מחזיקה ../images/Emo45.gif חזק חזק
לימור אחרי סיפור כזה הבטא תהיה כל כך ברורה וגבוהה. מחזיקה לך מעכשיו ומחכה להרפות עוד שבועיים. מה שנשאר לך עכשיו זה לנוח ולהרגע, ולחשוב רק מחשבות חיוביות. ובקשר לחמתך, אני מבינה שהיא עצבנה אותך, אבל אולי זה מנחם שהיא התכוונה לטוב, שהיא רוצה שיהיה לבן שלה ולאשתו את הטוב ביותר, ושיגמר הסבל שלכם. פעם הייתי אצל חברים ואישה מבוגרת שאני מכירה אותה רק מעט, שלום וזהו, התחילה לשאול אותי שאלות אישיות, כמה שנים אני נשואה, מה עם ילדים, אם עשינו בדיקות, אם הלכנו לרופא מיוחד. בדיוק כשכבר באתי לשים אותה במקומה (קשה לי מאוד להיות אסרטיבית, אבל היא ממש דרשה את זה). היא התחילה לספר לי על הבן שלה ועל בעיות הזרע שלו, שהוא ואשתו מנסים כבר 3 שנים, והם גילו את הבעיה רק כשהלכו למומחה פוריות. הכוונה שלה הייתה טובה, אומנם הדרך לא. אבל היא דברה מאוד בחופשיות על מה שהבן שלה עבר על מנת לעזור לי, לעזור לאחרים שלא יעברו את מה שהבן שלה ואשתו עברו. אז מה התכוונתי מהסיפור הזה, שלאנשים יש כוונות טובות, אבל לפעמים הדרך שלהם ממש לא. ובמצב שלנו שגם ככה קשה לנו עם כל הערה, צריך לפחות לשים לב לאלו עם הכוונות הטובות באמת והדגש הוא על באמת.