החזרי מס לשכירים

החזרי מס לשכירים

האם מגיע לך החזרי מס בגין חודשים בהם לא עבדת. האם הפקדת באופן עצמאי לקופות גמל וביטוח חיים? האם קיבלת דמי אבטלה? הבדיקה נעשת בחינם. באם מגיע החזרי מס יגבה שכ"ט של 10% +מע"מ או 200 ש"ח כגבוה מביניהם. טל': 03-9361525

מוטציה1

New member
מה יהיה אתכם?

עוד אחת שרוצה "רק" בטובת אנשי הפורום... אז רק תפרסמי בלוחות, דחיל-רבאק! מה לא ברור? איך היית מרגישה אם הייתי לוקח עלון פרסומי כלשהו, מועך אותו לצורת כדור ודופק לך אותו בפרצוף? לא נעים? אז למה לעשות לאחרים? חוץ מזה, יש מספיק מחשבוני מס לשכירים ברשת והגשה בקשה לקבלת החזרים היא די פשוטה. ממלאים טופס פשוט במס-הכנסה ומצרפים מסמכים רלבנטים. למה שמישהו ירצה לתת נתחים מכסף שלו, המדיע לו על פי חוק, ואחוזים לא מבוטלים, כשהעבודה הכרוכה בדבר היא 10 דקות של מילוי טופס ושליחתו? אני ממליץ בחום לכל אדם להגיש בעצמו את בקשת ההחזרים. בברכה, מוטציה.

למה אתה כל כך כועס!!!

עובדה שיש אנשים שלא מודעים לזכויותיהם ונעזרים באנשי מקצוע. לידיעתך, יש גם רואי חשבון שלא יודעים איך למלא טופס זה. שיהיה לך יום נפלא...

מוטציה1

New member
אולי...

את האחות התאומה של "משרדית"
אולי תצרפי את כתובת המייל שלך, יש לי כמה שאלות. כמו: האם את מעוניינת לקנות מזרון ים ושואב אבק? לא? למה לא? טוב יש לי עוד כ5K מוצרים שונים (באריזה לא מקורית וללא אחריות). תשלחי לי את המייל ואני אציע לך. כותרת המייל ממני תתחיל ב-[SPAM] בדיוק כמו מה שמתנוסס מעל ההודעה שלך. למה את עצבנית? בברכה, מוטציה.

יאללה - סולחה!!!!!!

ועכשיו מיוחד! חומוס "מוסהכנסה"!! חומוס נפלא לפקיד השומה. מועשר בגרגירי "ניצול ציני" עם נגיעות של "די לשחיתות" על מצע של "דואר זבל". יום סביר שייכנס בכם!

עידו פ

New member
שאלה

מה ההבדל בין לבוא אליכם לבין לפתוח באינטרנט אתר של מחשבון החזרי מס ולהזין לתוכו פרטים מה-106 ומהטפסים שמוציאים מהבנק לגבי פקדונות ? יש לציין שכשרציתי לעשות תיאום מס, הכנסתי את הפרטים באתר שכזה (נדמה לי שב-ynet) והמספר (הסכום) שקיבלתי היה קרוב ב-98% לסכום שבאמת קיבלתי ממס הכנסה. אז למה צריך אתכם ?

יש משהו בדבריך...

אני לא אומרת שלא ניתן לעשות זאת לבד. אך לעיתים יש לך גם הפקדות לביטוחי חיים וכו' ולא תמיד ברור לאדם שלא מבין את המשמעות היכן למלא את הסכומים בדוח. לדוגמא: קיבלת אישור מביטוח כלשהו עבור הפקדה לביטוח חיים, 1000 ש"ח לסעיף 45 ו2000 ש"ח לסעיף 47. היכן תמלא סכומים אלה בדוח?

עידו פ

New member
אבל מרבית השכירים בין כה

מפרישים סכומים אלו כחלק מהמשכורת שלהם ועל-כן ה-106 מכסה את הסעיפים האלו (ומה שיפה בטפסים של מס הכנסה זה מספרי הסעיפים שדי ברור איזה סעיף מה-106 צריך להעתיק לאיפה בטופס). טוב, אין הרבה מה לומר, אלו שיכולים לעשות את זה בעצמם, פותחים אינטרנט, אלה שאין להם כח - פונים לרואי חשבון.

ysi

New member
מספיקה ההדרכה של מס הכנסה

שניתנת בחינם לפני מועד הגשת הדוחות.

מצטרף לדיעת ysi

בתור מי שעבד בתור שכיר כמה שנים, אבל החליף מקומות עבודה כמה פעמים (עם שינויים במשכורת ותקופות אבטלה קצרות), קצת הדרכה לגבי איזה טפסים אני צריך להשיג ממי הספיקה לי - הטפסים לא היו מסובכים למילוי, וקיבלתי ממס הכנסה החזר של כמה אלפי שקלים מועילים על תקופה של שש שנים - שהועברו ישירות לחשבון הבנק שלי. [שתי חברות startup שעבדתי בהן נסגרו בלי ששמרתי מהן תלושי משכורת או שקיבלתי מהן טפסי 106 בגלל תקופת עבודה קצרה - אז הנחו אותי להוציא את התדפיסים הרלוונטיים מביטוח לאומי ולבקש את המידע הרלוונטי ממס הכנסה כדי לצרף לבקשה. הבירוקרטים הסבירו לי איך להתמודד עם הבירוקרטיה.] מנסיוני, לפחות מי שעבד כשכיר בהיי-טק מספיק אינטיליגנטי בשביל להבין את הטפסים ולמלא אותם נכון בסיוע החינמי של פקידי מס-ההכנסה שיושבים בלשכות ומסייעים לציבור הרחב בנושא.

למעלה