החזרה מעצבנת

לי מ ו ר

New member
הומור שחור זה חלק בלתי נפרד

מכל הטיפולים האלו. לאיש אמרתי להגיד לבוס שלו, שהחלטנו להיכנס להריון בטיפולים, כי לא מזיעים (טוב מזיעים אם מקבלים דקא
), ובזכות הטיפולים אני נפגשת עם גברים אחרים במצבים אינטימיים
ועוד ועוד

neta2

New member
איזה מביך ולא נעים ../images/Emo4.gif

אבל לימור.. את לא יודעת שמסיפורים כאלו יש בדכ בטאות גבוהות? לכי לנוח ולשכוח מהיום המפרך והבהחלט לא נעים, כי בסופם של השבועיים תגלי הריון כיפי. בהצלחה יקירתי.

לי מ ו ר

New member
תודה בנות ../images/Emo24.gif

האמת כבר נרגעתי, אחרי שכתבתי. בינתיים חושבת רק מחשבות חיוביות. תודה בנות

לי מ ו ר

New member
נטוש, תודה מתוקה

האמת באותם רגעים הייתי עוד קצת סבלנית. אחרי ההחזרה הייתי חייבת לענות להם, שלפחות אלו שאחרי לא יצטרכו לשמוע על הגרידה המדוברת. בינתיים חושבת רק מחשבות חיוביות.

babywishing

New member
מחזיקה ../images/Emo45.gif חזק חזק

לימור אחרי סיפור כזה הבטא תהיה כל כך ברורה וגבוהה. מחזיקה לך מעכשיו ומחכה להרפות עוד שבועיים. מה שנשאר לך עכשיו זה לנוח ולהרגע, ולחשוב רק מחשבות חיוביות. ובקשר לחמתך, אני מבינה שהיא עצבנה אותך, אבל אולי זה מנחם שהיא התכוונה לטוב, שהיא רוצה שיהיה לבן שלה ולאשתו את הטוב ביותר, ושיגמר הסבל שלכם. פעם הייתי אצל חברים ואישה מבוגרת שאני מכירה אותה רק מעט, שלום וזהו, התחילה לשאול אותי שאלות אישיות, כמה שנים אני נשואה, מה עם ילדים, אם עשינו בדיקות, אם הלכנו לרופא מיוחד. בדיוק כשכבר באתי לשים אותה במקומה (קשה לי מאוד להיות אסרטיבית, אבל היא ממש דרשה את זה). היא התחילה לספר לי על הבן שלה ועל בעיות הזרע שלו, שהוא ואשתו מנסים כבר 3 שנים, והם גילו את הבעיה רק כשהלכו למומחה פוריות. הכוונה שלה הייתה טובה, אומנם הדרך לא. אבל היא דברה מאוד בחופשיות על מה שהבן שלה עבר על מנת לעזור לי, לעזור לאחרים שלא יעברו את מה שהבן שלה ואשתו עברו. אז מה התכוונתי מהסיפור הזה, שלאנשים יש כוונות טובות, אבל לפעמים הדרך שלהם ממש לא. ובמצב שלנו שגם ככה קשה לנו עם כל הערה, צריך לפחות לשים לב לאלו עם הכוונות הטובות באמת והדגש הוא על באמת.

לי מ ו ר

New member
תודה לך

כן, אני יודעת שאצלה זה בא מרצון טוב ואהבה, אבל לפעמים (בעיקר שאני פרסומת ל"אל סם") קצת קשה לי לא לענות. תודה לך

debby12

New member
מנהל
שיהיה בהצלחה לימור

אל תתני להרעלת ההורמונים הכל כך מוכרת לחרפן אותך (קל להגיד - אבל זה לא פשוט...אני יודעת מצוין אילו הפרעות מצב רוח גורמים ההורמונים) עזבי אותם מה"פנינים" של החמות ותתרכזי בפנינים הנכונות: פניני הג'יפה המוכרות שיביאו לך את ההצלחה מחזיקה לך אצבעות לדברים טובים דבי

לי מ ו ר

New member
תודה דבי ../images/Emo24.gif

לפחות יש לי פטור מפניני הג'יפה, יום כן, יום לא. בינתיים אני מזכירה לעצמי שהכל נעשה אצלה מתוך כוונות טובות.

