החזרה מעצבנת

לי מ ו ר

New member
החזרה מעצבנת

אחרי שבוע שהייתי פרסומת מהלכת ל"אל סם" (האסטרופם ממש קטלני עבורי, אבל הרירית שלי אוהבת אותו), הגעתי להחזרה. בבוקר התקשרתי, הרופא שלי שמע שזו אני, מסר שאגיע ב-12:30 אחרי שאכלתי ושתיתי. הוא מכיר אותי כבר במצבי רעב. סוף סוף, הרגשתי יותר טוב, ירדתי מ-6 מ"ג אסטרופם ל-4 מ"ג המתחלקים לפעמיים ביום, התחלתי עם הפנינים שכנראה עזרו לאיזון ההרומונלי בגוף. עשינו סיבוב סידורים, קנינו קומקום חשמלי חדש, סופגניה לעירונית שבי, ועד כל מיני דברים קטנים. ונסענו להחזרה. מחכים. הנייד של האיש מצלצל. הבוס שלו רוצה לדעת מתי הוא חוזר. אני כבר מחוממת אש. ביום חמישי שלא יכולתי לנהוג הוא בא איתי, ואותו ספור חזר על עצמו. ביום חמישי הוא ביקש לדעת באיזו שעה גג הוא מגיע, וזו שעה מחייבת. היום הוא התקשר שוב, ושוב מתי אתה חוזר אני צריך שתגיד לי שעה מחייבת. אני כבר התעצבנתי, הורמונים או לא?! אמרתי לו תגיד לו שלא יעצבן. אז הוא נתן לי את הטלפון ואמרתי לו בעצמי. נכנסת להחזרה, האחות נותנת לי את הכותנת הסקסית. אומרים לה שצריכים את החדר לפעולה. היא אומרת לי לכי להתלבש. אנני מגיעה לחדר, נשכבת על המיטה/שולחן הרופא שלי איננו, מנהל המחלקה שם. פתאום... נכנס מרדים. לי מרדים?! אפילו בשאיבה אני לא רואה אותו. הוא שואל אותי, את לגרידה? חס וחלילה, בדיוק ההפך. עדין היתה לי עוד קצת סבלנות. נכנס רופא אחר, מיותר לציין שאני שוכבת מפוסקת על המיטה. פונה לרופא, ושואל אותו כמה זמן יקח לו, כי צריך לעשות גרידה. הוא עונה חצי שעה. לא עוברת חצי דקה ומנהל מחלקת נשים ויולדות נכנס ומבקש שאחרי תהייה הפסקה, ובה יבצעו את הגרידה. ההחזרה מתבצעת. הופשרו חמישה, ושרדו שלושה עוברים אהובים. יש שתי אחיות מתלמדות בחדר, והרופא מסביר להם מה הוא עושה. מחכה כמה דקות, רגע לפני שאני יוצאת אני מציינת את חוסר האקא המדהים של כל הצוות לגבי הגרידה. מתלבשת, ונוסעים לבית המרקחת. קיבלתי מרשם לגסטון וכשיו אני צריכה יום גסטון ויום פנינים. מגיעים לבית המרקחת הוא סגור. ועכשיו אני בבית, מנסה לחשוב את כל הדברים החיוביים. ולא הזכרתי את חמותי שפניניה בזמן האחרון עולים על הכל. בין כל הדברים היתה המלצה לעבור להדסה עין כרם כי שניים שהיא מכירה נכנסו להריון במחלקת Ivf שם. מיותר לציין שאני מהצפון. יצא ארוך, ועכשיו אני הולכת לנוח, ולהרגע.

1חיובי

New member
לימור חמודה בהצלחה והכי חשוב להירגע

ולחשוב כרגע על אלו שבתוכך שישתרשו ויצמחו שם ל- 9 חודשים קלים ועגולים |U4| חיובית

מה, כבר יש סופגניות? ../images/Emo8.gif

מעצבנת או לא מעצבנת - השלושה שלך בפנים, ועכשיו תשמרי עליהם טוב טוב כי אחרת תצטרכי לעבור להדסה עין כרם
שיהיה המון בהצלחה!

לי מ ו ר

New member
../images/Emo6.gif רק לא, זה

לא הדסה. חשבתי על זה, אם בהדסה נכנסים להריון, אז בואו כולנו נעשה איזה מפגש פורום במחלקת Ivf שם. שומרת עליהם טוב טוב, אפילו שמרתי להם את הסופגניה, ואכלתי אותה רק אחרי ההחזרה.

לי מ ו ר

New member
../images/Emo8.gifדווקא אני יודעת לעשות

האיש אומר שאני כל כך עקשנית, אז הגיע הזמן להוכיח את זה.

נועם@בת

New member
לפי ספר הסימנים של הפורום צברת

הפעם כל כך הרבה סימנים שאת יכולה לקבל תמורתם שתי סופגניות בחינם
. אם תצליחי להתאפק מלענות לחמות היא תגמול לך בבייסיטר לנכד שיוולד לה מהטיפול הזה. מהיום את בהריון ולא יוכח אחרת
. מתפללת להצלחה מושלמת מועדים לשמחה נועם

לי מ ו ר

New member
נועם הצלחת להצחיק אותי

עם ההודעה. האמת שהיא באמת משתדלת להתאפק, אני פשוט חסרת סבלנות. נו הורמונים, או לא. היא בכל זאת התקשרה אתמול לשמוע מה שלומי. וחוץ מזה אם אני מקבלת שתי סופגניות, אני קונה.

יעל301

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif

ומחזיקה לך אצבעות חזק חזק... יהיה בסדר תראי שהפעם זו הפעם .. עם כל הבלאגן שקרה בטח יצא מזה משהו.. תנוחי לך תאספי כוחות כי אוטוטו מתחילה העבודה הקשה

hagk

New member
קודם כל להירגע

הרי זה כתוב בספר הבישול מרוקאי. לימור שיהיה בהצלחה, אני מחזיקה לך אצבעות. לגבי חמתך יש לי רעיונות אבל לא העלה אותם כאן דרך אגב יש לכך גם פורום מיוחד שנקרא חמותי ואני.

לי מ ו ר

New member
../images/Emo6.gifתודה חגיתי

נרגעתי, כבר אתמול. והיום כבר שכחתי, וזה נראה לי איזה סרט רחוק. כן, בהחלט חמותי יכולה לספק לי הרבה חומר לפורום חמותי ואני, אבל אצלה הכל נעשה מתוך רצון טוב, היא פשוט לא יודעת לעשות את הדברים נכון.

vif

New member
חמודה

כל הכבוד על ההומור השחור וכמו שאני אומרת לעצמי בימים שחורים במיוחד "שאילו יהיו הצרות שלנו" בהצלחה עם השלושה

למעלה