החורף כבר פה?

החורף כבר פה?

החדר שלי חם, , בכלל הביתשלי די חם לא תמיד צריך לחמם בחורף חדר השינה שלי דרומי וסופג הרבה שמש , אפילו יש מעט שמש החדר מתחמם אבל למרות זאת מרגיעה את הקור מטפס לי על הצלעות והכתפיים שוב הצטננתי בים ששי , שיטוט קטן בקניות הצלחתי להסתבך כבר היה מצב טןב יותר , ושוב הצטננתי , ושוב דחו לי את, הבדיקה כי הנשימה לא בסדר תחכי שוב לפחות שבועיים , ותעבדי על ההחלמה של מערכת ההנשימה , כך שניתן לעשות את הבדיקה הרופאה המליצה פחות להסתובב, לחמם את הגוף ואת הבית , שהקור לא יתקרב אלי אני אוהבת את הקור של החורף, אבל הנשימה שלי בצרות , משתעלת כמו מעשן כבד

ben 911

New member
שתהי בריאה נסיכה.../images/Emo193.gif

אולי את זקוקה ל-אינהלציה..
ייתכן שאת אלרגית למשהו הגדל בשווקים..
תשמרי על עצמך, טוב?

kiki35

New member
בוקר נפלא נסיכונת

מה שלומך הבוקר? תגידי מתי נוח לך ואגיע לבקר אותך ואצחיק אותך כלכך עד שתרגישי טוב יותר ובעיות הנשימה תהינה בגלל צחוק יתר, מה אומרת? יהיה כף...

בוקר טוב לכן מקסימות שלי

הבוקר ממש רצוי לא להתקרב כי השפעת באה לבקר שנית וזה התפתח לברונכיוט איזה מזל שדחיתי אתמול את הבדיקה של היום , אני מחוברת לגוף שלי טוב מדי אני משתעלת כמו מכונית מקרטעת רצינית , כמובן שהאנלציות יתחילו לחגוג שוב למעשה אני מקבלת סטרואידים כדי לשפר את הנשימה , ואחרי לילה לבן של קולות נחמדים התעוררתי לשמש מקסימה אווררתי את החדר שלי שיכנס אויר טרי , אקח את התרופות ואליך לשבת בשמש

תשמעו משהו חמוד

זוכרים את האמהות שהיו עושים כבושים בבית בסופר בין המדפים בטעות פעם לקחתי במקום שום קופסה של לימון אסלי ועכשיו גיליתי שזה עוזר לנשימה מאד , זה שורף בגרון אבל אחר כך הנשימה משתפרת ותר מאנלציה אולי תן יודעות איך עושים לימונים כבושים בבית? כי מוכרים את זה בקופסאות קטנות כמו שום

צלליתה

New member
אני עשיתי פעם ממרח לימונים כבושים

ממתכון שאבד לי בתוך הבלגן, אבל על פי הזכור לי, דומה למוסר בכתבה הזאת (לא הוספתי תבלינים, למעט מלח). השתמשתי בלימונים בגודל רגיל, לא ננסיים.

למעלה