יעליק27

New member
לימור../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

לימור אני יודעת כמה מתסכל זה לעמוד מול הצוות הרפואי ולהרגיש איך אין לך שליטה לחלוטין במה שקורה לך. אנחנו בידיים שלהם, והם לפעמים לא יודעים לתת לנו את התחושה שהכל בשליטה, ושהכל רגוע, כבר קרה לי שהחזירו לי עוברים בעוד הרופא מדבר בפלאפון והאחיות נראות משועממות וחסרות מעש. אני מחזיקה לך אצבעות
ומאחלת לך שהזמן יעבור מהר מהר והופ יהיה כבר עוד שבועיים ותוכלי כבר להתחיל לחייך באמת
מחזיקה לך אצבעות לבטא חיובית גבוהה ויפה שתימשך בהריון קל ובתינוק בריא

לי מ ו ר

New member
היי יעליק

הצוות עצמו ממש בסדר, מי שלא היה בסדר זה כל הרופאים מסביב. נכון, זה לא הרופא הקבוע שלי, אבל בכל זאת הוא מנהל המחלקה (רופא נחשב מאוד באיזור), והוא היה עדין מאוד. וכן הצוות עצמו התנצל על חוסר הטקט של האחרים, ואף שאל אם אני כועסת עליהם.

יעליק27

New member
לימור../images/Emo9.gif

אני חושבת שזה חוסר הסדר והבלגן שלפעמים יוצרים תחושה כזו של איבוד שליטה כי גם ככה אין לנו שליטה, כמו שתארת ששכבת שם עם הרגליים
, גם ככה זו תחושה לא נעימה ועוד להתמודד עם טעויות, בכלל שמשהו נכנס ורוצה לעשות לך גרידה
בקיצור לזה התכוונתי, אצלי הקטע הזה של הרופא שלי, (שהוא לא פרטי זה צוות שעובד ואת לא יכולה לבחור מי יעשה לך את ההחזרה, אלא אם זה פרטי...) זה גם נתן לי תחושה לא נוחה, אני אמנם כבר יודעת שאת הילדים שלנו לא נעשה בפרטיות שלנו ובשקט והרומנטיקה אבל זה היה מוגזם בעיני
שוב אני מאחלת לך שבועיים קלים, שבסופם התשובות שלהן את מחכה
אמן אמן אמן

לי מ ו ר

New member
את צודקת

גם הרופא שלי, הוא דרך הרפואה הציבורית. הוא פשוט כל כך בסדר, שלפעמים אני קצת שוכחת שאני לא משלמת לו, אלא מטופלת במחלקה שהוא עובד בה. בהחלט הקטע שהיה לך עם הרופא גובל בחוצפה. לדבר בטלפון תוך כדי החזרה, שאת שם שוכבת זה משהו פשוט לא בסדר
ומעצבן

sigal78

New member
לימורצ'וקית,

למרות שזה באיחור, מקווה שנרגעת ואת בסדר, מה שחשוב עכשיו זה - לנוח, להרגע , לדבר ולחמם את העוברים שבבטנך שישארו ל - 9 חודשים עגולים ויפים. באהבה
סיגל

לי מ ו ר

New member
../images/Emo53.gifג'סטון דרושים טיפים

חיממנו את האמפולות ביד, אבל זה לא נראה שזה ממש השפיע עליו. אפילו להכין את המזרק היה פרוייקט רציני. כל המלצה תתקבל בברכה.

סביון1

New member
טיפים

1. לחמם את האמפולות בתוך כוס עם מים חמים (לא חמים מידי, כאלה שאפשר לטבול בהם אצבע 2. להשתמש במחט מס' 21 (לא זוכרת צבעים, רק שזה לא היה השחור, שהוא דק יותר). כעקרון, ככל שהמספר גבוה יותר, כך המחט דקה יותר. 3. להשתמש במזרק הקטן (נדמה לי שזה 2.5 CC) ולא הגדול. זה, אגב, טיפ שנכון גם בזריקות אחרות. 4. לעסות את המקום 10-15 דקות אחרי ההזרקה! אני יודעת שזה הרבה זמן, אבל תאמיני לי שזה עושה הבדל משמעותי בעצמת הכאבים ובמידת התאבנות הישבן. ותודה לרומי^^ שלימדה אותי את כל התורה במסר

לימורי-סוכות..לאיזה סופגניה הכוונה.

עוד לפני החזרה כבר יש לך חשקים לדברים שלא קשורים לחגים?! סימן טוב לא??
כמובן שאת כבר יודעת שאני לא מפסיקה להחזיק לך
ובאותה הזדמנות שולחת לך כמה
ואומרים שגם
קשורים לפוריות.. אז גם.... ומילה אחת -
מתוקה....

למעלה