דעתי
ואני לא מדבר כרגע לגבי המקרה הספציפי, כי קיבלתם תרומה אז מזל טוב לכם ותהנו, אבל... אני לא חושב שביפר או משהו בסגנון הזה צריך להיות צ'ופר למתנדב שמגיע הרבה לתחנה. זה נכון שאם אני צריך לתת ביפר למישהו אני אעדיף לתת אותו למתנדב פעיל, אבל מכאן עד לחלק ביפרים למתנדבי נוער כיוון שהם פעילים.. האינטרס שלי הוא שהביפר הזה יגיע למישהו שיוכל לסייע באופן קבוע, כונן. בני נוער בעיתיים מכמה סיבות: 1. קבע מי שקבע שקריטריון לקבלה לגדוד הכוננים - מעל גיל 21 2. לרוב בני הנוער באמת אין רכבים ויכולת להתנייד 3. בני נוער אינם זמינים בשעות הבוקר ולא בזמן הלילה (אני יכול לעזוב הרצאה באמצע כדי לסייע להוריד חולה, נראה אותך מסביר את זה למורה לספרות...
) 4. בני נוער אינם זמינים לסיוע בפיגועים, שהם חלק הארי של האר"נים בארץ 5. לתת ביפר בלי ציוד כלשהו נשמע לי מיותר גם לכונן בוגר. לעומת זאת ביפר לנהג אמבולנס הוא דבר חיוני לפעמים - אותו נהג יוכל להגיע לתחנה ולהוציא אמבולנס לאר"ן, ולכן עדיף שיהיה לנהג ביפר מאשר למתנדב נוער, גם אם הוא נמצא בתחנה 300 שעות בחודש. חוץ מזה, קיבלתם תרומה וזה יפה, אבל נראה לי שאפשר היה להשתמש בכסף הזה למטרות קצת יותר מועילות לתחנה ולאיזור.