומיים התחילה ב 172 ביום ה 12 ודי מהר עברה את ה 1000 וזאת עוברית אחת....
הייתי בהתחלה בסרטים שאולי העובר התחלק ל 2.....
תמתיני לUS
להמשך תקין
איילת

מאיהג5

New member
הרופא לא דיבר איתי על אולטרסאונד

רק ביקש שאחזור על הבדיקה ביום חמישי. בכל מקרה עליה מ560 ל2596 אחרי 48 שעות נראה לי גבוה מאוד. מישהי יודעת לגבי הריון מולארי? קראתי שבטא גבוה יכול לרמז על כך.

למעלה