החזרת אהבות

udi101

New member
החזרת אהבות

יש לי חבר שפנה לאדם בשם מדמון בכדי שיחזיר לו את חברתו שעזבה אותו. הבחור שילם 4500 ש"ח בתמורה לאוסף שערות, ציפורניים של גוויות, חתיכות עור וכל מיני דברים מגעילים. היום למרבית הפתעתי הם בקשר. האם הדבר הזה עובד? אותו מדמון הבטיח לחבר שלא מדובר בכישוף וכי אין שום סכנה בדבר. מה זה? יכול להיות ששריפה של כמה שערות משנה את הרגשתו של האדם? קשה לי להאמין בזה ואני מעדיף לייחס לכך מקריות בלבד. מה דעתכם? משהו שמע על מדמון הזה?

Envenom

New member
מעולם לא שמעתי על שום מדמון

וגם איני בטוח מה הוא עשה שם.. אבל כמו שזה נשמע מ"רשימת המצרכים" שלך נשמע שהמדמון הזה עוסק בנקרומנסיה מסוג כלשהו.

udi101

New member
מה זה נקרומנסיה?

הדברים האלו עובדים? זה גורם איזשהוא נזק או שזה סתם קישקוש?

Envenom

New member
עובדים? בד"כ כן

נזק?.. תלוי מה עושים עם זה.. נקרומנסיה זה לא תחום חד-גוני, שיש בו רק דבר אחד. זה ענף מסובך עם הרבה תחומים בתוכו. אבל אני לא אתחיל לקשקש לך את כל תורת הנקרומנסיה, אלא אגש לענין. לפי דעתי הכישוף שמדמון הטיל (אם הוא אכן הטיל כישוף מסוג כלשהו) אינו נועד להזיק. רוב הכשפים, למעשה, אינם מזיקים פיזית. נפשית אולי.. לרוב לא פיזית, אלא אם כן מתכוונים לכך.

THE gray

New member
יכול להיות שהוא היה אחד מהרבנים

האלה.. או משהו בסגנון הסרט "שחור" אם מישהו ראה..

udi101

New member
שאלה נוספת

מישהו נתקל וראה במו עניו "כישוף" כזה שעובד? לא שמועות על מישהי ששמה טיפה מהמחזור בתה כי את זה שמעתי והרבה. מישהו נתקל במקרה ויכול להעיד שהוא ראה במו עיניוו שזה עובד?

למעלה