החזרת אהבה

דנה07

New member
החזרת אהבה

שלום לכולם, אני חדשה בפורום והייתי רוצה לדעת האם יש דבר כזה להחזיר את אהבתו של גבר הלכתי לכל מיני פותחות בקלפים בקפה ויש סברה שיש בזה דבר האם יתכן??? ובמידה וכן תדריכו אותי כי אני די מיואשת.

grizelda

New member
לא כדאי

אני חושבת שניתן לעשות את זה בכמה דרכים שכולן הרסניות. אני מציעה לך לא להתקרב לתחום הזה כי כשמשחקים ברגשות חזקים מסוג אהבה זה מוביל להרס. זה תחום שלא כדאי להתקרב אליו.

Chandra

New member
לא!!

על תנסי אפילו זה הרסני מאוד כישוף זו אינה הדרך להביא אהבה אהבה צריכה לבואה מרצון אכפתיות ידידות קירבה בני שני האנשים ולא מכפיה !! אהבה היא משהו שבא דרך טבע , אסור לנסות לשלות אליה ולחייב אנשים לאהוב אדם מסוים כי זה תמיד ייגמר רע . אהבה זה רגש חזק מאוד שאסור להתעסק איתו אני מציאה לך מכל הלב אל תתעסקי עם זה

מגיע לעניין..........

מה שאת רוצה לעשות נקרא מאגיה למטרות רוע (אני יודע שזה לא נכון לרשום אבל...... מאגיה "שחורה") אני לא הייתי מציע לך להתעסק במאגיה למטרות רוע, מכמה סיבות: 1. חוק ההחזרה- ישנם אנשים שמאמינים שכל אנרגיה שאדם שולח לייקום, בבוא הזמן היא תחזור פי 3. 2. מאגיה שחורה זה לא עניין למתחילים, אם אין לך ניסיום קודם לא הייתי מציע לך להתעסק...... 3. ואחרון- אהבה לא צריכה להיות מכפיה! ישנם סיפורים של אנשים שעשו כישוף אהבה והאדם שפוט היה תלוי באדם שעשה את הכישוף! האיש "אהב" את אותו אדם כל כך שזה פשוט עצבן........ (ולמקרה שאתם תוהים...... זה לא מניסיון) אז לסיכום, מאגיה שחורה זה דבר מסובכך ולא הייתי מציע לך לנסות לכפות רגשות על אנשים שאת אוהבת ולא אוהבים אותך....... מקווה שעזרתי "ניאו המקורי"

Crystal Water

New member
אני לא רואה שום הבדל

בין "מאגיה לבנה" או "מאגיה שחורה".. וכמו כן, שום הבדל מרמת התסבוך.. שתיהן הן אותה המאגיה.. מאותה הבחינה אפשר להגיד מאגיה צהובה עם נגודות סגולות. כמו שאמרו כבר, אני לא חושב שכדאי לכפות את אהבתו של אדם אחר כלפייך.. כמו כן, את תדעי בעצמך שזה לא אמיתי.. בסופו של דבר, אני חושב שזה יפריע.. במידה ואת כן רוצה.. זה עדיין מאגיה.. בשביל לעשות כישופים משלך, את צריכה להתחיל ללמוד, את לא אומרת כמה מלים או שופכת עליו מים ופוּפס, הוא מאוהב בך.. אם את עדיין מעוניינת- אני ממליץ על המאמרים של הפורום.. שנמצאים אי שם למעלה

dopey_wizard

New member
החזרת אהבה....

שלום דנה07! האם זה אפשרי להחזיר אהבה של גבר?... כן, זה אפשרי, אבל אפשרי זה לא תמיד אומר שזה משתלם\כדאי! דבר ראשון, כדי לעשות זאת את צריכה לעשות טקס מסויים, כאילו עבודה מאגית... וכדי שזה יצליח את הרי צריכה לדעת לעשות זאת, זותאומרת שיהיה לך נסיון וידע בסיסי מסויים, השאלה היא: האם את עוסקת במאגיה? כאילו, האם את עושה כישופים ויש לך נסיון? או שאת סתם בא לשאול? אם אכן כן, את מתכננת לעשות כישוף כולשהו ובאת לקבל עצה, אז אני הייתי חושב טוב לפני שהייתי עושה דבר כזה... וזה תלוי במקרה עצמו.. אם האהבה עזבה בגלל טעות מסויימת אז הייתי עושה כישוף מסוג החזרה זה, אם זה סתם מישהי שהייתי אוהב והיא אהבה אותי וזה נגמר והיא כבר לא אוהבת אותי אז לא חושב שהייתי עושה כישוף בנושא, סיבה 1 היא כדי לא לסבך אותה, סיבה שניה כדי לא לסבך תעצמי, בכלל נושא אהבה זה גם ככה מבלבל, ובמובן מאגי זה מבלבל עוד יותר משהו שקרה לי: הייתי מאוהב בנערה מסויימת מהחברה שלנו... שהיא הייתה באותו זמן בקטע אם חבר מאוד (מאוד) טוב שלי, עשיתי טקס שיגרום לה לאהוב אותי (בלי קשר לחבר שלי), ועד שהכישוף פעל, (זה היה חודש וקצת מאוחר יותר (בערך)) אני כבר מצאתי מישהי אחרת, והייתי מאוהב בא.. והתוצאה: חברה של חבר הכי טוב שלי זורקת אותו, וחבר שלי נדפק, ואז היא מנסה ללכת נגד חברה שלי כדי לזכות בי, חברה שלי מקבלת הזנחה חברתית בגלל ההיא, ואני תקוע מבואס באמצע, אבל הקטע שאני יודע שכול זה בגללי ואז אני גם ברגשות אשמה ודכאון... זה היה לפני כשנה וקצת, מאז לא עשיתי כישופי אהבה טפשיים מסוג אחזרה וחרטה! (אני תומך בחיזוק אהבה וכאלה) כישופי אהבה זה סתם סיבוך.. במקרה ואת רוצה ללכת למישהו שהוא "מקצועי" בתחום המאגיה כדי להחזיר את אהבת גבר מסויים (או כול דבר אחר) לא הייתי ממליץ כי רוב (והרוב הגדול מאוד) הם זייפנים, כאלה שסתם יכחו כסף ולא יעשו כלום חוץ מלתקוע אותך אם האנרגיות השלליות שלהם... (דוד)

למעלה